2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

inşallah ama çok umutlanmak istemiyorum olsa süper olur yaaaaaa benim adetlerim düzenlidir gecikmez ama neyse ben kendimi gaza getirmeye başladım yine susim en iyisi

inşallah ama çok umutlanmak istemiyorum olsa süper olur yaaaaaa benim adetlerim düzenlidir gecikmez ama neyse ben kendimi gaza getirmeye başladım yine susim en iyisi

bencede hayatım sen çok ümitlenme ama inş vardır sürpriz yapar bize

doktorlar ne derse yapıyoruz canım maalesef,onlara güvenmekten başka çaremiz yok,belki başka doktor klomenle devam edebilirdi sende ama seninki bu yöntemi seçmiş,boşver fazla düşünme..

bilemiyorum ama sanırım sağlık ocağıda yapar iğneyi niye yapmasınki,

geçen sefer hap vermişti femara diye ozaman dedim ndn veriyosunuz benim sorunum yok dediki ozaman kullanma şansın %10 ,kullanırsan %15 mecbur kullandım bnede,bu seferde şansımızı dahada yükseltelim daha fazla follikül gelişsin dedi.inş pozitif sonuç alırız rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

cnm test yaptır moralini bozma hayırlısı belki bebiş vardır:)

leyliko cum hadi bakalım inş güzel haberlerini verirsin bize yarın inşşşş.

iyi gecler herkese öpüyorummm

semiiiiii sana bişey sorucam bana aşılama tarihini ve regl olduğun tarihi yazarmısın sende 11.gün olmuştun demi

slm cnm sendemi iğne vuruluyorsun.bende bu ay iğneye başladım.bu iğneler kilo yaparmı ya
a.s cnm.evet ilk defa iğne kullanıyorum bu ay(menogon) kilo yapabilir cnm ama napalım bebiş için katlanıyoruz,zaten hamileykende alıcaz,doğumdan sonra veririz :) boşver düşünme sadece kilo yapsın ben ona razıyım başka yan etkiler olmasın inş.

kızlar canım çok sıkkın bugün kontrolüm vardı ama yumurtalar büyümemişmiş daha 3 gün daha iğneye devam ama benden dün akıntı geldi
tahminimce birkaçı çatladı ama geçirdiler bişeyde söylemiyorlar güvenmiyorum artık doktorlara bide yanımdan hep yeni hamileler geçti ultroson resimleri ellerinde bizde baktık öyle allahım birgün bizede nasip eder inşallah moralim çok bozuldu yine :97:

canım seni çok iyi anlıyorum ama morelini bozma herşey olacagına varır benimde büyümediği oluyodu ama daha önünde zaman var daha büyür merak etme sen üzülünce elimize bişey geçmiyo takmamaya çalış allahım herkezin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…