kuzuum. naber bıtanem, nasılsın????
iyiyim cnm çok şükür.evi temizliyorum salmıştım kaç gündür şimdi baş edemiyorum :) sen napıosun?
iyi sayılırım bende valla. 3 gündür feci bir baş dönmesi yaşıyorum. dün dr aradım sordum oda progestandan oluyomuş. elim ayagım tutmuyo kötüyüm. şu andada yatıyorum. başımı kaldıramıyorum.
Canım inşallah yeniyıl snin için müjdelerle dolu olsun.
İnş ocak ayında bebişinle dönersin hastaneden
kızlar merhaba.. bir kaç gündür internete giremiyorum.. pc tamirde... bu arada ben hala adet görmedim.. bugün aşılamamaın 14. günü.. ama bütün adet belirtilerini zaman zaman gösteriyorum.. ayın beşine kadar bekleyeceğim, adet olmazsam o zaman test yaptıracağım..
bu arada eylülcüm sanırım ikinci çizgin silik çıkmış, inşallah koyulaşmış halini de görürsün canım.. rabbim yardımcın olsun.. bu sefer kucağaını doldurur inşallah...
kızlar ben regl oldum tam günümde çoooooooooooook üzgünüüüüüüüüüüüm
ayy cnm yaa geçmiş olsun,fitil olarak kullansan ben öyle kullanmıştım.söyleseydin keşke doktoruna.. kaçıncı günündesin cnm?
sağol bitanem ya. sordum imeye devamet dedı. fitil olarak ta ben kullanamıyorum canım ya. bugün 9. günüm canım. hiçirşey hıssetmıyorum adet belırtısı fılan hıcbısey yok. sadece göğüslerım acıyo baska bısey yok. bakalım sonuc ne olacak. gerçi benim pek umudum yok. nıye sorarsan kendimi tüp bebeğe hazırladım sanırım ondan.
kızlar bel çektirme diye bişe duydunuzmu?yada denedinizmi? tüp bebekten önce onu denemeyi düşünüyorum ama birazda korkuyorum zararı olurmu diye? sonuçta bizim sebepsiz infertilite olduğu için bide bunu denemek istiyorum..yardımınıza ihtiyacım var..ablamın arkadaşının ananesi çekiyomuş ve çok kişi hamile kalmış.haftasonu adetim bitmiş oluyo gitsemmi ne dersiniz?
banada söylemişlerdi canım adetin 2. günü falan oluyor diye biliyorum ben 2. aşılamadan önce çektirmiştim ama gördüğün gibi hiç birşey olmadı belki sende işe yarar diyeceğim ama bence yaptırma sorun olup olmadığına bakmadan çekiyorlar sorun yoksa niye çektiresinki dimi amakızlar bel çektirme diye bişe duydunuzmu?yada denedinizmi? tüp bebekten önce onu denemeyi düşünüyorum ama birazda korkuyorum zararı olurmu diye? sonuçta bizim sebepsiz infertilite olduğu için bide bunu denemek istiyorum..yardımınıza ihtiyacım var..ablamın arkadaşının ananesi çekiyomuş ve çok kişi hamile kalmış.haftasonu adetim bitmiş oluyo gitsemmi ne dersiniz?
evet canım bişey duydum onu yapacağım hem hiç bir zararı olmayan birşey 41 gün meryem süresini okuyup allaha dua ediyormuşssun nette araştırdım sonuçta dua herşeye deva diye düşünüyorum ne pera ne birşey istiyor daha çok huzur veriyor insana hiç değilse kafam bir müddet rahat olurcanım kendini fazla üzme nasip hakkında hayırlısı neyse o olur tez zamanda inşallah rabbim büyük duaların kabul olacaktır......
cnm kendini kaptırmadan stressiz beklemek daha iyi.inş vardır bebiş,streste etkiliyo diyolar ya ben stres topuna döndüm...dün gittim görüştüm tüp bebek için bakalım..
masalcım sen adet oldun mu ki
dur hele dereyi görmeden paçaları sıvama
febecim bu enerjine de hayranım canım bu ne azim daha dün adet oldun tüp bebek için konuşmussun bile
reyhanda öyle araştırmış yine bişey deneyecek ne güzel
benimde azmetmem hırslanmam lazım ama nasıl
tumenin pc tamirde galiba hala
adet olmamıştı o son durumu ne acaba
işallah çift çizgiyi görmüştür arkadaşım
masalcım sonrada sen arkadaşım bak boğazımıza kadar geldi mecbur hamile olucan
halay çekicez burda
masalcım sen adet oldun mu ki
dur hele dereyi görmeden paçaları sıvama
febecim bu enerjine de hayranım canım bu ne azim daha dün adet oldun tüp bebek için konuşmussun bile
reyhanda öyle araştırmış yine bişey deneyecek ne güzel
benimde azmetmem hırslanmam lazım ama nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?