2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım ya, ne demek lazım ki bu durumda. inşallah ocak ayında bebeğin ulaşır sana. onun için de kendine ve eşine çok dikkat et.
artık beklemiyeceğim gelene kapım açık keyfi bilir geri kalan ömrümüde bunu düşünerek heba edemem zamana bırakacağım olursa olur SONUÇTA ALLAHIN DEDİĞİ OLUR.
CANIM BEN UZUN BİR MÜDDET TEDAVİ DÜŞÜNMÜYORUM BU İŞLERE GİRMEDEN DAHA RAHATTIM EN AZINDAN ŞİMDİ KALKIYOM BEBEK YATYRM BEBEK HEP AKLIMDA BU SEFER KENDİMİ KOYVERMEDİM NE YAPALIM OLMUYORSA ZORLAMANIN ALEMİ YOK VARDIR BİR HAYIR DİYORUM İNŞALLAH SİZ GÜZEL HABERLER ALIRSINIZ AMA BENİM 8. Cİ SENEM VE NE BİR DÜŞÜK NE İÇ NE DIŞ GEBELİK YAŞAMADIM O YÜZDEN SEBEPSİZ DESELERDE BENCE BÜYÜK BİR SORUN VAR BULAMADIKLARI O YÜZDEN YENİ BİR DRDA GİTMEK VE AYNI ŞEYLERİ TEKRAR YAŞAMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ ÇOCUK İÇİN TEDAVİYE GİDİLDİĞİNDE OLAN KADINA OLUYOR HERŞEYİ DENEDİM KASIK BEL ÇEK DEDİLER ÇEKTİRDİM OT İNCİR BOYNUZ AKLIMA NE GELİRSE İİŞTE BAKTIM KAFAYI YİCEM EN İYİSİ OLURUNA BIRAKMAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM EN AZINDAN BİR MÜDDET SENEYE 1 KEZ DE TÜP BEBEK DENERİM SONRRADA DAHA ZORLAMAM HERALDE.

canım üzülme diyecem ama elinde degil çok iyi anlıyorum seni bende 2 aşılama geçirdim sonu hüsran ve tedaviyi bıraktım inan kafam şuanda daha rahat düşünmüyorum okdar sende dinlen oluruna bırak onunda bi zamanı vardır rabbim bizi böyle bırakacak degil ya dermansız derdimizde yok sonuçta başka şeylele meşgul olmaya başla inşallah kendiliğinden oluverir bebişin

kızlar ben regl oldum tam günümde çoooooooooooook üzgünüüüüüüüüüüüm

canım geçmiş olsun bitanem. ne denir artık bu durumda bilmiyorum. hakkında hayırlısı bıtanem. çok yıpratma kendini canım. üzülmemek elde değil biliyorum. hepimiz aynı seylerı yasıyoruz. bizi bizden daha iyi anlayan yok bitanem. öpüyorum seni

CANIM BEN UZUN BİR MÜDDET TEDAVİ DÜŞÜNMÜYORUM BU İŞLERE GİRMEDEN DAHA RAHATTIM EN AZINDAN ŞİMDİ KALKIYOM BEBEK YATYRM BEBEK HEP AKLIMDA BU SEFER KENDİMİ KOYVERMEDİM NE YAPALIM OLMUYORSA ZORLAMANIN ALEMİ YOK VARDIR BİR HAYIR DİYORUM İNŞALLAH SİZ GÜZEL HABERLER ALIRSINIZ AMA BENİM 8. Cİ SENEM VE NE BİR DÜŞÜK NE İÇ NE DIŞ GEBELİK YAŞAMADIM O YÜZDEN SEBEPSİZ DESELERDE BENCE BÜYÜK BİR SORUN VAR BULAMADIKLARI O YÜZDEN YENİ BİR DRDA GİTMEK VE AYNI ŞEYLERİ TEKRAR YAŞAMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ ÇOCUK İÇİN TEDAVİYE GİDİLDİĞİNDE OLAN KADINA OLUYOR HERŞEYİ DENEDİM KASIK BEL ÇEK DEDİLER ÇEKTİRDİM OT İNCİR BOYNUZ AKLIMA NE GELİRSE İİŞTE BAKTIM KAFAYI YİCEM EN İYİSİ OLURUNA BIRAKMAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM EN AZINDAN BİR MÜDDET SENEYE 1 KEZ DE TÜP BEBEK DENERİM SONRRADA DAHA ZORLAMAM HERALDE.[/QUOTE]

seni cok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım yapmadıgın kalmadı sebebsiz intilite ama olmuyor insan cok kötü oluyor evlilik hayatıda altüst oluyor eşini bile artık bir ev ödevi olarak görüyorsun hiç birseyin önemi heycanı kalmıyor en son sana büyü yapılmiş 3 harfliler musallat olmus dediler hacaya gittim birşeyler yaptı bu sefer daha kötü oldum zaten kafan allak bullaktı şimdi evin içinde diger odaya gitsem korkuyorum tedaviyi biraktım ama yine olmuyor adetine 15 gün kala yine beynini esir alan o düşünce giriyor hayatına allah herkese sabir versin ben suan kadın doguma degil bi psikologa gitmeyi düşünüyorum bu saplantıdan kurtulmak için allah hepimizin yardımcısı olsun

febecim reyhancım

ne desem boş...inanın çok üzüldüm...üzüntünüzü payşalarak hafifletebilsem keşke
zaman herşeyin ilacı. hayırlısı...

bende idare ediyorum işte
2 gündür yoğunum giremedim nete
bir heves açtım haberleri alayım diye
gerisini biliyorsun

arkadaşlar içinde kendim içinde ne düşüneceğimi ne diyeceğimi bilemiyorum artık
iyi olan nedir bizim için ne yapmalıyız ne düşünmeliyiz kafam karıştı iyice

2 karış surat oturuyorum işte haberleri aldığımdan beri

tumenin pc bozuk olduğu için giremediğini öğrenince sevindim adette olmamış ve tabi sen işallah mutlu haberi vereceksiniz bize

aynen valla bende çok üzüldüm. bakalım bnım ne olacak pek umudum kalmadı ya hayırlısı.çok dua edıyorum allahım duysun sesım ınsallah. kimsenin artık sabrı kalmıo böylece.hep üzücü haberler ala ala bi hal olduk.
bende bugun hocaya gıttım şu sübyan işi için. ama çok korktum. bi sürü şey söyledi. korktum almadım muskayı. onu taşırken ne bi düğüne gidebiliyomuşun, ebi cenazeye gidebiliyomuşun. eğer sübyan yoksa rahatsız hıssetmıyosan kendını takarsan rahatsızlık verıyomus bi sürü bi sürü şey söyledi. bende korktum almadım. zaten hoca dırek sordubana seni rahatsız eden bişey varmı korkuların varmı, gece uykudan korkarak ağlayarak uyanıyomusun dedi. yok dedım sana gerekmıyo dedı. senın dedıgın gbıde dusuk yapnlarda ve ölü doğum yapanlara verılıyomus daha cok. bide takarsan cocuk dogdugundada 7 yasına kadar cocugun üstünden çıkarmaıyomusun. gelin görmemesi lazımıs faan fılan. yani çok tırstım . yanı bıdahada gitmiyice dedim benim dualarım bana yeter. rabbim kabul edeceksede benımkılerıde kabul eder dedım. nasıl olsa tüm içtenliğimle dua edıyorum. allaha kalmıs bıey dıyıp cıktım ordan. böyle endeki son durumlar. oca bıle dedı sende bi işe yaramaz. allahın elınde hi olmadıysa simdiye kadar gebelik işe yarama dedi.

iyiki paylaştın canım bunu
bende(teyzemin ısrarıyla)salı günü gidecektim hocaya
o tarz şeyler söylediğini hiç duymadım ilginç geldi
sübyanla korkarak uyanmanında alakası varmış demek ki??
ben bu hocaya gitme işini bir daha düşüneyim en iyisi

valla benim bugun duyduklarım hiç hoşuma gitmedi canım. acayıp korktum ben. eşimde çok kızdı. bidaha hacı hoca yok dedi. benimde psıkolojımı bozacaksınız dedi. valla bende katılıyorum eşime bir dha gitmicem hocalara. inanmadıgımdan değil amaçok korktum, ters tepebilirmiş. allahtan iyi bi hocaydı para için yapıyo olsaydı bu işi hiçbi şekilde bunları duymaacaktımve bı problem oldugunda bılemıyecektım neden oldugunu. dedı zaten ger dugune veya cenazeye gıersen bu muskayla sonra senı duzeltmek lazım dedı kotu olursun dedı. ben cesaret edemedım, sokakt hrgün gelin görüyoruz. ister istemez bakıyosun. allah korusun çarpılırm valla. bıraktım. ilk ve son oldu zaten bu. ben duyduklarımı ve hıssetıklerımı anlattım yıne snbılırsın canım. ölüm var kalım var. kımın ne zaman olecegı bellımı olur. dugunden gectım etrafımda bı suru ınsan var hasta olarak. bısey olsa allah korusun yakınlarımın bırıne gıdemeyecekmıyım ben dedım. kesınlıkle ıstemıyorum dedım.

Son düzenleme:
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
nurten74|1.deneme|24.11.2010|08.12.2010|Negatif
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|Negatif
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|Negatif
nurci|1.deneme|10.12.2010|21.12.2010|Negatif
febe|2.deneme|21.12.2010|04.01.2011|Negatif
REYHANgoker|2.deneme|20.12.2010|03.01.2011|Negatif
eylul0655|2.deneme|18.12.2010|01.01.2011|
tume|2.deneme|19.12.2010|02.01.2011|
masalcan|2.aşılama|27.12.2010|12.01.2011|
mine25|||21.01.2011|
semi|||22.01.2011|
ece1509|2.deneme|||
aska|2.deneme|||
sunasay||||

Selam kızlar,herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu yeni bir yıl diliyorum,ayrıca güzel bir hafta :))

Febecim ve reyhancım çok geçmiş olsun,hayırlısı böyleymiş demek ki,Rabbim en doğru zamanda bizlere de nasip edecek ben inanıyorum..Biraz akışına bırakmak kafayı rahatlatmak en doğru olanı sanırım.Bende yaza kadar ara verdim artık düşünmek istemiyorum bu konuyu,hayat geçiyor ve biz hep kendimize zehir ediyoruz..Ben çocuksuz bir hayatın tadını çıkarmaya karar verdim..Gezip dolaşıp eğleniyorum artık.. İnanırmısınız eşimle bile ilşkmizi yerine geldi,ilk evlendiğimiz zamanki gibi heyecan ve aşk yaşıyoruz çocuk olayını kafamızdan çıkardığımızdan beri..Bırakın çocuk işini doyasıya yaşayın hayatı gelmek isterse o gelir zaten..

eylülcüm senin içinde hayırlısı olsun inşallah,bugün kan testi yaptırıcan sanırım,dualarımız seninle..

Rabbim en doğru zamanı bilir kızlar,olması gerektiğinde nasip eder,yada zaten olmaması gerekiyordur.Zihninizi boşaltın ve herşeyi akışına bırakın..

Öpücüklerrr

tam anlamıyla sana katılıyorum canım çocuk yoksa olana kadar tadını çıkarmak gerek öyle değilmi aynen öyle zehir ediyorduk hayatı kendimize bende bugün aradım regl oldum diye bana tüp bebek için 1 aşılama daha yapmam gerektiğini söylediler 2 kez iğneli tedavi görmem gerekiyormuş rapor çıkarttırmam için ama düşünmüyorum dedim fazlada ara vermeyecekmişimde falan filan kafam rahat kendimi strese sokmak istemiyorum tekrar olacağı varsa her halukarda olur bende öpüyorum

dün aşılamam yapıldı.hiç ümidim yok.farklı olarak dr mu değiştirmiştim.tedavi esnasında 2 günde bir mutlaka ultrason takibi hemen hemen hergün de kanda LH takibi yapıldı.ve aşılama esnasında ultrasondan bakarak aşılama yaptı.yöntem bir öncekine göre daha detaylı ve güzel.ama bende nedense hiç ümit yok..zaten olmazsa 17 aralıkta testim negatifse direkt tüp bebeğe başlıycam.galiba aşılamayla çok vakit kaybediyoruz.arkadaşım hiç aşılamayla uğraşmadan direkt tüp bebeğe başvurdu,eşinin tahlil sonucu bizimkinin yarısı kadar hem hareketlilik hem de sayı.ama ilk deneme pozitif.yılbaşı günü öğrendik.dediğim gibi aşılama zaman kaybı sanırım arkadaşlar.boşuna hormon alıp kendimizi yıprattık..neyse herkezin yeni yılını kutluyorum,hepimiz buyıl hamilelik haberlerini tektek birbirimize vereceğimizi diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…