masalcancım inşallah 2 dir canım.. valla şu an nasıl sevindim bilemezsin..
valla insallah senın gıttıgn hstanedede aynıdr canım. seminin dediği gibi benı gıtıgım hastane kadın doğum hastanesı. farklımı ıslemlerı bılemıyorum. durum bndan ibaret canım. başka sormak istedıgın bısey vars sor cnımbenım. idiğim kadarıyla soylerım
teşekkürler canım çok sağol.. şimdi eşim geldi ona da söyledim.. o zaman biz evrakları hazırlamaya başlayalım dedi.. dün gece tutmadı diye o kadar inandırdım ki onuda hemen tüp bebek girişimine başlamaktan yana... :))))eğer öyle olursa canım ben yazın tüp bebek yaptırcam.. yaza kadar devlet karşılasada maddi olarak toparlanmamız lazım..
semiciiim naber tatlım. nasılsın, iyimisin. nsıl hıssedıyosun kendını canım. sen zaten bu ay asılama yaptırıp yaptırmamakta kararsızdın, hayırlıs hakında canım. rabbim seni dinliyo heralde, ıstedıgın gıbımı oldu canım?
iyi sayılırım canım
dün iğneyi yaptıramayınca sinirlerim bozuldu biraz zırladım üzüldüm ama bugün dr yapmayalım bu ay deyince hiç tepki vermedim
olacağına varıyor herşey zaten üzülüyoruz birde ekstradan üzülmenin anlamı yokdimi
bak belkide drumu değiştiririm üniversite hastanesinde yaptırırım bende 2.aşılamamı
ayyyy öyle bişey olsa valla sevinçten deliye dönerdim herhalde
ya kızlar varya druma giderken geçtiğim yolda bir bebek odası takımı var
her geçtiğimde bakıyorum dün eşimede gösterdim
o kadar tatlıki beyaz pembe
bir gün alıcam o takımı
gerçi benim oğlum olacak beyaz pembe olurmu ki
hoşbulduk canım hayırlı olsun aşılaman inşallah olumlu sonuç alırsın evet ben daha önce 3 kez aşılama 1 kezde tüp bebek deneyecektik ama onuda aşılamaya çevirdi dr anlıycağın bu konuda baya kıdemliyim ha bide formun eskilerindenim ben evde net olmadığı için uzun bi süre yazamadım
febecım canımcım naber tatlım???
iyiyim canı yaaa. yatıp duruyorum. eşimde yok işt, cnım sıkıldı.
ya kızlar hemen neden tüp bebek olayına girdiniz?kızdım size heeeee!durun bakalım olacak busefer inşşşama oolmazsa konuşuruz ozaman.benim aşılamayı yaparken sordum dr uma bu seferde olmazsa naparız diye duymadı bende tekrar sormadım..
valla benim bu aşılama tutarmı bılmem ama ilersini düşünüyorum. zaman kaybetmemk adına araştırdım ben, konustumda drmla. ben anlatım kızlara. ben bıdaha aşılama yapmayı düşünmüyorum amtabi ne olur e bıter dah erken konusmak ıcın. önümde kocaaaa bı 2 hafta vaaaar bakalım sonucum ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?