2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

arkadaslar merhaba...sevincimi sizinlede paylasmak istedim...16 kasımda catlatma iğnemı vurulmustum...vee ilk denememız asılama olmaksızın tuttu...3,5 haftalık bebısımz varmıs bugun öğrendik:)))..rabbım herkeze nasıp etsın..cümlenıze....pozitif düşünmekten vazgecmeyın vee yaradanın herşeyın hayırlısını nasıp ettıgıne....

canım cok tebrık ederım bıtanem. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım. önce karnında sonrada kucagında güle gül büyüt bebişimizi canım:))))

canım çok sevindim
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip ettin
bizimle paylşaştığın için de teşekkürler

işallah canım amin
bende çok sevindim
hiç tanımasakta onunda bebek hasreti çektiğini bilmek yetiyor

işallah canım amin
bende çok sevindim
hiç tanımasakta onunda bebek hasreti çektiğini bilmek yetiyor

evet valla yetıyo yanı. güzel birmutluluk canım..
bu arada benım cok artı agrılarım adet oncesı belırtıler gıbı yaaa. dahada var halbukı ama bekletmeyecek galıba bu ay((

benimde tuhaf ağrılarım var ama adet agrısı değil bunlar
az bir kanamam bile oldu 2gün önce kötü birşeyin değilde bebişin habercisidir bu ağrılarımız işallah canım

canım hayırlı olsun tebrikler.. İnşallah sağlıcakla gelir bebeğin:)))

merhabalar. kızlar yarın benim sonucum belli oluyor. inşallah pozitiftir. dualarınızı eksik etmeyin canlar..

mrh arkadaşlar aşılama tarihim bugün belli oldu 10/12/2010 benide listeye eklermisiniz.bat 21/12/2010
tam benim doğum günümde yapılacak aşılaman canım gerçi benimkide 13 nde olacak hayırlısıyla
evet ya hep çocuksuzluktan
çocuk olan evler hiç böyle değil
oturuyoruz karıkoca başbaşa başta iyiydide
artık çocuk sesi neşesi istiyorum evde ben:84::84::84:
evet ya artık monoton bir hayatımız oldu 2 kişiyle ömür geçmezki hareket lazım ses lazım dimi amainşallah allahım inşallah
ne güzel bir haber canım kızlar şeytanın bacağını kırıyoruz galiba güzel haberler geliyor
merhabalar. Kızlar yarın benim sonucum belli oluyor. Inşallah pozitiftir. Dualarınızı eksik etmeyin canlar..
inşallah bitanem güzel haberlerle gelirsin umut olursun sende bizlere ama ben umutluyum ilkler istenmeyenle sonuçlandı ama bu sefer olacak inşallah.
hadi işallah meleğin tutunmuştur sana
müjdeyle gel canım yarın
ben de yarın kontrole gideceğim bakalım ne alemde yumoşlar bidaha o iğnelerden istemiyorum yaaa

ekledim canım hayırlısı olsun inşallah...[/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım ama benim ilk aşılamam allah ikinciyi göstermez inşallah ilkinde tutar inşallah

ay ne güzel inşallah senin doğum günün bana uğur getirir.seninde hayırlı osun ard arda verirriz inşallah güzel haberleri burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…