2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canıım yya evet çok güzel bi rüyaymış.inşallah gerçek olur bitanem. inşallah en kısa zamanda hepimiz hamilelik haberini alırız canım. bütün kalbimle diliyorum bunuuuu. amiiiiiiiiiiiiiin :)))

rayhancım haır olsun inşş bebişin gelmiştir onun rüyasıdır bu :)bende çok güzel rüyalar görüyorum bu aralar inş bebişler yoldadırrr

kızlar bişe sorcam siz folik asiti sabahmı içiyosunuz akşammı?

valla canım benım aklıma geldıgınde ıcıyorum farketmıyo sanırım. ona pek dıkkat etmıyorum ben. yetrkı ıceyım dıyorum okadar.

:) ya ben hep akşamları içiyorum,prospektüsü okudum bişe yazmıyo ama eczacı sabah yazmış.acaba önemlimi dedim

bence önemli deği eczacı öylesine yazmıstır bence. vitaminleri genele sabahları önerıyolar çünkü gün boyunca enerji veryo. aksam içersen uykusuzluk yapar dıye öyle verıyolar. ama folık asıdın oyle bı etkısı yok. ne zamaıstersen ıcebılırsın. ben öyle yapıyorum canım. yınede sen bılıırsın canı. benım nacızane fıkrım bu :))

sağol cnm :) aman işte herşeyi takar oldum

reyhancım hayırolsun rüyan canım
çok güzel bir rüyaymış bebeğine yoralım

bende bebeğimi görmüştüm birkez rüyamda o kadar güzel bir duyguyduki anlatamam
uyanmak istemedim

rüyası böyle ise gerceği nasıldır kimbilir

kızlar aşılaması tutan bir arkadaşım var onu ziyaretten geliyorum şimdi 1 hafta var doğumuna
yaramaz bir oğlu olacak sanırım
karnına elimi koydum bayağıbirtekmeledi

rabbim hepimize nasip etsin

amin cnm inş.ya bu aşılama da çok zormuş nekadar az tutan var yaaa off herkesin tutsun istiyorummmm.şimdi bi senin arkadaşın bide benim ablamı duydum varmı başka

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
nurten74|1.deneme|24.11.2010|08.12.2010|Pozitif
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|Negatif
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|Negatif
nurci|1.deneme|10.12.2010|21.12.2010|Negatif
eylul0655|2.deneme|18.12.2010|01.01.2011|
tume|2.deneme|19.12.2010|02.01.2011|
REYHANgoker|2.deneme|20.12.2010|03.01.2011|
febe|2.deneme|21.12.2010|04.01.2011|
semi|||19.12.2010|
masalcan|2.aşılama|27.12.2010|12.01.2011|
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||
sunasay||||

Son düzenleme:
Selam,ne zamandır topiğe giremedim kızlar,listeyide ekleyememiştim kusura bakmayın..Geçmişe göz attım eklemeleri yaptım değişiklik varsa bildirin mesela hastalananlar yeni batlarını söylesin düzelteyim hemen..
Bende 2. aşılama sonrası hüsrana uğrayınca tüp düşünmüştüm ama eşimle bir süre bu işi rafa kaldırmaya karar verdik..Bakalım zamana bıraktım yani belki bu arada doğal yolla olur,gerçi artık kafama takmıyorum çünkü çok kızdırdı beni 2 senedir bu inatçı eşek sıpası..Gelmezsen gelme dedim en sonunda :)) Herşeyin hayırlısı rabbim en doğru zamanı bilir,o zamanda da nasip etsin inşallah hepimize..
Ne demişler:
Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin ‘sen bakarken soyunamıyorum’ deme şeklidir.
:)))

Allah tamamına erdirsin inşallah,sağlıkla kucağına al bebişini..
Hayırlı uğurlu olsun aşılaman masalcım,İnşallah bebişin hayırlısıyla gelsin bu sefer..
Doğru demişsin hayırlısı budur belki semicim,belki kendiliğinden gelecek bebişin bu sefer.

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama,
Biraz duraksa, neler olup bittiğine anlam verme.
Mutlaka yanlış bir şey oldu ve düşüncelerin ile dileklerin aynı orantıda değildi.
Ve varlığın ile buluşamadı
Sorun yok, sadece bekle.
Güneş doğacaktır, çimler yeşerecektir,
Çiçekler açacaktır,
Rüzgâr esecektir
Ve yağmur yağacaktır, zorlamaya gerek yoktur.
Olması gereken kendiliğinden olur.

İzlemene devam et, şahitlik güzeldir
Hem olayın dışındasındır hem de içinde...
O bir dengedir,
O anlamlıdır,
Şahit ol, tanık ol, olan ile bütünleş.
Güzellik olanların içinden filizlenecektir;
Zorlamaya gerek yoktur.
Olması gereken kendiliğinden olur.

Hayat üç buçukla dört arasındadır
Ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın.

Neyzen Tevfik

teşekkür ederim bitanem. amin inşallah gelir bu sefer. sanki bu defa olacakmış gibi geliyor. dün aşılamadan sonra hiçbişey hissetmemiştim ama bugün ümitlendim hayırlısı inşallah:)))

pericim benim yeni sat 22 ocak

ve bişey söylemek zorundayım
nurten arkadaşımız hepimize umut olacaktı ama maalesef hcgsi düştü ve hamileliği sonlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…