arkadaslar merhaba...sevincimi sizinlede paylasmak istedim...16 kasımda catlatma iğnemı vurulmustum...vee ilk denememız asılama olmaksızın tuttu...3,5 haftalık bebısımz varmıs bugun öğrendik:)))..rabbım herkeze nasıp etsın..cümlenıze....pozitif düşünmekten vazgecmeyın vee yaradanın herşeyın hayırlısını nasıp ettıgıne....
canım çok sevindim
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip ettin
bizimle paylşaştığın için de teşekkürler
işallah canım amin
bende çok sevindim
hiç tanımasakta onunda bebek hasreti çektiğini bilmek yetiyor
arkadaslar merhaba...sevincimi sizinlede paylasmak istedim...16 kasımda catlatma iğnemı vurulmustum...vee ilk denememız asılama olmaksızın tuttu...3,5 haftalık bebısımz varmıs bugun öğrendik:)))..rabbım herkeze nasıp etsın..cümlenıze....pozitif düşünmekten vazgecmeyın vee yaradanın herşeyın hayırlısını nasıp ettıgıne....
merhabalar. kızlar yarın benim sonucum belli oluyor. inşallah pozitiftir. dualarınızı eksik etmeyin canlar..
merhabalar. kızlar yarın benim sonucum belli oluyor. inşallah pozitiftir. dualarınızı eksik etmeyin canlar..
tam benim doğum günümde yapılacak aşılaman canım gerçi benimkide 13 nde olacak hayırlısıylamrh arkadaşlar aşılama tarihim bugün belli oldu 10/12/2010 benide listeye eklermisiniz.bat 21/12/2010
evet ya artık monoton bir hayatımız oldu 2 kişiyle ömür geçmezki hareket lazım ses lazım dimi amaevet ya hep çocuksuzluktan
çocuk olan evler hiç böyle değil
oturuyoruz karıkoca başbaşa başta iyiydide
artık çocuk sesi neşesi istiyorum evde ben:84::84::84:
ne güzel bir haber canım kızlar şeytanın bacağını kırıyoruz galiba güzel haberler geliyorarkadaslar merhaba...sevincimi sizinlede paylasmak istedim...16 kasımda catlatma iğnemı vurulmustum...vee ilk denememız asılama olmaksızın tuttu...3,5 haftalık bebısımz varmıs bugun öğrendik:)))..rabbım herkeze nasıp etsın..cümlenıze....pozitif düşünmekten vazgecmeyın vee yaradanın herşeyın hayırlısını nasıp ettıgıne....
inşallah bitanem güzel haberlerle gelirsin umut olursun sende bizlere ama ben umutluyum ilkler istenmeyenle sonuçlandı ama bu sefer olacak inşallah.merhabalar. Kızlar yarın benim sonucum belli oluyor. Inşallah pozitiftir. Dualarınızı eksik etmeyin canlar..
ben de yarın kontrole gideceğim bakalım ne alemde yumoşlar bidaha o iğnelerden istemiyorum yaaahadi işallah meleğin tutunmuştur sana
müjdeyle gel canım yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?