2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

reyhancım iyi akşamla canım.... nasıl gidiyo iğnelr alıştınmı, acıyomu canım yaparken???
biraz ama dayanamayacak kadar değil inşallah bu uğraşlarımız karşılıksız kalmazda yüzümüz güler hormon yüklendik iyice valla birde kilo problemi yaşıyorum sinir oluyorum
iyi akşamlar herkese

iyi akşamlar canım nasılsın ben stres yapmaya başladım gün yaklaştıkça cumartesi kontrolüm var tahminen pazartesi aşılamam olurda aklıma birşey takıldı bu doktor bana iğne verdi 1 hafta kontrole çağırmadı ya çok büyürse?? ya aşılama gününe kadar kendi çatlarsa?? o zaman sinirden ölürüm işte bana göre değil kendine göre ayarlıyor gibi günleri bana öyle geliyor bide özel hepsi aynı tek bildikleri para bizim hislerimiz moralimiz duygularımız önemlimi onlar için ALLAHIM bizi anlayan acıyan bir tek sensin yüzümüzü güldür yarabbim sana sığınıyor sana yalvarıyoruz dualarımızı kabul et yarabbim bize sabır ver isyana sürükleme tüm evlat isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eyle amin. :116:

pericim nasılsın?geçen seferki aşılamandan farklı şeyler hissediyomusun yoksa aynımı herşey?benim aşılmadan sonra hep hafif sancım vardı :44:

Farklı birşey hissetmiyorum canım yaa,herşey aynı,arada hafif ağrılar oluyor ama belli belirsiz..Daha çok yeni gerçi bugün 3.gün..
bende ne çok umutluyum nede umutsuz ilki tutmayınca 2.sindede insan gairp hissediyor..bu denemedeki tek farkımız sperm sayısı.İlk aşılamada ne yazıkki 2 milyon sperm enjekte edilmişti,nasıl oldu bizde anlamadık normalde problem yoktu eşimin sperm sayısında..Bu sefer neyseki 11 milyon sperm vardı hareketli enjekte edilen..Belki biraz daha şansımız vardır diye umuyorum,bir de hani diyolarda her denemede şans artar diye..
Bakalım,hayırlısını nasip etsin rabbim hepimiz için..

amin bitanem amin .canım merak etme. büyümesi iyi en az 18 den fazlası ıyı dıye yorumluyolar. önceden çatlamasıda şans işi bu belli olmuyo. okumuşsundur belkı benı o kadar kontrol etmesıne rağmen 3 gün üst üste çagırdı 2. gün 18 idi 3. günün sabahına çatladı yumurtalar. akşam gittim goremedı. çatlamıs bunlar dedı. bu ay dogal yolla deneyelim dedi önümüzdeki ay yaparız olmazsa aşılamayı dedı. canını sıkma canım nasıp ne ıse o oluyo bosuna üzme kendinide sıkmada olcaga varır hersey. bizbu ay işte denıyoruz ama olmayacak gibi çünkü başladı adet öncesi belirtiler bakalım ayın 19 kadar bekleyecekmı gecıkecekmı yoksa gelecekmı kırmızıar beeklemedeyiz canım:))

Son düzenleme:
sağol canım rahatladım biraz bakalım inşallah dediğin gibi olur :80:

sağol canım rahatladım biraz bakalım inşallah dediğin gibi olur :80:

valla ben bıkac gün öncesıne kadar çok kötü moralim bozuktu. ama yapacak bişey yok yani. seminin dediği gibi önce bizim iy olmamız gerekiyo ondan sonra bebişimize faydamız dokunacak. ne kadar cok ıstersek ısteyelım ne zaman rabbım yazdıysa o zaman gelecek bizim meleklerimiz canım:)))

reyhancım çok güzel yazmışsın duan okadar içten ki inşallah dualarımız kabul olur...

pericim süper çok güzel şimdi daha fazla olması inş denk gelmesine vesile olur...
bende bugün regl oldum perşembe gidicem doktora bakalım ya bismillah deyip başlayalım bizde inş peşpeşe pozitifleri görelim.umut ol bize cnm birbirimize dua etmeyi ihaml etmeyelim inş.

Son düzenleme:
buarada pericim sen hangi şehirdeydin?
ya aşılamada doktorun etkisi nekadar acaba kızlar biliyomusunuz?

iyi akşamlar febecim nasılsın canım?
bugun adet olmuşsun canım, aşılaman ne zamana olacak, konustunmu dr. inşallah tutar bıtanem:))) hakkında hayırlısı. bu son zamanlarhayırlısı lafını o kadar cok kullanıyorum ki inşallah bu ay ayırlısıdır hepımız ıcın canım:)))

iyiyim cnm regl oldum ewet ilk olduğumda moralim bozulmuştu ama düzeldim şimdi.perşembe gidicem dr a sanırım 11 gün sonra olur aşılamam,geçen sefer öyle olmuştu yani.inş tutar bitanem inş hepimizin tutarda yüyümüz güler.dediğin laf çok güzel tatlım hayırlısı tabiiki :) ya ele güne karşı bile bi tuhaf olduk artık hamiş olalımda bu anlamsız mahcubiyetimiz geçsin artık dimiii :)

kesinlike katılıyorum canım. bir topluluğa bıle gırmek ıstemıyorum artık, gördülerimi hemen eee bebek ne zaman gelıyo,gittinmi dr. ne diyo kımde sorun, hadı artık ne beklıyosun, yeterınce zaman harcadınız hadı hadı dıyıp duruyolar. tabı bızım neler yasadıgımızı, neler hıssetıgımızı bılmıyolar. ağzı ola konuşuyo valla. hele bazıları öyle bir konusuyokı boğasım gelıyo valla. allaım duysun sesımızı

buarada pericim sen hangi şehirdeydin?
ya aşılamada doktorun etkisi nekadar acaba kızlar biliyomusunuz?

üniversite hastanesinde prof a gidiyordu arkadaşım
aynı soruyu sormuş dra sen bile yaparsın demiş dr
bence önemli olan aşılama öncesi

ayyy valla ya ağzı olan konuşuyo ve ben de çok sıkıldım.şimid doğursak bu seferde ikinci için düşerler peşimize :)

tumecim senin kistin çikolata kistimiydi
neden o tarafta hayır yok dedin canım ???
bugün msjını okudum o zamandan beri çökmüş durumdayı resmen..
benim sol tüpüm tıkalı sagdada kist var.e soldan zaten hayır yok
kistim pko miyom yada çikolata değil basit hamileliğe engel bir kist değil dedi drum
ama senin msjını okuyunca sanki kasıtlı olarak bilinç altına attığım bilmek düşünmek istemediğim gerçek yüzüme vuruldu su yüzüne çıktı sanki
rabbim tüm çabalarım boşunamı olmayacak mı bebeğim neden tüp demediler direk drum para için mi yaptırıyor bu aşılamaları bir sürü soru dolaşıypr beynimde
karışığıom buakşam biraz yani işallah düzelirim yarına çok zor..

hoşbuldum sağolun kızlar
msj yazmakla meşguldum ancak görebildim msjlarınızı
demek istediğim her dr yeteri kadar ilgilenmiyor,takip etmiyor
sansı olanada aşılama deniyor olmayanada v.s

askacım bu aralar böyle idare edicez artık üzülme ben burdayım :) senin nezaman aşılaman bellimi cnm?

bende bugün yarın adet olucam işte sonra belli olcak inşallah ama olmasam daha iyi olur inşallah 2.aşılamam olucak bakalım artık nasip tek tek haberler gelsede moralimiz düzelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…