artık beklemiyeceğim gelene kapım açık keyfi bilir geri kalan ömrümüde bunu düşünerek heba edemem zamana bırakacağım olursa olur SONUÇTA ALLAHIN DEDİĞİ OLUR.canım ya, ne demek lazım ki bu durumda. inşallah ocak ayında bebeğin ulaşır sana. onun için de kendine ve eşine çok dikkat et.
CANIM BEN UZUN BİR MÜDDET TEDAVİ DÜŞÜNMÜYORUM BU İŞLERE GİRMEDEN DAHA RAHATTIM EN AZINDAN ŞİMDİ KALKIYOM BEBEK YATYRM BEBEK HEP AKLIMDA BU SEFER KENDİMİ KOYVERMEDİM NE YAPALIM OLMUYORSA ZORLAMANIN ALEMİ YOK VARDIR BİR HAYIR DİYORUM İNŞALLAH SİZ GÜZEL HABERLER ALIRSINIZ AMA BENİM 8. Cİ SENEM VE NE BİR DÜŞÜK NE İÇ NE DIŞ GEBELİK YAŞAMADIM O YÜZDEN SEBEPSİZ DESELERDE BENCE BÜYÜK BİR SORUN VAR BULAMADIKLARI O YÜZDEN YENİ BİR DRDA GİTMEK VE AYNI ŞEYLERİ TEKRAR YAŞAMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ ÇOCUK İÇİN TEDAVİYE GİDİLDİĞİNDE OLAN KADINA OLUYOR HERŞEYİ DENEDİM KASIK BEL ÇEK DEDİLER ÇEKTİRDİM OT İNCİR BOYNUZ AKLIMA NE GELİRSE İİŞTE BAKTIM KAFAYI YİCEM EN İYİSİ OLURUNA BIRAKMAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM EN AZINDAN BİR MÜDDET SENEYE 1 KEZ DE TÜP BEBEK DENERİM SONRRADA DAHA ZORLAMAM HERALDE.reyhancım ya çoooook üzüldüm bitanem rabbim inş yeni yılda güldürür yüzümüzü üzülme diycem ama insan üzülüyo hemde çok her aya yeni bi umutla başlıyoz rabbim bu ay umutlarımızı sevince çevirsin inş.hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun canım arkadaşım........
artık beklemiyecDEDİĞİ OLUR.eğim gelene kapım açık keyfi bilir geri kalan ömrümüde bunu düşünerek heba edemem zamana bırakacağım olursa olur SONUÇTA ALLAHIN
CANIM BEN UZUN BİR MÜDDET TEDAVİ DÜŞÜNMÜYORUM BU İŞLERE GİRMEDEN DAHA RAHATTIM EN AZINDAN ŞİMDİ KALKIYOM BEBEK YATYRM BEBEK HEP AKLIMDA BU SEFER KENDİMİ KOYVERMEDİM NE YAPALIM OLMUYORSA ZORLAMANIN ALEMİ YOK VARDIR BİR HAYIR DİYORUM İNŞALLAH SİZ GÜZEL HABERLER ALIRSINIZ AMA BENİM 8. Cİ SENEM VE NE BİR DÜŞÜK NE İÇ NE DIŞ GEBELİK YAŞAMADIM O YÜZDEN SEBEPSİZ DESELERDE BENCE BÜYÜK BİR SORUN VAR BULAMADIKLARI O YÜZDEN YENİ BİR DRDA GİTMEK VE AYNI ŞEYLERİ TEKRAR YAŞAMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ ÇOCUK İÇİN TEDAVİYE GİDİLDİĞİNDE OLAN KADINA OLUYOR HERŞEYİ DENEDİM KASIK BEL ÇEK DEDİLER ÇEKTİRDİM OT İNCİR BOYNUZ AKLIMA NE GELİRSE İİŞTE BAKTIM KAFAYI YİCEM EN İYİSİ OLURUNA BIRAKMAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM EN AZINDAN BİR MÜDDET SENEYE 1 KEZ DE TÜP BEBEK DENERİM SONRRADA DAHA ZORLAMAM HERALDE.
kızlar ben regl oldum tam günümde çoooooooooooook üzgünüüüüüüüüüüüm
kızlar ben regl oldum tam günümde çoooooooooooook üzgünüüüüüüüüüüüm
bende idare ediyorum işte
2 gündür yoğunum giremedim nete
bir heves açtım haberleri alayım diye
gerisini biliyorsun
arkadaşlar içinde kendim içinde ne düşüneceğimi ne diyeceğimi bilemiyorum artık
iyi olan nedir bizim için ne yapmalıyız ne düşünmeliyiz kafam karıştı iyice
2 karış surat oturuyorum işte haberleri aldığımdan beri
tumenin pc bozuk olduğu için giremediğini öğrenince sevindim adette olmamış ve tabi sen işallah mutlu haberi vereceksiniz bize
iyiki paylaştın canım bunu
bende(teyzemin ısrarıyla)salı günü gidecektim hocaya
o tarz şeyler söylediğini hiç duymadım ilginç geldi
sübyanla korkarak uyanmanında alakası varmış demek ki??
ben bu hocaya gitme işini bir daha düşüneyim en iyisi
tam anlamıyla sana katılıyorum canım çocuk yoksa olana kadar tadını çıkarmak gerek öyle değilmi aynen öyle zehir ediyorduk hayatı kendimize bende bugün aradım regl oldum diye bana tüp bebek için 1 aşılama daha yapmam gerektiğini söylediler 2 kez iğneli tedavi görmem gerekiyormuş rapor çıkarttırmam için ama düşünmüyorum dedim fazlada ara vermeyecekmişimde falan filan kafam rahat kendimi strese sokmak istemiyorum tekrar olacağı varsa her halukarda olur bende öpüyorumSelam kızlar,herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu yeni bir yıl diliyorum,ayrıca güzel bir hafta :))
Febecim ve reyhancım çok geçmiş olsun,hayırlısı böyleymiş demek ki,Rabbim en doğru zamanda bizlere de nasip edecek ben inanıyorum..Biraz akışına bırakmak kafayı rahatlatmak en doğru olanı sanırım.Bende yaza kadar ara verdim artık düşünmek istemiyorum bu konuyu,hayat geçiyor ve biz hep kendimize zehir ediyoruz..Ben çocuksuz bir hayatın tadını çıkarmaya karar verdim..Gezip dolaşıp eğleniyorum artık.. İnanırmısınız eşimle bile ilşkmizi yerine geldi,ilk evlendiğimiz zamanki gibi heyecan ve aşk yaşıyoruz çocuk olayını kafamızdan çıkardığımızdan beri..Bırakın çocuk işini doyasıya yaşayın hayatı gelmek isterse o gelir zaten..
eylülcüm senin içinde hayırlısı olsun inşallah,bugün kan testi yaptırıcan sanırım,dualarımız seninle..
Rabbim en doğru zamanı bilir kızlar,olması gerektiğinde nasip eder,yada zaten olmaması gerekiyordur.Zihninizi boşaltın ve herşeyi akışına bırakın..
Öpücüklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?