2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

şuanda benim için en güzel duygu hamile olma duygusu şuanda sadece bunu istiyorum.mucize gibi geliyo bana ama olacak inş çünkü ben mucizelere inanıyorum

ayyy çok güldürdün beni semii aldatırmıyım hiç?takip ediyorum orayıda secede:) oranın maşallahı var hamiş çok yani orda darısı bizim topiğin başına inşşşş

gerçekten mi ne güzel
bizim topik mi ugursuzdur nedir
bu sefer şeytanın bacagını kırdık kırdık
yoksa terk ederim ben bu topiği
hep beraber terk edelim kızlar
yeni topik açarız
2010 aşılama mağdurları 2011 anne adayları

evet cnm bencede yeni bi topik açarız olmazsa :)bende o topiği geçen gün farkettim bi bakim dedim.aşılamaya olan inancımı yitirmiştim nerdeyse.şimdi daha ümitliyim olabilir diyorum.annen uzakmış gerçekten cnm ya Allah yardım etsin.

semiciğim allah iyiliğini versın canım. cok sevdım bu başlığı mutlaka bu olsun canım. kızlar herkez sıkıntılı bugun. aynen bende sız gıbıyım miskin miskin yatıyoruuuuum:)))

febecim nabber bitanem?? ben oruca başladım bugün 1. günüm canım. bakalım rabbim inşallah kabul eder:))

Son düzenleme:
bende görmüştüm ama deneyen biri varmı onu bilmiyorum denesekmii? bende karbonat yok ama sende varsa denesene cnm merak ettim.ama bide hamile birine yaptırmak lazım...

canım geçen aşılamamda denedim kabarmadı hamileliğin ilk zamanları olması gerekiyormuş 10 haftadan sonraki gebeliklerde çıkmıyormuş ben bugün yine denedim veeeeeeeeeeeeeeeeee köpürdü hemde limon katmış gibi umutlansammı acep bilemedim şimdi az önce gebzeden arkdşm aradı ve benim erkek çocuğum olmuş mavi bebek arabası varmış öyle görmüş ve kendisi hamile ve inan sen hiç aklımda bile değildin dedi benim rüyamda çok gerçekti bilemiyorum ya inşallah canım

denemeden önce bayağı bir araştırdım hamilelerde köpürüyormuş arkdşmda denedi hamile değil dibine çökmüş benim ilk yaptığım gibi bu ara bir tuhafım zaten bide arkdşlar ben aşılama yaptırmadan önce plansız bir şekilde istemedim ama sanki ayaklarım beni götürdü hocaya gittim ve bana muska yazdı sübyan var sende dedi bunu üzerinden çıkarma aşılaman yapılırkende dedi ve hamile kalırsan yine geleceksin çocuk içinde yazacağım dedi öyle işte herşeye başvuruyorum neyapayım:86::86::86:

Son düzenleme:

canım testi nasıl yapıyosun? ve kaçıncı gün yapıyosun belli bi günü varmı ? heyecanlandım bende şimdi. arkadaşının rüyasıda hayır olsun bitanem nşallah gerçek olur kavuşursun bebeğine hayırlısıyla:))

canım zaten hamile kaldığın ilk andan itibaren o salgı salgılanmaya başlıyormuş benim bugün 10 . günüm ve gerçekten çok şaşırdım çünkü bikere daha yapmıştım am köpürmemişti bunda köpürdü ama yinede tam emin olmadan umutlanmamak lazım .nasıl yapıldığına gelince temiz bir kaba plastik bardak v.s. içine bir miktar idrar ve üzerine 2 tatlı kaşığı kadar karbonat döküyorsun dibine çökerse değilsin köpürürse hamilesin demekmiş. canım başkalarının yalancısıyım ama denedim yani.

febecim nabber bitanem?? ben oruca başladım bugün 1. günüm canım. bakalım rabbim inşallah kabul eder:))
ayy cnm ne güzel ya bende tutacaktım ama ilaç kullanıyorum diye başlamadım kaldıkçada kalıyo böyle

ayy şekerim harika bişe bu bende denemek istiyorummm.karbonat yok eşime diyimde gelirken alsın :)
o sübyandan benim halamdada varmış banada dediler tak diye verdiler bende taktım.bilmiyorum nekadar doğru ama takıyorum yinede allahtan ümit kesilmez.sen nerernde taşıyosun cnm?bana karnına doğru tak dediler ama sütyenimin içine taktım ben :s

bende senin gibi taktım canım karnına takılan hamile kaldıktan sonra diye biliyorum

şuanda benim için en güzel duygu hamile olma duygusu şuanda sadece bunu istiyorum.mucize gibi geliyo bana ama olacak inş çünkü ben mucizelere inanıyorum

inşallah febe ciğim Rabbim mucizeni tez zamanda sana kavuşturur canı gönülden istiyorum

canım sen nereye gidersen ben peşinden gelirim fikir güzel gözüküyor ama inşallah bun gerek kalmaz

reyhan cığım inşallah hamilesindir devamı gelir çok heyecan verici demi yeni yıla hamiş girersin mutluluğun daim olur bütün arkadaşlarında öyle tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…