lütfen banada yardimci olurmusunuz bende asilama oldum ama hap verdi duphaston diye 9gün kullandim ve bugün hasta oldum bu normalmi bi cevap verirseniz sevinirim
mrh arkadaşlar aşılama tarihim bugün belli oldu 10/12/2010 benide listeye eklermisiniz.BAT 21/12/2010
mrb kizlar coktandir yazmiyorum 1 asilamam fasa fiso oldu adete girdim morarim okadar bozulduku 1 hafta agladim gelci hala kendimde degilim tedaviyi birakma karari aldik cunku 2 yildir yapmadigiiz sey kalmadi en iyisi yazin turkiyeye gelip tup bebek yapmak baska carem yok...((( yasimi yazmaya korkuyorum cok kucuksun diyeceginiz icin ama ben cucuk hasretiyle oluyorum..
lütfen banada yardimci olurmusunuz bende asilama oldum ama hap verdi duphaston diye 9gün kullandim ve bugün hasta oldum bu normalmi bi cevap verirseniz sevinirim
iyi akşamlar herkezeeeeee
mrh arkadaşlar aşılama tarihim bugün belli oldu 10/12/2010 benide listeye eklermisiniz.BAT 21/12/2010
herkes başka işte bu işin bir standartı yok halbuki olmalı..benimde aşılama sonrası ilk ay çok az kanamam olmuştu 2 günde kesilmişti..elbet etkiliyordur bünyemizi onca ilaç..pericim aynı benimkide 10dk yatırdı,yumurtalar çatlamışmı diye bakmadı,sonraki gün ilişki önerdi.bende hep şüphe içinde kaldım ama yapcak bişede yok teslim oluyoruz.bakalım yarın kontrolüm var,gerçi ben regl oldum ama bu seferki farklı doğru düzgün gelmedi bişe leke şeklinde anlamadım ne şimdi bu :s
ekledim canım hayırlısı olsun inşallah...mrh arkadaşlar aşılama tarihim bugün belli oldu 10/12/2010 benide listeye eklermisiniz.BAT 21/12/2010
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
iyi akşamlar canım
iyiyim ben sen nasılsın
tickerin hayırlı olsun
iyi akşamlar canım... iyiyim en nasılsın:))
bende iyiyim canım klasik bir çarşamba akşamı :) yaprak dökümü izliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?