2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

günaydın canım evet uzun süre oldu görüşmeyeli ben önceliğimizi çocuk için kullanıyorum yaklaşık 1 yıl önce işten çıktım aralıksız iki yıldır tedaviye devam ediyorum ocakta tekrardan deniycez inşallah hayırlısıyla nasipse olacaktır senin kafanmı karışık pek anlayamadım doğrusu bence zaman geçirmeden tedavine başla madem dr olabilir diyor onla devam et sonradan keşkeler demessin tabi yinede karar senin canım ya

yeniyıl

--------------------------------------------------------------------------------

2011 yılının sağlık, başarı, mutluluk, huzur ve tabiki bebek getirmesi dileklerimle hepinizin Yeni Yılını kutluyorum...
sevgiler....

kızlar bu bebiş bize neler yaptırıyooo dün akşam karbonat testi yaptım veee köpürdü :82: nekadar doğru bilmiyorum ama doğru olmasını istiyorummm

günaydın canım. hadi inşallah bebiş gelmiştir canım senınledır. reyhanda söyledi nasıl apıldıgınıdaköpürünce bayağı kopürüyomu yoksa köpürüp duruyomu. ayrıca senın kaçıncı günün farkedermı gün sayısı acaba. bende yapsamı dıye dusunuyorum da ondan sordum.benım 5. günüm bugun. cıkarmı acaba???

kızlar slm ben ara verdim çok rahatım inanın kafama takmıyorum olursa olur diyorum rabbim verecegi zamanı bilir elbet bi dr görüştüm nisana kadar bekle dedi çok yumurtalıklarınla oynatman iyi degil dedi çok gözle büyütülecek bi sorununuz yok kendi haline bırak biraz dedi ben nisandan sonra devam edecem benimde size tavsiyem çok yumurta uyarıcı ilaçlar almayın daha sonra büyük sorunlarla karşılaşmayın ama isteyen herkeze yeni yıl ugurlu gelirde bir bir hamile kalırız inşallahDbu arada bütün toping arkadaşlarımın yeni yıllını kutlarım

bende febeye katılıyorum bencede çocuk olduktan sonra yaptır bende yaptırcam ama erteliyorum çocuktan sonra düşünüyorum
ben başlamıştım yarıda bıraktım ve hiç başlamamış gibiyim onun sonunu getirmek gerek bide çooooooooooooook acıyooooooooo ama kısa sürüyor ilk ayda gidiyorsın sonra 2 3 ay ara veriliyor yinede ben tedavi işine başlayınca bıraktım

sağol canım ya, inşallah. bugün 14.günümdü. yarın da önemli. inşallah yarını da atlatırım. şu an test yaptırmayı düşünmüyorum, eğer adet olmazsam 1-2 gün sonra yaptırırım diye düşünüyorum. nasıl sabredeceğim bilmiyorum ama. hele bir yarını atlatırsam o zaman düşünürüm.

herkesin yeni yılı kutlu olsun. Yeni yılda herşey gönlümüze göre olsun. 2011 yılında hepimiz hayırlısıyla sağlıklıca bebeğimize kavuşalım inşallah. topiğimiz de bebek haberleriyle dolsun inşallah...

keşke dediğiniz herşeye kavuşmanız dileğiyle.....
iyi seneler.....

herkese slm
nasılsınız kızlar reyhancım varmı bir haber

yeni yılın ilk gününde herkese merhabalar. kızlar bugün benim aşılamadan sonraki 15.günüm. yumurtlamadan sonraki sabit 14 günlük sekresyon dönemini de geçtim gibi birşey. henüz test falan yapmadım. idrar testi yapıp yapmamakta tereddüt ediyorum. ne adet olacağıma dair ne de hamileliğe dair belirgin bir belirti yok. sadece bu gece midemin kazınmasıyla uyandım. ki dün gece de ayıptır söylemesi bir hayli yemiştim oysa

kızlar çok üzgünüm.size bu haberi vermek bile canımı acıtıyo.ben adet oldum.inş siz olmazsınız.

kızlar çok üzgünüm.size bu haberi vermek bile canımı acıtıyo.ben adet oldum.inş siz olmazsınız.

canım ya, üzülme desem ne kadar işe yarar bilmiyorum, ben de heran adet olursam korkusuyla dolaşıyorum birkaç gündür, ama sen yine de kendini yıpratmamaya çalış. çünkü olması muhtemel bebeğinin yumurtaları stresten etkilenmesin, bu ay daha da kaliteli olsun. bak hem bu ay adetin bittiği gün yakı da dene, gerçekten ben çok inanıyorum. o kadar çok kişi duydum ki yakı ile hamile kalan. ve yumurtlama günlerinde de kullan. belki tek özelliği sıcak tutmak ama olsun, denemekten ne çıkar. bu hormonlarını etkileyen birşey değil ne de olsa diğer kürler gibi. ben bu ay kullanmıştım biliyorsun. hamile değilsem bile en azından ağrısız bir yumurtlama dönemi, aşılama ve adet öncesi geçirmeme yardım ettiğini düşünüyorum.

canım benım geçmiş olsun. rabbim hayırlısını versın. bende geliyorum canım senın ardından benımkıde tutmadı galiba. öyle hissediyorum. ama etrafımdakılerın hepsi tutmus gıbı davranıyooooooo(((

canım benim hadi hayırlısı.inşallah bebeğin gelmiştır kuzuuuum. dıkkat et kendıneeee:))) 2011 ılk bebeği senden gelir inşallah

canım benim hadi hayırlısı.inşallah bebeğin gelmiştır kuzuuuum. dıkkat et kendıneeee:))) 2011 ılk bebeği senden gelir inşallah

inşallah, amin. evde de bu sefer test yok, gidip almam lazım, gidip almamak ve test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. korkuyorum ya
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

inşallah, amin. evde de bu sefer test yok, gidip almam lazım, gidip almamak ve test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. korkuyorum ya
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

amin bitanem amim. korkma, güzel düşün güzel olsun bitanem. bizede müjdelerle gelirsin inşallah:))

febecim bu arada bak bugün senin adetinin ilk günü. yani yumurtlama günün bundan 14 gün öncesi olan 17 veya 18 aralık tarihiydi. senin aşılaman ne zaman yapılmıştı canım. bunu neden soruyorum, çünkü biliyorsun benim ilk aşılamam erken yapıldığı ve benim yumurtlamam geç olduğu için tutmamıştı. senin aşılaman yapıldığı gün yumurtlama olmuş mu diye ultrasonda bakıldı mı? en azından öyle olmadıysa bundan sonra eğer yaptırırsan bunlara dikkat et. yumurtlama zamanına yakın tarihlerde doktorun seni hergün takibe alsın, yumurtlaman olup olmadığını da tam görüp öyle yapsın aşılamayı. biz tabiki de doktorlara işlerini öğretecek değiliz ama onlar da bazen bazı aşamaları atlayabiliyorlar veya artık unutuyorlar mıdır nedir bilemiyorum.

amin bitanem amim. korkma, güzel düşün güzel olsun bitanem. bizede müjdelerle gelirsin inşallah:))

inşallah. senin de gününe az kaldı sayılır. umarım sen de, ve diğer herkes de mutlu haberlerle gelirler artık buraya. birinin hamileyim diye yazması bile kendi adıma bana kocaman bir umut oluyor. bazen en umutsuz anımda yeniden canlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…