kızlar şimid dr dan geldim.bu sefer iğneyle deneyelim dedi.yumurtalarımda sorun yok ama yinede kabul ettim daha fazla folikül oluşsun dedi.biraz da pahalı ama çaresiz kalınca yapacak bişe yok.iğnenin adı menogon kullanan varmı?yan etkisi olmaz inş.5 gün kullan sonra gel bakalım dedi.moralim bozuk nedense
kızlar şimid dr dan geldim.bu sefer iğneyle deneyelim dedi.yumurtalarımda sorun yok ama yinede kabul ettim daha fazla folikül oluşsun dedi.biraz da pahalı ama çaresiz kalınca yapacak bişe yok.iğnenin adı menogon kullanan varmı?yan etkisi olmaz inş.5 gün kullan sonra gel bakalım dedi.moralim bozuk nedense
canım ben purogen kullandım zor değil korkma kendim yaptım iğneleri göbekdendi benimkinler yan etkiye gelince benim göğüslerim çok şişmişti ve acıyodu ve karnımda aynı adet oldukdan sonra geçti ama inşallah sen olmazsın
korkma canım bende menopur kullandım. ama iğneyi ben kendim hiç yapmadım. hep hastanede yaptırdım.çünkü toz ile suyu karıştırman gerekiyor.onun 1damlası bile çok önemliymiş.bilgin olsun. benim aldığım ilaç 230 liraydı seninki yanılmıyorsm 132.5 tl
evet cnm bende hastanede yaptırdım,içinde 5 tane var ve 133lira demek daha pahalısıda varmış,seninkini görünce ucuz geldiama byu 5 taneyi kullanıp tekrar kontrole çağırdı devam ederiz yine bu ilaca dedi.sende sorun neydi tatlım dozumu daha yüksek acaba?
ben gonal-f kullanıyorum şu anda bugün sonuncuyu vuracağım :81:yarında doktora gideceğim bakalım büyümüşmü yumaşlar:97:benim iğneler 550 tuttu valla sizinkile ucuzmuş aaaa kızlar size bir haberim var benim bir arkadaşım vardı 5. yılı bitmişti onunda çocuğu olmuyordu veee kendiliğinden hamile kalmış bugün haber verdi bana bu sayfayada üyeydi hatta demekki vakti var bana hiç düşünmedim olursa olur dedim dedi kafaya takmamak gerek yani inşallah bir gün bizde haberler veririz böyle öpüyorum hepinizicanım ben purogen kullandım zor değil korkma kendim yaptım iğneleri göbekdendi benimkinler yan etkiye gelince benim göğüslerim çok şişmişti ve acıyodu ve karnımda aynı adet oldukdan sonra geçti ama inşallah sen olmazsın
evet semicim haklısın ben doktoruma sordum bana tüp bebek yaptırabilmen için bu iğneleri kullanmış olman gerek dedi.canım neden moralini bozuyorsun
çoğumuz yumurta problemimiz olmadığı halde iğne kullandık
şansını arttırmak için vermiş drun ne güzel
yan etki göğüslerde hassasiyet oluyor o kadar
tedavine başlıyorsun ne güzel sonunda bebeğine kavuşacaksın işallah
mutlu olman lazım pozitif olman lazım toparlan bakayım
benim sol tüp tıkalı... benim 2 kutu bile kullanmama gerek kalmadı iğnenin 8.gününde aşılamam oldu
ben gonal-f kullanıyorum şu anda bugün sonuncuyu vuracağım :81:yarında doktora gideceğim bakalım büyümüşmü yumaşlar:97:benim iğneler 550 tuttu valla sizinkile ucuzmuş aaaa kızlar size bir haberim var benim bir arkadaşım vardı 5. yılı bitmişti onunda çocuğu olmuyordu veee kendiliğinden hamile kalmış bugün haber verdi bana bu sayfayada üyeydi hatta demekki vakti var bana hiç düşünmedim olursa olur dedim dedi kafaya takmamak gerek yani inşallah bir gün bizde haberler veririz böyle öpüyorum hepinizi
canım neden moralini bozuyorsun
çoğumuz yumurta problemimiz olmadığı halde iğne kullandık
şansını arttırmak için vermiş drun ne güzel
yan etki göğüslerde hassasiyet oluyor o kadar
tedavine başlıyorsun ne güzel sonunda bebeğine kavuşacaksın işallah
mutlu olman lazım pozitif olman lazım toparlan bakayım
canım ilaç kullanmak beni korkutuyo nedense yan etki derken kist falan olurmu onu kastettim?inş güzel sonuç alırız hepimiz.semicim ablam ilk çocuğuna normal yolla hamile kaldı sonra sezeryanla doğum ve sezeryan sırasında tüpünün bir tanesinin yapıştırmışlar yanlışlıkla (özel hastanede oluyo bunlar)ikinci çocuğuna aşılama yöntemiyle hamile kaldı.2.denemesinde tuttu,darısı başımıza
febecim haplarda iğnelerde kist yapabiliyor
gelişmeyen küçük yumoışlar kiste dönüşebiliyor ama 1 yada 2 adette gidiyor
bu endişelenecek bir durum değil canım
kızlar adetime 10 gün var
benim kasıklarım ağrıyor karnım ağrıyor batmalar oluyor
ne olaki bunlar çözemedim
ooyyy ben şimdiden başlarsam kendimi dinlemeye uyandım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?