yok canım yarın yumurta kontrolüm var ama tahminim pazartesi olur. :96:
hadi bakalım reyhancım hayırlısıyla bebişin gelsin inş,sanırım senden 4-5 gün sonrada benimki yapılılır,peşinden geliyorum yaniii
hepiniz başlamışsınız hemen hemen hayırlısıyla sonuçlarıda almaya başlayalım inşallah güzel güzelbende adetimi bekliyorum 2 gündür dr gidicem birtürlü olmadı zaman geçiyo başlayamadım birtürlü gelen giden yok
merhaba arkadaşlar.benim beklediğim adet tarihim 5 aralıktı ama hala olmadım.bugün 33.gün.yarın akşam dr.ra gidicem.30.gün beta hcg baktırdım,0 dı.normalde 29.gün olmam gerekiyordu.moralim çok bozuk.acaba kist mi oluştu.adet olsam da biran önce 2.aşılamama başlasam....
dualarımız seninle canım,inşallah bebişin seninledir,açılışı seninle yapalım peşinden geliyoruzmerhabalar. kızlar yarın benim sonucum belli oluyor. inşallah pozitiftir. dualarınızı eksik etmeyin canlar..
merhabalar. kızlar yarın benim sonucum belli oluyor. inşallah pozitiftir. dualarınızı eksik etmeyin canlar..
selam kızlar iyi akşamlar
iyiyim canım bir değişiklik yok sen nasılsın?
evet artık sırayla gelir haberler inşallah pozitifi görürüz bu seferhadi bakalım reyhancım hayırlısıyla bebişin gelsin inş,sanırım senden 4-5 gün sonrada benimki yapılılır,peşinden geliyorum yaniii
evet canım yarını sabırsızlıkla bekliyorum bende inşallah pozitiftirdualarımız seninle canım,inşallah bebişin seninledir,açılışı seninle yapalım peşinden geliyoruz
hakkında hayırlısı olsun..
selam kızlar iyi akşamlar
inş cnm inşşş böyle sırayla da güzel haberleri verelim birbirimize inş:) tatlım adetin gelmediyseumutlanabiliriz öyle değilmi?
oh ohh büyüsün yumoşlarbende iyiyim canım biraz iğnenin yeri ağrıyo onun dışında bişe yok yumoşlarımı büyütüyorum yani
evet artık sırayla gelir haberler inşallah pozitifi görürüz bu sefer
evet canım yarını sabırsızlıkla bekliyorum bende inşallah pozitiftir
iyi akşamlar canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?