şuanda benim için en güzel duygu hamile olma duygusuarkadaşım moralini yüksek tut rabbim yazmışsa kimse önüne geçemez hayırlısı inşallah tabiki endişelerimiz oluyor ama ümidini hiç kaybetme bol bol dua et rabbim inşallah dualarımızı kabul edecek bizde o güzel duyguyu tadacağız
ayyy çok güldürdün beni semiialdatırmıyım hiç?takip ediyorum orayıda secede:) oranın maşallahı var hamiş çok yani orda darısı bizim topiğin başına inşşşş
gerçekten mi ne güzel
bizim topik mi ugursuzdur nedir
bu sefer şeytanın bacagını kırdık kırdık
yoksa terk ederim ben bu topiği
hep beraber terk edelim kızlar
yeni topik açarız
2010 aşılama mağdurları 2011 anne adayları
gerçekten mi ne güzel
yeni topik açarız
bende görmüştüm ama deneyen biri varmı onu bilmiyorum denesekmii?bende karbonat yok ama sende varsa denesene cnm merak ettim.ama bide hamile birine yaptırmak lazım...
canım geçen aşılamamda denedim kabarmadı hamileliğin ilk zamanları olması gerekiyormuş 10 haftadan sonraki gebeliklerde çıkmıyormuş ben bugün yine denedim veeeeeeeeeeeeeeeeee köpürdü hemde limon katmış gibi umutlansammı acep bilemedim şimdi az önce gebzeden arkdşm aradı ve benim erkek çocuğum olmuş mavi bebek arabası varmış öyle görmüş ve kendisi hamile ve inan sen hiç aklımda bile değildin dedi benim rüyamda çok gerçekti bilemiyorum ya inşallah canım
canım testi nasıl yapıyosun? ve kaçıncı gün yapıyosun belli bi günü varmı ? heyecanlandım bende şimdi. arkadaşının rüyasıda hayır olsun bitanem nşallah gerçek olur kavuşursun bebeğine hayırlısıyla:))
ayy cnm ne güzel ya bende tutacaktım ama ilaç kullanıyorum diye başlamadım kaldıkçada kalıyo böylefebecim nabber bitanem?? ben oruca başladım bugün 1. günüm canım. bakalım rabbim inşallah kabul eder:))
ayy şekerim harika bişe bu bende denemek istiyorummm.karbonat yok eşime diyimde gelirken alsın :)canım geçen aşılamamda denedim kabarmadı hamileliğin ilk zamanları olması gerekiyormuş 10 haftadan sonraki gebeliklerde çıkmıyormuş ben bugün yine denedim veeeeeeeeeeeeeeeeee köpürdü hemde limon katmış gibi umutlansammı acep bilemedim şimdi az önce gebzeden arkdşm aradı ve benim erkek çocuğum olmuş mavi bebek arabası varmış öyle görmüş ve kendisi hamile ve inan sen hiç aklımda bile değildin dedi benim rüyamda çok gerçekti bilemiyorum ya inşallah canım
o sübyandan benim halamdada varmış banada dediler tak diye verdiler bende taktım.bilmiyorum nekadar doğru ama takıyorum yinede allahtan ümit kesilmez.sen nerernde taşıyosun cnm?bana karnına doğru tak dediler ama sütyenimin içine taktım ben :sdenemeden önce bayağı bir araştırdım hamilelerde köpürüyormuş arkdşmda denedi hamile değil dibine çökmüş benim ilk yaptığım gibi bu ara bir tuhafım zaten bide arkdşlar ben aşılama yaptırmadan önce plansız bir şekilde istemedim ama sanki ayaklarım beni götürdü hocaya gittim ve bana muska yazdı sübyan var sende dedi bunu üzerinden çıkarma aşılaman yapılırkende dedi ve hamile kalırsan yine geleceksin çocuk içinde yazacağım dedi öyle işteherşeye başvuruyorum neyapayım:86::86::86:
ayy cnm ne güzel ya bende tutacaktım ama ilaç kullanıyorum diye başlamadım kaldıkçada kalıyo böyle
ayy şekerim harika bişe bu bende denemek istiyorummm.karbonat yok eşime diyimde gelirken alsın :)
o sübyandan benim halamdada varmış banada dediler tak diye verdiler bende taktım.bilmiyorum nekadar doğru ama takıyorum yinede allahtan ümit kesilmez.sen nerernde taşıyosun cnm?bana karnına doğru tak dediler ama sütyenimin içine taktım ben :s
bende senin gibi taktım canım karnına takılan hamile kaldıktan sonra diye biliyorum
ama hayatım şu an itibari ile hamile olabilirizzzz
dinde önemli olan niyettir biliyorsun sonuçta dua yazıyor onun iinde yerini değiştirme sen orada dursun :92::92::92:
şuanda benim için en güzel duygu hamile olma duygusuşuanda sadece bunu istiyorum.mucize gibi geliyo bana ama olacak inş çünkü ben mucizelere inanıyorum
gerçekten mi ne güzel
yeni topik açarız
canım zaten hamile kaldığın ilk andan itibaren o salgı salgılanmaya başlıyormuş benim bugün 10 . günüm ve gerçekten çok şaşırdım çünkü bikere daha yapmıştım am köpürmemişti bunda köpürdü ama yinede tam emin olmadan umutlanmamak lazım .nasıl yapıldığına gelince temiz bir kaba plastik bardak v.s. içine bir miktar idrar ve üzerine 2 tatlı kaşığı kadar karbonat döküyorsun dibine çökerse değilsin köpürürse hamilesin demekmiş. canım başkalarının yalancısıyım ama denedim yani.
inşallah febe ciğim Rabbim mucizeni tez zamanda sana kavuşturur canı gönülden istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?