bende dr. Hemşire, spermi getiren dr. Ve narkoz için dr. Var ama ben bayılmadan üzerimi açmıyorlar
bi de şansımı artırmak için 2 gün üst üste aşılama yapıldı sizde de aynısı mı oldu??
dosbacım aşılaman narkoz altındamı oldu doğrumu anladım
bve drun bunu kabul mu etti
canım sende araştırmışsındır aşılamada 0 a yakın bir acı var
neden gerek duydun narkoza
sen tüpler için film çektirdin mi peki hsg yani
kızlar bu muhabeti bırakmak ıstemıyorum ama ben cıkıyorum. iyi geceler herkeze ve çoook teşekkürler iyiki varsınız.
sizi seviyorum:79::79::79:
Senin filmin bayağı gişe yapmış reyhancım ya
bende 2 kişi vardı dr hemşire:94::94:
dosbacım benim iğnelerim kalçadandı önceki aşılamamdan artanları kullanacaktım yani drum yeni recete yazmadı 3.günümde gittim baktım reçetenin yerinde yeller esiyor ee hemşirelerde yapmadılar tabi iğneyi
4.gündede iş işten geçmişti yapmayalım dedi drum
reyhancım valla o kadar rahatım ki bu ay bel çektir dediler
hocaya git dediler
hiçbişey yapmayacm bu aydedim yapmadımda ve çok rahatım inan
rahat rahat çalışıyorum sadece
tabi bir dahaki yer tam gaz kaldığımız yerden devam
dosba
biz erken konuşmuşuz senin durumun istisnaymış
bu durumda narkoz konusunda haklısın ama çok zor olsa gerek senin için allah yardımcın olsun
Senin filmin bayağı gişe yapmış reyhancım ya
bende 2 kişi vardı dr hemşire:94::94:
dosbacım benim iğnelerim kalçadandı önceki aşılamamdan artanları kullanacaktım yani drum yeni recete yazmadı 3.günümde gittim baktım reçetenin yerinde yeller esiyor ee hemşirelerde yapmadılar tabi iğneyi
4.gündede iş işten geçmişti yapmayalım dedi drum
iyi geceler canımiyi geceler kızlar
görüşmek üzere...
evet canım hiç birşey yapma bel falan çektirme hocayada gideceğine netten araştır dua oku bol bol allahtan sen iste bizim ağzımız yokmu hocaya gidiyoruz hazıra konuyoruz ham dua okumak insanı rahatlatıyor ve ne zararı olabilirki dahada yararı var bence bende sizleri çooooooooooooooook seviyorum ve hepinizi öpüyorum iyi geceler kader arkadaşlarım :79::81::79:reyhancım valla o kadar rahatım ki bu ay bel çektir dediler
hocaya git dediler
hiçbişey yapmayacm bu aydedim yapmadımda ve çok rahatım inan
rahat rahat çalışıyorum sadece
Tabi bir dahaki yer tam gaz kaldığımız yerden devam
dosba
biz erken konuşmuşuz senin durumun istisnaymış
bu durumda narkoz konusunda haklısın ama çok zor olsa gerek senin için allah yardımcın olsun
günaydın herkezekızlar günaydın herkese... maşallah dün gece iyi kaynatılmışş.. neyseki semicim benim çamaşırlara dokunmamış :))))
ben az sonra evden çıkıp doktora gideceğim.. benim için dua edin lütfen.. inşallah keseyi görürüz.. doktordan sonra da işe... Akşam eve gelince yazarım.. öpüyorum hepinizi muckkkk
kızlar günaydın herkese... maşallah dün gece iyi kaynatılmışş.. neyseki semicim benim çamaşırlara dokunmamış :))))
ben az sonra evden çıkıp doktora gideceğim.. benim için dua edin lütfen.. inşallah keseyi görürüz.. doktordan sonra da işe... Akşam eve gelince yazarım.. öpüyorum hepinizi muckkkk
kızlar günaydın herkese... maşallah dün gece iyi kaynatılmışş.. neyseki semicim benim çamaşırlara dokunmamış :))))
reyhancım günaydın canım. naber??
sendemi çalışmıyosun canım benım??
yok canım bu çocuk tedavisinde izin konusunda zorlanırım diye ayrılmak zorunda kaldım işten.iyikide ayrılmışım haftada 3 gün sıkıntı olurdu
:92::92::92::92:
bunlar reyhanın
:92::92::92::92:
:92::92:
bunlar febenin
bunlarda sunasayın:92::92::92::92::92:
:
gizlice aldım nasılllll çamaşırsız kaldılar bu gece
topiğe gelmedikleri zaman sallayacm bunları
tumeninkileride alacaktım amaaaa
o hamiiiiiişşşşşş üşüümtemiz şimdi yeğenimizi
ay sorma zaten naklen yayın hemşire var 2 dkr var bide spermleri getiren kız var ooo bir tek altın pasta börek yok bizde kendimi uzub süre beklenen bir sinema filmi gibi hissediyorum karşımda okadar insanı görünce allahım kimseyi düşürmesin o duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?