2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

semicim aslına bakarsan rahim filminden tek farkı film çekmemesi diğer işlemlerin hepsini yaptı çok canım yandı çooooook..

aşılamasını üniversite hastanesinde
yaptıran arkadaşlar
işler nasıl yürüyor anlatırmısınız biraz
tüm tahlilleri tekrarmı yaptırıcam ve asistanlar mı bakıyor yoksa hocalarından özel randevumu alıyorsunuz ben istedim diye aşılama yaparlar mı ki yoksa gerekli olduğuna ikna olurlarsamı yapıyorlar

semicim aslına bakarsan rahim filminden tek farkı film çekmemesi diğer işlemlerin hepsini yaptı çok canım yandı çooooook..

tüplerden geçmesi gereken sıvıyı verdilermi yani canım
e ozamanfilmi neden çekmedi
o film olmadan tüp bebek yaparlar mı?
keşke çekseydi aynı şeyi 2 defa yaşatmak neden ki
canım beni yanlış anlama ama o sıvıyı vermeden anlayamaz verdiyse ve ekranda gördü diyelim filmi neden çekmedi deli mi bu adam o kadar acı çekiyoruz zevk işi mi bu

evet canım sıvıyı verdiler ama çekmedi işte rabbim doktorların eline düşürmesin eksikliğinide vermesin insan çaresiz olunca ve bişey bilmeyince bişey diyemiyo para almak için çekmedi ama tekrardan çektirmiycem direk tüp bebek yaptırmayı düşünüyom inş gerek kalmaz....

inşallah bitanem takma kafanı çektirmezssin sonuçta beden bizim onada karışamazlarya riski alıyorum ben dersin açıksa tüpler gerek yok zaten bişey bilmiyoruz zannedeiyorlar bir bilselerki uzman olduk bu konuda.:90::90::90::90::94:

valla reyhancım çok haklısın uzman olduk dr bıle bılmıyop bızım bıldıklerımıızı:))
bu arada merhaba kızlar, nasılsınız bugun bakalım???

dur bakalım canım. kacıncı günün bugün bitanem?? ümitsizliğe kapılma?

8.günüm bugün cnm.belli olmaz tabiii ama geçen seferkiyle aynı şeyleri hissediyorum.farklı olarak göğüslerim çok şişti onuda iğnelere bağlıyorum geçen seferkinde hap kullanmıştım bunda iğne.

dur bakalım ohoooo erkende bu ne hal daha var canım benim. hayırlısı olsun da bellı olmaz. hamılelıkte bıle adet öncesı sendromlar oluyomus. nerden bilebiliriz ki. kırmızıları görmeden kesin bişey söyleek yanlış bence. gerçi bi 5-6 gün sonra aynı şeylri bende söylerim bak gör:))) hep negatifleri gördüğümüz için pozitif nasıl bişeydir bilmiyoruz. ondanda bizim bu düşüncelerımız oluyooo. neyse herzamanki gibi hakımızda hayırlısını dıleyelim canım benim:))

Son düzenleme:

tabii cnm hayırlısı olsun,hayırlısıda bebiş olsun inşşş :) ben geçen seferkinde test yaptırdım negatif çıktı dr uma gösterdim 1-2 güne adet olursun dedi.ben yinede adet olana kadar ümidimi yitirmemiştim düşün yani okadarda ümitliyim :)

şuan içn ümit çok önemli bizim için canım. onu kaybetmemeliyiz caım benim.

bişey sorucam canım. progestan veya benzeri bişey verdimi sana dr. kullanıyomusun???

Son düzenleme:

evet cnm verdi,progynex verdi fitil olarak kullan dedi.sana verdimi?

banada verdi de. ben çok kullanmak istemiyorum. her defasında kullandıgımda daha ila bitmeden kırmızılar geliyo. pöyle bi etkisi yok hanı adet düzenleyici bişey dgil ama işte psikolojık olarakiçmek istemiyorum canım. bilmiyorum ne ypacağıma karar veremiyorum(

cnm aslında bende kullanmak istemedim ama sonra düşündüm ya hamile olursam ve bebeğim düşerse nasıl pişman olurum üzülürüm kullanmadım diye.sırf öyle bi duruma düşmemek için kullanıyorum.ayrıca benim adetimi geciktirmişti.geciktirmeden oluyosan daha iyi değilmi tatlım en azından ümitlenmeden olmuşsun bence daha iyi öyle olması o yüzden bence sende kullan tatlımmm

evet haklısın bıtanem de işte bana bebeğin tutunmasını engellıyo gıbı giyo niyeyse. tam aksıne halbukı tutunması ıcın verılıyo. valla içip içmemekekararsızım yaaa...

evet haklısın bıtanem de işte bana bebeğin tutunmasını engellıyo gıbı giyo niyeyse. tam aksıne halbukı tutunması ıcın verılıyo. valla içip içmemekekararsızım yaaa...

niye öyle düşünüyosun tatlım o ilaç zaten gebelikte salgılanan hormonun ilacı sonuçta.

cabım 2 aşılamamda dr bana hiç bir ilaç vermedi saldı çayıra mevlam kayıra işte emin heralde benden neyse dün çok güzel bir rüya gördüm sizinlede paylaşmak istedim o kadar gerçektiki eşimle birlikte doktora gittik
gebelik testi için ilk test yaptı birde muayene edelim dedi rüyamdada kurtulamıyorum yani neyse bu sefer tutmuş dedi ben inanamadım çok değişik bir duyguydu eve geldiğimde başkasının ikiz bebeğini gördüm birini sevdim hatta çok güzellerdi bide koltığu beşiğe çevirdim bir şekilde
ya bilinç altıydı bilemiyorum ama gerçekten çok güzel bir duyguymuş kızlar hamile olmayı öğrenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…