2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ilaçlar dahil 3500lira dedi bana cnm.ya devlet hastanelerinde tüp bebek yapılıyomu?

yapılıyo canım. eğer tutmazsa aşılamam adet olursam tüp bebek yaptırıam. 2 aşılamayı yaptırdım hastanede.hak kazandım tüp bebeğe 350 cıvarında bı katkı payı verıyorum baska bıse yok

cnm çıksında silik çıksın,tabii tekrarla ama çıkmış ya önemli olan o.hadi bakalım hayırlısı cnm inşş bebişin seninledir.

inşallah canım ya. tek dileğim bu şimdilik. aslında çok hafif te olsa midem de bulanıyor ama ben psikolojiktir diye aldırmıyorum. dün iş yerinde çay kokusu midemi o kadar fena yapı ki, gün boyu burnuma sanki çay kokusu geldi. nolur benim için dua edin. inşallah vardır ve inşallah sizlerin de sırayla bebekleriniz gelir.

ah canım hadı haırlısı ilk bebişimiz geliyoooo heyoooooo yaşasınnnn

canım ya inşallah. hala o kadar korkuyorum ki hamileyim bile diyemiyorum. gidip gidip test sonucuna bakıyorum, yanlış mı görüyorum diye eğer hamileysem gerçekten sizler için daha da çok dua edeceğim. hamilelerin duası kabul olunurmuş ya :)

bıtanem dualarım senınle canım benım. hayırlı haber bu maşllah bebişimiz geliyo inşallah.

oo çok iyiymiş ya 3500 nerde 350 nerde.peki bişe daha sorcam özelde yapılan aşılamalar sayılıyomu?

inşş vardır cnm inşşş ve inş bzizmkilerde gelir artık..mide bulantın psikolojiktir bencede daha erken çünkü.ben adetime 1hafta kala bile mide bulantısından yattığımı biliyorum okadar kaptırdığım zamanlarımda oldu yani:)

ayy cnm yaa sabah tekrarla testi için rahatlasın.evet cnm bize dua et,senin duaların kabul olur inşş..

kızlar geçen sefer aşılamanın 18.günü adet olmuştum şimdi 12.gün ne tuhaf dimi?

http://www.sagliksiteniz.com/gebe-kalinabilir-donemi-hesaplama.html

kızlar, özellikle de febeciğim, bu linki okumanızı istiyorum. canım bu linkteki bilgilere göre senin ilk aşılaman 4 gün erken, ikinci aşılaman da yaklaşık 2 gün geç yapılmış. çünkü sekresyon dönemi süresi sabittir. bunu doktorlarınıza da sorabilirsiniz. ben de sordum, ve o da kabul etti ilk aşılamanın erken yapıldığını.

Son düzenleme:

tamam okuyorum ama gerçekten öyleyse öbür dünyada hesabını sorarım bu emeklerimin ,gözyaşlarımın.. bende biliyorum 14 gün ama ilaçlara bağlamıştım ben.

cnm tıklıyorum ama açılmıyoo

ben denedim açılıyor ama. olsun sen o linki kopyala google dan kendin bul öyle oku canım. bak dediğim ne kadar doğruymuş göreceksin. senin de bebeğinin olmaması için bir sebep yok biliyorum çünkü. kesinlikle zamanlama hatası var bence.

Son düzenleme:
kızlar merhaba.. bir kaç gündür internete giremiyorum.. pc tamirde... bu arada ben hala adet görmedim.. bugün aşılamamaın 14. günü.. ama bütün adet belirtilerini zaman zaman gösteriyorum.. ayın beşine kadar bekleyeceğim, adet olmazsam o zaman test yaptıracağım..

bu arada eylülcüm sanırım ikinci çizgin silik çıkmış, inşallah koyulaşmış halini de görürsün canım.. rabbim yardımcın olsun.. bu sefer kucağaını doldurur inşallah...

Canım inşallah yeniyıl snin için müjdelerle dolu olsun.
İnş ocak ayında bebişinle dönersin hastaneden

Canım yardımların için teşekkür ederim. ben kafama cok takıyorum o yüzden olmuyo dedi drlar. Bebek isteyenler için ne gibi zararları var epilasyonun

kızlar ben regl oldum tam günümde çoooooooooooook üzgünüüüüüüüüüüüm

inşallah canım, inşallah seninde ve diğer arkadaşlarında. ben ikinci testi yapmadım , yarın hastanede kanda baktıracağım. bakalım yarın akşama herşey kesinleşmiş olur. inşallah doğrudur.

Canım yardımların için teşekkür ederim. ben kafama cok takıyorum o yüzden olmuyo dedi drlar. Bebek isteyenler için ne gibi zararları var epilasyonun

canım epilasyonda radyo akımı veriliyor. yani radyasyona uğruyorsun. gerçi bazıları cep telefonunun daha dazla zarar verdiğini söylese de bu tür şeyler insana radyasyon veriyor. hem zaten bu işlemler sağlık merkezlerinde doktor kontrolünde yapıldığı için hamilelik ihtimali olanlara, hamilelik düşünenlere ve tabiki hamilelere işlem yapmıyorlar. hatta dediğim gibi o merkezlerde epilasyon işlemini uygulayanlar bile gebelik düşündükleri zaman işten ayrılıyorlar veya bölüm değiştiriyorlar.
bebek olayını da evet malesef hepimiz kafaya takıyoruz. hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah. ben dün ikinci çizgiyi silik gördüm ama kendimi kaptırmak istemiyorum, yarın kan testinin sonucunu görünce ve hatta bebeğimin kesesini görüp kalp atışını duyuncaya kadar rahat olamayacağım endişeleneceğim sanırım. Allah hepimize o güzel haberi almayı ve sağlıklıca dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah hayırlısıyla.

kızlar ben regl oldum tam günümde çoooooooooooook üzgünüüüüüüüüüüüm

reyhancım ya çoooook üzüldüm bitanem rabbim inş yeni yılda güldürür yüzümüzü üzülme diycem ama insan üzülüyo hemde çok her aya yeni bi umutla başlıyoz rabbim bu ay umutlarımızı sevince çevirsin inş.hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun canım arkadaşım........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…