şekerlerrr naberrr?
ya bu eylül neden bizi unuttu çok merak ediyorum ben onuuu.duy sesimizi eylüllllll
dimi ama. ceee dedi gitti gider eylüüllll.
naber canım nasılsı. neler yapıyosun?
ayy ne olsun yaa bildiğin gibi ne yapsam diye düşünüp duruyorum..herkes (ailelerimiz) biraz daha bekle tüp bebk için diyo,kafam karışıyo benimde.onlarda üzlüyo am anlamıyolar sanki beni.bazen yorum yapmalarına bile sinir oluyorum :) esra erolda hamileymiş zatennn
ay evet ya. hem o daha yenı evlenmedımı yahuuu ne çabuk. allah tamamına erdırssın gözüm yok valla. allahım bizede nasip etsin. bence kımseyı dınleme canım. aklın mantığın ne diyosa onu yuap bitanem:)) benimde kayınvaldemler değiştir diyo dr ama ben değiştirmeyecem inat ettim. zaten benim kafamda herşey hazır. bu defada tutmazsa tüp bebek yaptırıcam ben. hazırım yanı:)))
yani cnm bende artık aşılama düşünmüyorum,normal yolla olmasını çok isterdim,inş da olur.ama belki önümüzdeki ay yada sonrakinde başlarız artık tüp bebek tedavisine.bel çektirmeyi düşünüyorum sadece ondan sonra.ayy walla bundan 7-8 ay önce annem bana beline yakı yapıştıralım demişti kızmıştım ona.şimdi çok pişmanım kızdığım için bırak yakıyı hiç bilmediğim görmediğim bişe bel çektirmeyi düşünüyorum..
canım çok duydum bu yakı işini. nedır bu ne işe yarıyo bilgi verirmisin biraz. ne zaman ve nasıl kullanılıyor. bel çektırme nasıl oluyo. bende düsşüneyimi böyle şeyleri. sonuç alan varmı acaba??
walla tatlım bende annemden duydum ilk ama dediğim gibi kızdım konuyu kapattım,sonra burda duydum tekrar.eylül en yakın örneği.adeti bitince yapıştırmış beline ve kasıklarına.sonuçta sıcak tutaan bişe zararsız demişti.benim tahminimde beli sıcak tutarak hem yumurtaların ii gelişmesini hemde döllenmeden sonra ii tutunmasnı sağlıyo.sonuçta belin sıcak tutulması çok önemli derdi hep büyüklerimiz.
bel çekmeye gelince,onuda burda araştırdım kimileri hemen hamile kalmış kimilerindede etkisi olmamış.denemekten zarar gelmez diyolar.son çara bunları deneyip sonuca göre karar vericem.
sonuçta bizimki sebepsiz infertilite belkide sorun belimizde bilmiyoruzki.
ben doktora sorsam heralde bana cahil muamaelesi yapar :) kasık konusunda bende seninle hemfikirim cnm.ona cesaret edemem.ama eylül hamileyse eğer demekki faydası olmuş diyebiliriz.evet haklısın canım, doğru söylüyosun. bende boyun fıtığı var. yakıyı yapıstırmıstım bıgün ama cok canımı yaktı 2 saat tutabıldım ben dayanamadım yanmasına. kasıklara nasıl yapıstırılırkı öldürür adamı yanması. ayrıca sıcak olması kanama olmasına sebep olmazmı??? dr sormuşmu acaba eylül. dr'larne der acaba?? gerçi onlar bu kocakarı işine karşı ama..
ben doktora sorsam heralde bana cahil muamaelesi yapar :) kasık konusunda bende seninle hemfikirim cnm.ona cesaret edemem.ama eylül hamileyse eğer demekki faydası olmuş diyebiliriz.
evet doğru. benimkide belli olsunda sonra belki bende bu ay yakı yapıştırırım ama belime tabiki kasıkarıma sanmıyorum canım. bugün 11. günüm işte. progestanıda son bugun içiyorum. yarın gelir kımızılar tutmadıysa:) şaşmaz benimki valla, öyle bekletme huyu yoktur kırmıızılarımın(((
tumeeee cnm yaaa hayırlı uğurlu olsun darısı başımızaaa.teyzesi yer onu yerrrr
şekerlerrr naberrr?
ya bu eylül neden bizi unuttu çok merak ediyorum ben onuuu.duy sesimizi eylüllllll
bugün de gelmedi kırmızılar
inş. gelmez...biraz biraz ağrım var ama zaten grip oldum her yerim ağrıyor :))
kızlar ben doktora gittim ama keseyi göremedik malesef.. doktor çok küçüktür daha görünmez dedi. beta hcg 1500lere yakın olmalıymış. dün beta hcg 387 idi. bugün 592 olmuş.. şu an herşey yolunda gidior çok şükür..
iyi geceler nasılsınız kızlar
febecim nasılsın
kafan karışıktı biraz senin tedavin konusunda
bence birkaç ay geçsin zamana bırak daha doğru karar verirsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?