cabım 2 aşılamamda dr bana hiç bir ilaç vermedi saldı çayıra mevlam kayıra işte emin heralde bendenneyse dün çok güzel bir rüya gördüm sizinlede paylaşmak istedim o kadar gerçektiki eşimle birlikte doktora gittik
gebelik testi için ilk test yaptı birde muayene edelim dedi rüyamdada kurtulamıyorum yanineyse bu sefer tutmuş dedi ben inanamadım çok değişik bir duyguydu eve geldiğimde başkasının ikiz bebeğini gördüm birini sevdim hatta çok güzellerdi bide koltığu beşiğe çevirdim bir şekilde
ya bilinç altıydı bilemiyorum ama gerçekten çok güzel bir duyguymuş kızlar hamile olmayı öğrenmek
rayhancım haır olsun inşş bebişin gelmiştir onun rüyasıdır bu :)bende çok güzel rüyalar görüyorum bu aralar inş bebişler yoldadırrr
kızlar bişe sorcam siz folik asiti sabahmı içiyosunuz akşammı?
valla canım benım aklıma geldıgınde ıcıyorum farketmıyo sanırım. ona pek dıkkat etmıyorum ben. yetrkı ıceyım dıyorum okadar.
:) ya ben hep akşamları içiyorum,prospektüsü okudum bişe yazmıyo ama eczacı sabah yazmış.acaba önemlimi dedim
bence önemli deği eczacı öylesine yazmıstır bence. vitaminleri genele sabahları önerıyolar çünkü gün boyunca enerji veryo. aksam içersen uykusuzluk yapar dıye öyle verıyolar. ama folık asıdın oyle bı etkısı yok. ne zamaıstersen ıcebılırsın. ben öyle yapıyorum canım. yınede sen bılıırsın canı. benım nacızane fıkrım bu :))
anen aynen hiç farklı bı durumda değilim bendecanım benım:)))
reyhancım hayırolsun rüyan canım
çok güzel bir rüyaymış bebeğine yoralım
bende bebeğimi görmüştüm birkez rüyamda o kadar güzel bir duyguyduki anlatamam
uyanmak istemedim
rüyası böyle ise gerceği nasıldır kimbilir
kızlar aşılaması tutan bir arkadaşım var onu ziyaretten geliyorum şimdi 1 hafta var doğumuna
yaramaz bir oğlu olacak sanırım
karnına elimi koydum bayağıbirtekmeledi
rabbim hepimize nasip etsin
rayhancım sen nasılsın? varmı ağrın sancın?[/QUO
iyiyim canım ara ara bel ağrım var içten vuruyor ama hamile bile olsan olurmuş böyle ağrılar 8 gündür patladım evde bugün çıkıcam değişiklik olsun yeter dimi dinlendiğim
reyhancım hayırolsun rüyan canım
çok güzel bir rüyaymış bebeğine yoralım
bende bebeğimi görmüştüm birkez rüyamda o kadar güzel bir duyguyduki anlatamam
uyanmak istemedim
rüyası böyle ise gerceği nasıldır kimbilir
kızlar aşılaması tutan bir arkadaşım var onu ziyaretten geliyorum şimdi 1 hafta var doğumuna
yaramaz bir oğlu olacak sanırım
karnına elimi koydum bayağıbirtekmeledi
rabbim hepimize nasip etsin
evet çok güzel bir duyguydu ama bugün içimden ne geçirsem oluyor sanki busefer olmuş gibi hissediyorum allahım inşallah yanılmıyorumdurda öyledir.:96::97:
rayhancım sen nasılsın? varmı ağrın sancın?[/QUO
iyiyim canım ara ara bel ağrım var içten vuruyor ama hamile bile olsan olurmuş böyle ağrılar 8 gündür patladım evde bugün çıkıcam değişiklik olsun yeter dimi dinlendiğim
evet çok güzel bir duyguydu ama bugün içimden ne geçirsem oluyor sanki busefer olmuş gibi hissediyorum allahım inşallah yanılmıyorumdurda öyledir.:96::97:
inşallah canım inşallah bebişin gelmiştır bu defa. sıkı skı tutunsun sana inşallaaaaah:))
Allah tamamına erdirsin inşallah,sağlıkla kucağına al bebişini..iyi akşamlar arkadaşlar listenize belki benide eklersiniz aşılamada ilk denemem kasım 24 de aşılama yapıldı ve sonuç hamileyim gecen cuma biraz kanama oldu çok korktum düştü diye sonra ara ara oldu tahlil yaptırdım tahlil biraz düşmüştü sonra öğrendiğime göre kanama olduğu zaman tahliller düşermiş şimdi içim rahat kanama da durdu yarın kontrolüm var inşallah iyi haberler alırım
Hayırlı uğurlu olsun aşılaman masalcım,İnşallah bebişin hayırlısıyla gelsin bu sefer..selam kızlar.
ben gittim aşılamamı oldum geldim. çok güzel geçtı bakalım bu sefer hayırlsısıdr ınsallh. şu anda yatıyorum hıc kalkmıcam bu sefer. geçen defa çok agrı hıssetmıstım. ama bu sefer maşallah hiçbir şey hissetmedim bakalım sonucu ne olacak:)))
Doğru demişsin hayırlısı budur belki semicim,belki kendiliğinden gelecek bebişin bu sefer.benim aşılama iptal kızlar
drum riske atmayalım dedi normalde bile yumoşlerım 2 3 tane oluyor ve çatlıyor
problem olmazdı bence yapılabilirdi ama bende ısrar etmedim
hayırlısı budur belki dedim
ne yapalım kızlar benim bebiş sizinkinden 1 ay küçük olacak
Selam,ne zamandır topiğe giremedim kızlar,listeyide ekleyememiştim kusura bakmayın..Geçmişe göz attım eklemeleri yaptım değişiklik varsa bildirin mesela hastalananlar yeni batlarını söylesin düzelteyim hemen..
Bende 2. aşılama sonrası hüsrana uğrayınca tüp düşünmüştüm ama eşimle bir süre bu işi rafa kaldırmaya karar verdik..Bakalım zamana bıraktım yani belki bu arada doğal yolla olur,gerçi artık kafama takmıyorum çünkü çok kızdırdı beni 2 senedir bu inatçı eşek sıpası..Gelmezsen gelme dedim en sonunda :)) Herşeyin hayırlısı rabbim en doğru zamanı bilir,o zamanda da nasip etsin inşallah hepimize..
Ne demişler:
Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. Bu, evrenin ‘sen bakarken soyunamıyorum’ deme şeklidir.
:)))
Allah tamamına erdirsin inşallah,sağlıkla kucağına al bebişini..
Hayırlı uğurlu olsun aşılaman masalcım,İnşallah bebişin hayırlısıyla gelsin bu sefer..
Doğru demişsin hayırlısı budur belki semicim,belki kendiliğinden gelecek bebişin bu sefer.
pericim benim yeni sat 22 ocak
ve bişey söylemek zorundayım
nurten arkadaşımız hepimize umut olacaktı ama maalesef hcgsi düştü ve hamileliği sonlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?