bende deniyorum işte en doğalından
bu ayda olmaz sa ki büyük ihtimal olmaz 4 yıldır olmadığı gibi
üniversite hastanesinde herşeye sil baştan başlayacm canım
sabrına hayranım canım ne diyeyim
tumecim bitanem çoooooook ama çooooooook sevindim canım rabbim kucağınada almayı nasip etsin sonunda birimizin yüzü güldü rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inş....
kızlar ben 3 gün aranızda olamayacağım biraz değişiklik iyi gelecek bana istanbula gideceğim gezmeye orada giremeyebilirim nete ben gelene kadar kendinize iyi bakın ve umarım başka güzel haberlerde alırız ee artık talihimiz açıldı inşallah devamıda gelir.:79::79:
aşkolsun düzce ne çabuk unuttun
arkadaşlar size birsey danışmak istiyorum bana akıl verirmisiniz doktorum bu ay için benden bi karar vermemi bekliyor ya 2 aşılamamı yaptırcam yada direk tüp bebege yönlendircek bende cok kararsızım sanırım aşılamanın nasıl sitresli zor ve yıpratıcı bi sürec oldugunu biliyorsunuzdur 2 denesemmi yoksa direk tüp bebek için başka bi zor sürecemi girsem bozuk pisikolojimi dahamı bozsambana yardımcı olurmusunuz ve 2 aşılamada olumlu sonuc alan arkadaşlar varmı
Canım arkadaşlarım.... şu an o kadar mutluyum ki.... Rabbime bin şükür bebeğim geldi.... Benimle.... Dün kan testi yaptırdım.. Sağlık ocağına gittim.. 16. Günümdü ve değerim 194 çıktı.. Inanamadım tabi.. Sonra özel bir polikiliniğe gittim.. Orada da test yaptırdım.. Hayırlı olsun gebesiniz dediler hala inanamadım... O kadar mutluyum ki...
Iki kan testi sonucu ve hala inanamıyorum.. Bir de idrarda baktım 2. çizgim biraz silik çıktı ama çıktı...
Hamileyimmmmmmmmmm
kızlar ben 3 gün aranızda olamayacağım biraz değişiklik iyi gelecek bana istanbula gideceğim gezmeye orada giremeyebilirim nete ben gelene kadar kendinize iyi bakın ve umarım başka güzel haberlerde alırız ee artık talihimiz açıldı inşallah devamıda gelir.:79::79:
masalcım günaydın nasılsın??
günaydın canım.
iyiyim bitanem ne olsun gün sayıyorum bugun 12. günüm bakalım sonuç ne olacak. heyecan başladı valla. zaten olursa bugün gelir büüyük ihtimalle, çünkü 1. aşılamamda 12. gün gelmişti kırmızılar. inşallah gelmez bu sefer:))) valla bu güne kadar çok rahattım, bugün kötüyüm,içim içime sığmıyo niyeyse anlamadım:))))
evet son günlere geldikçe beklemek ne kadar zorlaşıyor..
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım,2011 in ilk ayına müthiş bir mucizeyle başlarsın..
Bence tume ile şeytanın bacağını kırdık bundan sonra kimse tutamaz bizi,sırayla pozitif sonuçları göreceğiz
masalcan inş. ümitlerin boşa çıkmaz... 12. günü gördün çok şükür ne zaman test yaptırmayı düşünüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?