2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

senin filmin bayağı gişe yapmış reyhancım ya
bende 2 kişi vardı dr hemşire:94::94:

dosbacım benim iğnelerim kalçadandı önceki aşılamamdan artanları kullanacaktım yani drum yeni recete yazmadı 3.günümde gittim baktım reçetenin yerinde yeller esiyor ee hemşirelerde yapmadılar tabi iğneyi
4.gündede iş işten geçmişti yapmayalım dedi drum

bende dr. Hemşire, spermi getiren dr. Ve narkoz için dr. Var ama ben bayılmadan üzerimi açmıyorlar
bi de şansımı artırmak için 2 gün üst üste aşılama yapıldı sizde de aynısı mı oldu??

çok ilginç :44::44:narkoz yaptırma bidaha hiç acı yok jinekolok muyene gibi yani hadi tüpte yumurta toplanırken bende düşünüyorumda bunda drun yapması saçma ekstra para alacakya işine gelmiştir 5 dk ka bile sürmüyor

ohooo bende hikaye çok :))
ben muayeneden korkutğum için uzun süre muayene olamadım sebebi ilk gittiğim dr.du çok sert davrandı
sonra psikolog yardımıyla muayene olmaya başladım
2 seansta çözdü işi :)) vajinusmus yok ama :))

rahim filminde korktuğum için anestezi yapıldı iyiki de yapılmış dar olduğu için 4 dikiş atmış
sonra aşılamada da narkoz istedim 2 dikişte ozaman yedim
vajina girişi darmış ( hala biraz daha açayım diyo
aslında dayanabilirim gibi ama riske etmek istemiyorum

ne sandın akıllım altın portakal benim vermem kimselere Olsun canım vardır bundada bir hayır birazdaha kendini dinlendirmiş oldun zaman gerçekten herşeyin ilacı

reyhancım valla o kadar rahatım ki bu ay bel çektir dediler
hocaya git dediler
hiçbişey yapmayacm bu aydedim yapmadımda ve çok rahatım inan
rahat rahat çalışıyorum sadece
tabi bir dahaki yer tam gaz kaldığımız yerden devam

dosba
biz erken konuşmuşuz senin durumun istisnaymış
bu durumda narkoz konusunda haklısın ama çok zor olsa gerek senin için allah yardımcın olsun

maddi manevi zor oluyor hayatım
narkoz sonrası zor valla eşim giydiriyor bi gün bende çamaşırsız gelirsem hiç şaşırmayacağım :))

iyi geceler kızlar
görüşmek üzere...
iyi geceler canım
evet canım hiç birşey yapma bel falan çektirme hocayada gideceğine netten araştır dua oku bol bol allahtan sen iste bizim ağzımız yokmu hocaya gidiyoruz hazıra konuyoruz ham dua okumak insanı rahatlatıyor ve ne zararı olabilirki dahada yararı var bence bende sizleri çooooooooooooooook seviyorum ve hepinizi öpüyorum iyi geceler kader arkadaşlarım :79::81::79:

bende çıkıyorum arkadaşlar
iyi geceler reyhancım dosbacım
daha kitap okuyacam sabahlarım artık çözülecek bir cinayetim var:98:

tam çıkarken biri geliyor
neyse allahtan minenin donlarına dokunmamıştık

iyi gecelerrrr

kızlar günaydın herkese... maşallah dün gece iyi kaynatılmışş.. neyseki semicim benim çamaşırlara dokunmamış :))))

ben az sonra evden çıkıp doktora gideceğim.. benim için dua edin lütfen.. inşallah keseyi görürüz.. doktordan sonra da işe... Akşam eve gelince yazarım.. öpüyorum hepinizi muckkkk

günaydın herkeze:71 inşallah canım ama değerlerin güzel o yüzden rahat ol dualarımız seninle

günaydın bitanem. dualarım senınle canım benım. hayırlı haberlerle dönersin inşallah. eminim herşey yolunda gıdecek, sen yeterki kendine dıkkat et kuzum:)))

işallah görürsün keseyi tumecim
güzel haberler getir bize

reyhancım günaydın canım. naber??
sendemi çalışmıyosun canım benım??

yok canım bu çocuk tedavisinde izin konusunda zorlanırım diye ayrılmak zorunda kaldım işten.iyikide ayrılmışım haftada 3 gün sıkıntı olurdu

yok canım bu çocuk tedavisinde izin konusunda zorlanırım diye ayrılmak zorunda kaldım işten.iyikide ayrılmışım haftada 3 gün sıkıntı olurdu

haklısın canım. bende bıraktım ama tedavi için değil benimki. de iyiki bırakmışım, kesinlikle izin alamazdım ben:))

oooo sütyenler donlar foraaa :82:

ayy gülmekten öldüm valla kızlar amma döktürmüşsünüz kaçırdığıma üzüldüm.ama evede değildimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…