2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bende deniyorum işte en doğalından
bu ayda olmaz sa ki büyük ihtimal olmaz 4 yıldır olmadığı gibi
üniversite hastanesinde herşeye sil baştan başlayacm canım

kızlar ben 3 gün aranızda olamayacağım biraz değişiklik iyi gelecek bana istanbula gideceğim gezmeye orada giremeyebilirim nete ben gelene kadar kendinize iyi bakın ve umarım başka güzel haberlerde alırız ee artık talihimiz açıldı inşallah devamıda gelir.:79::79:

güle güle git reyhancım
gez toz bir güzel gerçi havalar biraz soğuk ama olsun istanbul herzaman çok güzel

iyi akşamlar kızlar. eve şimdi geldim. ilk yaptığım iş pc açmak olduu:))))
nasılsınız bu akşam. neyseki benimde çamaşırlar çıkmamış meydanlara:))))

arkadaşlar size birsey danışmak istiyorum bana akıl verirmisiniz doktorum bu ay için benden bi karar vermemi bekliyor ya 2 aşılamamı yaptırcam yada direk tüp bebege yönlendircek bende cok kararsızım sanırım aşılamanın nasıl sitresli zor ve yıpratıcı bi sürec oldugunu biliyorsunuzdur 2 denesemmi yoksa direk tüp bebek için başka bi zor sürecemi girsem bozuk pisikolojimi dahamı bozsam bana yardımcı olurmusunuz ve 2 aşılamada olumlu sonuc alan arkadaşlar varmı

tumecim bitanem çoooooook ama çooooooook sevindim canım rabbim kucağınada almayı nasip etsin sonunda birimizin yüzü güldü rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inş....

çok teşekkür ederim minecim.. inşallah rabbim sana da gösterir.. hep dua ediyorumAllahım isteyen bekleyen herkese evladını gönder diye :))

bende deniyorum işte en doğalından
bu ayda olmaz sa ki büyük ihtimal olmaz 4 yıldır olmadığı gibi
üniversite hastanesinde herşeye sil baştan başlayacm canım

semicim bence de üni hastanesinde tedavine başla.. ben hep üni de devam ettim.. biliyosun başka ile gidiyordum.. dünyanın yolunu yapıyordum.araştırma hastanesi olduğu içinher türlü ihtimali göz önünde bulunduruyorlar

reyhancım canım iyi yolculuklar.. benim yerime de gez toz.. sen de kendine iyi bak

aşkolsun düzce ne çabuk unuttun

bu arada reyhancım seninle yakınmışız:))) ben de bartındayım

canım benim ikinci aşılamam tuttu.. eğer maddi imkanın varsa hiç düşünme tüpe geç derim.. ama tüp bebeği devlette yaptıracaksan rapor için 2. aşılamayı zaten yaptırmak zorundasın... tabi bir de yaş faktörü çok önemli

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
nurten74|1.deneme|24.11.2010|08.12.2010|Negatif
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|Negatif
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|Negatif
nurci|1.deneme|10.12.2010|21.12.2010|Negatif
febe|2.deneme|21.12.2010|04.01.2011|Negatif
REYHANgoker|2.deneme|20.12.2010|03.01.2011|Negatif
eylul0655|2.deneme|18.12.2010|01.01.2011|
tume|2.deneme|19.12.2010|02.01.2011|Pozitif
masalcan|2.aşılama|27.12.2010|12.01.2011|
ece1509|2.deneme|02.01.2011|17.01.2011|
mine25|||21.01.2011|
semi|||22.01.2011|
aska|2.deneme|||
sunasay||||

Tumecim tebrik ederim canım çok sevindim,Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Ohhh be çok şükür sonunda başardık darısı sırada bekleyen kızların başına inşallah,bundan sonra hep böyle güzel haberler alalım inşallah..

İyi yolculuklar iyi tatiller reyhancım..

masalcım günaydın nasılsın??

günaydın canım.
iyiyim bitanem ne olsun gün sayıyorum bugun 12. günüm bakalım sonuç ne olacak. heyecan başladı valla. zaten olursa bugün gelir büüyük ihtimalle, çünkü 1. aşılamamda 12. gün gelmişti kırmızılar. inşallah gelmez bu sefer:))) valla bu güne kadar çok rahattım, bugün kötüyüm,içim içime sığmıyo niyeyse anlamadım:))))

evet son günlere geldikçe beklemek ne kadar zorlaşıyor..
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım,2011 in ilk ayına müthiş bir mucizeyle başlarsın..
Bence tume ile şeytanın bacağını kırdık bundan sonra kimse tutamaz bizi,sırayla pozitif sonuçları göreceğiz

evet hele bugun her dakıka tuvalete gıdıp bakıyorum nerdeyse orda yaşamaya baslıcam valla.
inşallah hayırlısıdır canım. ayyy gerçekten mucize olur yanii, rabbim bu sefer hayal kırıklığı yaşatmasın inşallah. valla bu ay benim hiç ümidim yoktu, ama bu sahtan beri çok heyecan var içimde inşallah heyecanım iyi sonuclanırda üüzüntü almaz yerini:)))

masalcan inş. ümitlerin boşa çıkmaz... 12. günü gördün çok şükür ne zaman test yaptırmayı düşünüyosun

masalcan inş. ümitlerin boşa çıkmaz... 12. günü gördün çok şükür ne zaman test yaptırmayı düşünüyosun

bilmiyorum ki canım ya. en erken pazartesı olur heralde. zaten pazar 14. günüm p.tesi yaptırırım belki. tabii nasıl dayanırım bılmıyorum, tabi bidekırmızılar gelmezse
sen ne yaptın varm bı gelısme???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…