2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

eylüll canım nasılsın sonuca yaklaştık baya neler hissediyosun varmı sancı falan?

canım kusura bakma, ben bayadır yoktum, o yüzden geçmişi okuyordum, yeni gördüm seni. evet sonuna geldik sayılır. yarın veya 1 ocak bat. o kadar heyecanlıyım ki. bu sefer ilk aşılamaya göre hiç ağrım sancım yoktu. 2-3 gündür belim ağrıyor biraz, bugün 1 saat kadar çok ağrıdı. ve hafif kasık ağrım oluyor. göğüslerimde her adet öncesi gibi öyle ağrı pek yok, ve fazla şişmediler bile. bilemiyorum ki. Allahım yardımcım olsun inşallah ve ben de sizlere ve topiğimize mutlu haberler vereyim. kendimi listede ilk sırada görmek bile heyecanlandırıyor. ama ne bileyim belirti arıyorum bulamıyorum. midem bulansın istiyorum bulanmıyor :)
yarın 14.günüm . lütfen lütfen lütfen, bu sefer olsun, ilk benim haberimle beraber hepimizin güzel haberlerini sırayla verelim, listemiz pozitiflerle dolsun.

Arkadaşlar inşallah sırayla hepinizden hamilelik müjdesini alalım..Heyecanla bekliyorum,dualarım sizinle..

eylüll canım nasılsın sonuca yaklaştık baya neler hissediyosun varmı sancı falan?

hadi bakalım kızlar teyze olmaya hazırız. güzel haberler bekliyoruz artık lütfen gelsın peş peşe bebek haberleri. valla bütün topik olarak çoookkktaaaaan hazırız buna
önce sizlerden duyayım banim nasıl olsa daha 12 günüm var. ben daha yeniyim bugün 4. günüm bittiii:))

Son düzenleme:
delirdim ben iyice kendi kendime konuşuyorum artık:) allah sonumu hayır etsin. bari bi parça aklım kalsın bebeğime bakacak. hakkımda hayırlısı:))

canım bende gidicem bu hafta sübyan yazan bir kadına
belki vesile olur

masalcım nasılsın canım

evet ya teyze olalım biri bağırsın şurdan teyze oluyosunuz kızlar diye
bakalım ilk kimden gelecek müjdeli haber

iyiym bitanem. evet ya düşüncesi bile çok güzel:)))

reyhan sen nasılsın canım
geçtimi ağrıların

kızlar nerde bu tume gören duıyan varmı

nasıl oluyo o sübyan şeyi neymiş ki. biraz bahsedermisiniz bende bulayım bi hoca barı yaptırayım ya merak ettım???

canım genelde düşük yapanlara yazılan bir dua
muska gibi üzerinde taşıyorsun
çevremde düşük yapıp takan çok var ve işe yaradı hemen hepsinde
bizde işe yararmı bilmem ama işin özü inanç inanırsak neden olmasın

reyhan sen nasılsın canım
geçtimi ağrıların

kızlar nerde bu tume gören duıyan varmı

valla görmedim duymadım canım. benimde aklımda, merak ettim neyaptı acaba?? onunda 2-3günü var adetine ne alemde merak ettim valla.

Son düzenleme:

tabi canım. sonuçta dua yazıyo zararı değil faydası dokunur. gidip baktırmakta fayda vardır belki. k.valdem bilir böyle şeyleri bi sorayım bakayım bari içimde kalmasın. lf aramızda ama ben öyle hocalara fılan gıtmeye ck korkarım yaaa:)))) beni yemezler ama işte korkarım ben.

Arkadaşlar merhaba;

uzun süredir yazamıyorum ama canım cok sıkkın ve çıkmazdayım lütfen bana yardımcı olun yoll gösterin.

İlk aşılamamı yaptırmıştım tutmamıştı hatırlarsanız. Başkent Üniversitesinde sebepsiz infertilite demişlerdi. Konyada başka bir doktora gittim. Sağ yumurtalığında polikistik over var dedi eşininde sperm A değeri 0 dedi. bana gulucopaj 1000 mg verdi eşimede evicap verdi. Dün başka bi profla görüştüm oda bunlar vakit kaybetmekten bişey değil dedi. Eşinin değerleri hamile kalman için yeterli dedi. seninde sol yumurtalığın yeter dedi. Senin sebebi açıklanamayan kısırlık dedi. Kafam karma karışık kızlar ne yapayım 2 yıllık evliyim yaşımda 26 bitiyor. Epilasyona başlayım dedim tüğyler için bebeği kafaya taymayım ilaçları kullanayım dedim. Oda 10 ayımı alcak sizce ne yapayım Allah rızası bana yol gösterin

ayy valla cnm eğer bize mutlu haberi verirsen hepimiz bayram ederiz şu şeytanın bacağını bi kıralımda gerisi gelir.hadi bakalım mutlu haberini en kısa zamanda ver bize inşş.test yaptıracakmısın cnm?:94:

kızlar bu bebiş bize neler yaptırıyooo dün akşam karbonat testi yaptım veee köpürdü :82: nekadar doğru bilmiyorum ama doğru olmasını istiyorummm

cnm hem çocuk düşünüp hem epilasyon doğru olmaz.bence epilasyonu bi süreliğine ertele.hayırlısıyla bebişin olsun sonra yaptırırsın epilasyonunu.

cnm hem çocuk düşünüp hem epilasyon doğru olmaz.bence epilasyonu bi süreliğine ertele.hayırlısıyla bebişin olsun sonra yaptırırsın epilasyonunu.

bende febeye katılıyorum bencede çocuk olduktan sonra yaptır bende yaptırcam ama erteliyorum çocuktan sonra düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…