2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hadi bakalım reyhancım hayırlısıyla bebişin gelsin inş,sanırım senden 4-5 gün sonrada benimki yapılılır,peşinden geliyorum yaniii

hepiniz başlamışsınız hemen hemen hayırlısıyla sonuçlarıda almaya başlayalım inşallah güzel güzelbende adetimi bekliyorum 2 gündür dr gidicem birtürlü olmadı zaman geçiyo başlayamadım birtürlü gelen giden yok

inş cnm inşşş böyle sırayla da güzel haberleri verelim birbirimize inş:) tatlım adetin gelmediyse umutlanabiliriz öyle değilmi?

merhaba arkadaşlar.benim beklediğim adet tarihim 5 aralıktı ama hala olmadım.bugün 33.gün.yarın akşam dr.ra gidicem.30.gün beta hcg baktırdım,0 dı.normalde 29.gün olmam gerekiyordu.moralim çok bozuk.acaba kist mi oluştu.adet olsam da biran önce 2.aşılamama başlasam....

ben en sona kaldım galiba
adetim zamanında gelirse yeniyılın ilk yada 2.günü benim aşılamam olur
2011e kaldım ben
işallah siz hamiş olarak girersiniz yeniyıla

bugün herkes kist diyor başka bişey demiyor alla alla

ececim yoktur bişeyin benimde adetim gecen ay 1 hafta gec geldi
heray 28 günde tıkır tıkır gelen adetim
aşılamanı önceki ay yaptırdıysan ondan kaynaklanıyordur
yada kür falan denediysen oda geciktiriyor
bunda üzülecek hiçmi hiç bişey yok tatlım
hayırlısıyla başlarsın işallah aşılamana

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|
nurci|1.deneme|10.12.2010|21.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme|13.12.2010|30.12.2010|
tume|2.deneme|18.12.2010|04.12.2010|
febe|2.deneme||07.12.2010|
semi|||19.12.2010|
masalcan|||19.12.2010|
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||

merhabalar. kızlar yarın benim sonucum belli oluyor. inşallah pozitiftir. dualarınızı eksik etmeyin canlar..
dualarımız seninle canım,inşallah bebişin seninledir,açılışı seninle yapalım peşinden geliyoruz
hakkında hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
merhabalar. kızlar yarın benim sonucum belli oluyor. inşallah pozitiftir. dualarınızı eksik etmeyin canlar..

ayy cnm ya hadi ilk güzel haberimizi yarın senden öğrenelim inşşş bizi merakta bırakma cnm habersiz kalmayalım ok,dualarımız seninlee

hadi bakalım reyhancım hayırlısıyla bebişin gelsin inş,sanırım senden 4-5 gün sonrada benimki yapılılır,peşinden geliyorum yaniii
evet artık sırayla gelir haberler inşallah pozitifi görürüz bu sefer
dualarımız seninle canım,inşallah bebişin seninledir,açılışı seninle yapalım peşinden geliyoruz
hakkında hayırlısı olsun..
evet canım yarını sabırsızlıkla bekliyorum bende inşallah pozitiftir
selam kızlar iyi akşamlar

iyi akşamlar canım nasılsın?

inş cnm inşşş böyle sırayla da güzel haberleri verelim birbirimize inş:) tatlım adetin gelmediyse umutlanabiliriz öyle değilmi?

aslında umutlanmıyorum desem yalan olur ama aşılamadan sonra gecıkme olabiliyormuş oda ümidimi kırıyo stresten ölmek üzereyim olsamda başlasam aşılamaya diyorum ama beklemek insanı deli ediyo

bende iyiyim canım biraz iğnenin yeri ağrıyo onun dışında bişe yok yumoşlarımı büyütüyorum yani
oh ohh büyüsün yumoşlar
ben hep klomen kullandım ama ilk aşılama için çatlatma iğnesi olduğumda göbeğim hafif morarmıştı ve ağrımıştı sonra,bu seferkinde hiç öyle birşey olmadı.Sanırım iğneyi yapan kişinin büyük etkisi var.Sende başka birine yaptır iğneni canım belki etki eder..
evet artık sırayla gelir haberler inşallah pozitifi görürüz bu sefer

evet canım yarını sabırsızlıkla bekliyorum bende inşallah pozitiftir

iyi akşamlar canım nasılsın?

inşallah bu sefer hepimiz sırayla pozitifi göreceğiz reyhancım,Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin,kavuştursun bizi yavrularımızla..
İyiyim canım sen nasılsın?

tumecim hoşgeldin.

pericim bencede iğneyi yapan kızın elinden kaynaklanıyo,bugün hastanede yaptırdım yarın sağlık ocağına gitsem yaparlarmı acaba?bilgin varmı cnm?ya aslında benim yumoşlarda sorun yok ama yinede niye böyle ağır iğneler verdi,klomen yeterdi ama işte beilmiyorum.

askacım inş vardır belli olmaz benim aşılamadan sonraki ay gecikme olmadı normal zamanında oldum yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…