Arkadaşlar merhaba;
uzun süredir yazamıyorum ama canım cok sıkkın ve çıkmazdayım lütfen bana yardımcı olun yoll gösterin.
İlk aşılamamı yaptırmıştım tutmamıştı hatırlarsanız. Başkent Üniversitesinde sebepsiz infertilite demişlerdi. Konyada başka bir doktora gittim. Sağ yumurtalığında polikistik over var dedi eşininde sperm A değeri 0 dedi. bana gulucopaj 1000 mg verdi eşimede evicap verdi. Dün başka bi profla görüştüm oda bunlar vakit kaybetmekten bişey değil dedi. Eşinin değerleri hamile kalman için yeterli dedi. seninde sol yumurtalığın yeter dedi. Senin sebebi açıklanamayan kısırlık dedi. Kafam karma karışık kızlar ne yapayım 2 yıllık evliyim yaşımda 26 bitiyor. Epilasyona başlayım dedim tüğyler için bebeği kafaya taymayım ilaçları kullanayım dedim. Oda 10 ayımı alcak sizce ne yapayım Allah rızası bana yol gösterin
kızlar bu bebiş bize neler yaptırıyooo dün akşam karbonat testi yaptım veee köpürdü :82:nekadar doğru bilmiyorum ama doğru olmasını istiyorummm
ben başlamıştım yarıda bıraktım ve hiç başlamamış gibiyim onun sonunu getirmek gerek bide çooooooooooooook acıyooooooooo ama kısa sürüyor ilk ayda gidiyorsın sonra 2 3 ay ara veriliyor yinede ben tedavi işine başlayınca bıraktımbende febeye katılıyorum bencede çocuk olduktan sonra yaptır bende yaptırcam ama erteliyorum çocuktan sonra düşünüyorum
ayy valla cnm eğer bize mutlu haberi verirsen hepimiz bayram ederizşu şeytanın bacağını bi kıralımda gerisi gelir.hadi bakalım mutlu haberini en kısa zamanda ver bize inşş.test yaptıracakmısın cnm?:94:
keşke dediğiniz herşeye kavuşmanız dileğiyle.....
iyi seneler.....
kızlar çok üzgünüm.size bu haberi vermek bile canımı acıtıyo.ben adet oldum.inş siz olmazsınız.
kızlar çok üzgünüm.size bu haberi vermek bile canımı acıtıyo.ben adet oldum.inş siz olmazsınız.
yeni yılın ilk gününde herkese merhabalar. kızlar bugün benim aşılamadan sonraki 15.günüm. yumurtlamadan sonraki sabit 14 günlük sekresyon dönemini de geçtim gibi birşey. henüz test falan yapmadım. idrar testi yapıp yapmamakta tereddüt ediyorum. ne adet olacağıma dair ne de hamileliğe dair belirgin bir belirti yok. sadece bu gece midemin kazınmasıyla uyandım. ki dün gece de ayıptır söylemesi bir hayli yemiştim oysa
canım benim hadi hayırlısı.inşallah bebeğin gelmiştır kuzuuuum. dıkkat et kendıneeee:))) 2011 ılk bebeği senden gelir inşallah
inşallah, amin. evde de bu sefer test yok, gidip almam lazım, gidip almamak ve test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. korkuyorum ya
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
amin bitanem amim. korkma, güzel düşün güzel olsun bitanem. bizede müjdelerle gelirsin inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?