eylüll canım nasılsın sonuca yaklaştık baya neler hissediyosun varmı sancı falan?
eylüll canım nasılsın sonuca yaklaştık baya neler hissediyosun varmı sancı falan?
denemeden önce bayağı bir araştırdım hamilelerde köpürüyormuş arkdşmda denedi hamile değil dibine çökmüş benim ilk yaptığım gibi bu ara bir tuhafım zaten bide arkdşlar ben aşılama yaptırmadan önce plansız bir şekilde istemedim ama sanki ayaklarım beni götürdü hocaya gittim ve bana muska yazdı sübyan var sende dedi bunu üzerinden çıkarma aşılaman yapılırkende dedi ve hamile kalırsan yine geleceksin çocuk içinde yazacağım dedi öyle işteherşeye başvuruyorum neyapayım:86::86::86:
canım bende gidicem bu hafta sübyan yazan bir kadına
belki vesile olur
masalcım nasılsın canım
evet ya teyze olalım biri bağırsın şurdan teyze oluyosunuz kızlar diye
bakalım ilk kimden gelecek müjdeli haber
canım bende gidicem bu hafta sübyan yazan bir kadına
belki vesile olur
masalcım nasılsın canım
evet ya teyze olalım biri bağırsın şurdan teyze oluyosunuz kızlar diye
bakalım ilk kimden gelecek müjdeli haber
reyhan sen nasılsın canım
geçtimi ağrıların
kızlar nerde bu tume gören duıyan varmı
canım genelde düşük yapanlara yazılan bir dua
muska gibi üzerinde taşıyorsun
çevremde düşük yapıp takan çok var ve işe yaradı hemen hepsinde
bizde işe yararmı bilmem ama işin özü inanç inanırsak neden olmasın
canım kusura bakma, ben bayadır yoktum, o yüzden geçmişi okuyordum, yeni gördüm seni. evet sonuna geldik sayılır. yarın veya 1 ocak bat. o kadar heyecanlıyım ki. bu sefer ilk aşılamaya göre hiç ağrım sancım yoktu. 2-3 gündür belim ağrıyor biraz, bugün 1 saat kadar çok ağrıdı. ve hafif kasık ağrım oluyor. göğüslerimde her adet öncesi gibi öyle ağrı pek yok, ve fazla şişmediler bile. bilemiyorum ki. Allahım yardımcım olsun inşallah ve ben de sizlere ve topiğimize mutlu haberler vereyim. kendimi listede ilk sırada görmek bile heyecanlandırıyor. ama ne bileyim belirti arıyorum bulamıyorum. midem bulansın istiyorum bulanmıyor :)
yarın 14.günüm . lütfen lütfen lütfen, bu sefer olsun, ilk benim haberimle beraber hepimizin güzel haberlerini sırayla verelim, listemiz pozitiflerle dolsun.
Arkadaşlar merhaba;
uzun süredir yazamıyorum ama canım cok sıkkın ve çıkmazdayım lütfen bana yardımcı olun yoll gösterin.
İlk aşılamamı yaptırmıştım tutmamıştı hatırlarsanız. Başkent Üniversitesinde sebepsiz infertilite demişlerdi. Konyada başka bir doktora gittim. Sağ yumurtalığında polikistik over var dedi eşininde sperm A değeri 0 dedi. bana gulucopaj 1000 mg verdi eşimede evicap verdi. Dün başka bi profla görüştüm oda bunlar vakit kaybetmekten bişey değil dedi. Eşinin değerleri hamile kalman için yeterli dedi. seninde sol yumurtalığın yeter dedi. Senin sebebi açıklanamayan kısırlık dedi. Kafam karma karışık kızlar ne yapayım 2 yıllık evliyim yaşımda 26 bitiyor. Epilasyona başlayım dedim tüğyler için bebeği kafaya taymayım ilaçları kullanayım dedim. Oda 10 ayımı alcak sizce ne yapayım Allah rızası bana yol gösterin
cnm hem çocuk düşünüp hem epilasyon doğru olmaz.bence epilasyonu bi süreliğine ertele.hayırlısıyla bebişin olsun sonra yaptırırsın epilasyonunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?