ilaçlar dahil 3500lira dedi bana cnm.ya devlet hastanelerinde tüp bebek yapılıyomu?
cnm çıksında silik çıksın,tabii tekrarla ama çıkmış ya önemli olan o.hadi bakalım hayırlısı cnm inşş bebişin seninledir.
ah canım hadı haırlısı ilk bebişimiz geliyoooo heyoooooo yaşasınnnn
inşallah canım ya. tek dileğim bu şimdilik. aslında çok hafif te olsa midem de bulanıyor ama ben psikolojiktir diye aldırmıyorum. dün iş yerinde çay kokusu midemi o kadar fena yapı ki, gün boyu burnuma sanki çay kokusu geldi. nolur benim için dua edin. inşallah vardır ve inşallah sizlerin de sırayla bebekleriniz gelir.
oo çok iyiymiş ya 3500 nerde 350 nerde.peki bişe daha sorcam özelde yapılan aşılamalar sayılıyomu?yapılıyo canım. eğer tutmazsa aşılamam adet olursam tüp bebek yaptırıam. 2 aşılamayı yaptırdım hastanede.hak kazandım tüp bebeğe 350 cıvarında bı katkı payı verıyorum baska bıse yok
inşallah canım ya. tek dileğim bu şimdilik. aslında çok hafif te olsa midem de bulanıyor ama ben psikolojiktir diye aldırmıyorum. dün iş yerinde çay kokusu midemi o kadar fena yapı ki, gün boyu burnuma sanki çay kokusu geldi. nolur benim için dua edin. inşallah vardır ve inşallah sizlerin de sırayla bebekleriniz gelir.
canım ya inşallah. hala o kadar korkuyorum ki hamileyim bile diyemiyorum. gidip gidip test sonucuna bakıyorum, yanlış mı görüyorum diyeeğer hamileysem gerçekten sizler için daha da çok dua edeceğim. hamilelerin duası kabul olunurmuş ya :)
oo çok iyiymiş ya 3500 nerde 350 nerde.peki bişe daha sorcam özelde yapılan aşılamalar sayılıyomu?
inşş vardır cnm inşşş ve inş bzizmkilerde gelir artık..mide bulantın psikolojiktir bencede daha erken çünkü.ben adetime 1hafta kala bile mide bulantısından yattığımı biliyorum okadar kaptırdığım zamanlarımda oldu yani:)[/Q
malesef canım özelde yapılanlar sayılmıyo. 2. aşılamamı yaptıracagım zaman bırz bızım tuhaf oldu. yumurtalar cuma gunu catlamadı, cumartesı catlamasın dıye caba harcadık. pazar sabah degıl ogleden sonra ç.iğnesini yaptı. aman lütfen çatlamasın dıye dualar ettık pazartesı yapılacaktı cunku aşılamam. hastanede olsun 2. asılamada dıye cok ugrastı yazık dr. ben ıstesem burda yapardım dedı ama 2. de hastanede yapalım kı tüp bebeği kazanalım edı. özelde yaprsak sonra 3. aşılamaıda yapmak lazım dedı hastanede tüp bebek için. ki ben 3. aşılama ıstemıyorum tüp istıyorum. yanı kısaca özeldekiler sayılmıyo. 2 aşılamayıda hastanede ypılması lazım:))
kızlar geçen sefer aşılamanın 18.günü adet olmuştum şimdi 12.gün ne tuhaf dimi?
http://www.sagliksiteniz.com/gebe-kalinabilir-donemi-hesaplama.html
kızlar, özellikle de febeciğim, bu linki okumanızı istiyorum. canım bu linkteki bilgilere göre senin ilk aşılaman 4 gün erken, ikinci aşılaman da yaklaşık 2 gün geç yapılmış. çünkü sekresyon dönemi süresi sabittir. bunu doktorlarınıza da sorabilirsiniz. ben de sordum, ve o da kabul etti ilk aşılamanın erken yapıldığını.
cnm tıklıyorum ama açılmıyoo
günaydın canım evet uzun süre oldu görüşmeyeli ben önceliğimizi çocuk için kullanıyorum yaklaşık 1 yıl önce işten çıktım aralıksız iki yıldır tedaviye devam ediyorum ocakta tekrardan deniycez inşallah hayırlısıyla nasipse olacaktır senin kafanmı karışık pek anlayamadım doğrusu bence zaman geçirmeden tedavine başla madem dr olabilir diyor onla devam et sonradan keşkeler demessin tabi yinede karar senin canım ya
canım ben de lazer epilasyon yaptırdım. nerdeyse hiç kalmadı ama ben bebek düşünmeye başladığımdan beri yaptırmadım. bebekten sonra, kalan belki de son seansımı yaptıracağım. benim epilasyon yaptırdığım yerde çalışan bayanların 3 tanesi değişik zamanlarda bebek düşündükleri için işten ayrıldı. bence bebek düşünüyorsan epilasyonu erteleyeceksin, epilasyon düşünüyorsan bebeği erteleyeceksin. ben de memur olmadan önce bunların eğitimini almıştım ve bu işlemler hamilelere ve bebek düşünenlere zararlı diye öğrenmiştik. hem artı bir konu daha var. epilasyon yaptıran herkeste aynı sürede ya da aynı seans sayısında tüyler bitmiyor. eğer lazer epilasyon yaptıracaksan ten rengin, tüylerin kalınlığı, hormonların, kullanılan cihazın ve yapan kişilerin işini bilmesi çok önemli. çok sertse eğer tüylerin o zaman daha çabuk bitiyor. mesela benim inceydi, benim biraz daha uzun sürdü. ve üstelik ilk seans araları sık oluyor fakat zamanla süre çok uzuyor. ben en son lazer yaptırdığımda bir önceki seansım zaten yaklaşık 1 yıl kadar önceydi. yani ben epilasyona başlayım, 10 ay sonra tüylerden kurtulmuş olurum ve o zaman bebek düşünürüm diye bir plan yaparsan süre konusunda yanılabilirsin. tabiki vereceğin karar sadece seni ilgilendirir ama ben süre konusunda kendini şartlandırmaman açısından yardımcı olmak istedim. bol şans canım. inşallah gönlüne göre olur.
kızlar merhaba.. bir kaç gündür internete giremiyorum.. pc tamirde... bu arada ben hala adet görmedim.. bugün aşılamamaın 14. günü.. ama bütün adet belirtilerini zaman zaman gösteriyorum.. ayın beşine kadar bekleyeceğim, adet olmazsam o zaman test yaptıracağım..
bu arada eylülcüm sanırım ikinci çizgin silik çıkmış, inşallah koyulaşmış halini de görürsün canım.. rabbim yardımcın olsun.. bu sefer kucağaını doldurur inşallah...
Canım yardımların için teşekkür ederim. ben kafama cok takıyorum o yüzden olmuyo dedi drlar. Bebek isteyenler için ne gibi zararları var epilasyonun
kızlar ben regl oldum tam günümde çoooooooooooook üzgünüüüüüüüüüüüm
kızlar ben regl oldum tam günümde çoooooooooooook üzgünüüüüüüüüüüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?