tumecim hoşgeldin.
pericim bencede iğneyi yapan kızın elinden kaynaklanıyo,bugün hastanede yaptırdım yarın sağlık ocağına gitsem yaparlarmı acaba?bilgin varmı cnm?ya aslında benim yumoşlarda sorun yok ama yinede niye böyle ağır iğneler verdi,klomen yeterdi ama işte beilmiyorum.
askacım inş vardır belli olmaz benim aşılamadan sonraki ay gecikme olmadı normal zamanında oldum yani.
inşallah ama çok umutlanmak istemiyorum olsa süper olur yaaaaaabenim adetlerim düzenlidir gecikmez ama neyse ben kendimi gaza getirmeye başladım yine susim en iyisi
tumecim hoşgeldin.
pericim bencede iğneyi yapan kızın elinden kaynaklanıyo,bugün hastanede yaptırdım yarın sağlık ocağına gitsem yaparlarmı acaba?bilgin varmı cnm?ya aslında benim yumoşlarda sorun yok ama yinede niye böyle ağır iğneler verdi,klomen yeterdi ama işte beilmiyorum.
askacım inş vardır belli olmaz benim aşılamadan sonraki ay gecikme olmadı normal zamanında oldum yani.
Kızlar eşim geldi çıkmak zorundayım,görüşürüz kendinize iyi bakın
iyi geceler
geçen sefer hap vermişti femara diye ozaman dedim ndn veriyosunuz benim sorunum yok dediki ozaman kullanma şansın %10 ,kullanırsan %15 mecbur kullandım bnede,bu seferde şansımızı dahada yükseltelim daha fazla follikül gelişsin dedi.inş pozitif sonuç alırız rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.doktorlar ne derse yapıyoruz canım maalesef,onlara güvenmekten başka çaremiz yok,belki başka doktor klomenle devam edebilirdi sende ama seninki bu yöntemi seçmiş,boşver fazla düşünme..
bilemiyorum ama sanırım sağlık ocağıda yapar iğneyi niye yapmasınki,
merhaba arkadaşlar.benim beklediğim adet tarihim 5 aralıktı ama hala olmadım.bugün 33.gün.yarın akşam dr.ra gidicem.30.gün beta hcg baktırdım,0 dı.normalde 29.gün olmam gerekiyordu.moralim çok bozuk.acaba kist mi oluştu.adet olsam da biran önce 2.aşılamama başlasam....
bende iyiyim canım biraz iğnenin yeri ağrıyo onun dışında bişe yok yumoşlarımı büyütüyorum yani
ben tedaviye başladığımdan beri iyi kilo aldım ama bünyeden bünyeye değişebilir canım bende çıkıyorum herkeze iyi geceler:80:slm cnm sendemi iğne vuruluyorsun.bende bu ay iğneye başladım.bu iğneler kilo yaparmı ya
a.s cnm.evet ilk defa iğne kullanıyorum bu ay(menogon) kilo yapabilir cnm ama napalım bebiş için katlanıyoruz,zaten hamileykende alıcaz,doğumdan sonra veririz :) boşver düşünme sadece kilo yapsın ben ona razıyım başka yan etkiler olmasın inş.slm cnm sendemi iğne vuruluyorsun.bende bu ay iğneye başladım.bu iğneler kilo yaparmı ya
7ekimde aşılamam olmuştu 18.de regl olmuştum canım
kızlar canım çok sıkkın bugün kontrolüm vardı ama yumurtalar büyümemişmiş daha 3 gün daha iğneye devam ama benden dün akıntı geldi
tahminimce birkaçı çatladı ama geçirdiler bişeyde söylemiyorlar güvenmiyorum artık doktorlara bide yanımdan hep yeni hamileler geçti ultroson resimleri ellerinde bizde baktık öyle allahım birgün bizede nasip eder inşallah moralim çok bozuldu yine :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?