2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

febecim hoşgeldin bebğiim. nasılsın kuzuuum??
siz gelince ben çok mutlu oluyorum yaaaa. valla bağımlı oldum, çok ta memnunum haimden:)))

febecim hoşgeldin bebğiim. nasılsın kuzuuum??
siz gelince ben çok mutlu oluyorum yaaaa. valla bağımlı oldum, çok ta memnunum haimden:)))

hoşbulduk bitanem.iyiym çok şükür.bende seni bekliyodum ohh geldinn :) aynı duyguları yaşıyoruz tatlım.belimde yakı dolaşıyorum sıcak sıcakk

hoşbulduk bitanem.iyiym çok şükür.bende seni bekliyodum ohh geldinn :) aynı duyguları yaşıyoruz tatlım.belimde yakı dolaşıyorum sıcak sıcakk

ne zaman takılıyodu yakı canım. benım bugün adetın 2. günü ne zama takayım?
evet aynı duyguları yaşıyoruz senınle canım. ama daha iyiyim bugün ben.

ne zaman takılıyodu yakı canım. benım bugün adetın 2. günü ne zama takayım?
evet aynı duyguları yaşıyoruz senınle canım. ama daha iyiyim bugün ben.

cnm en azından denemiş olduk aşılamayıda :) ben adetimin 9.günü akşam yapıştırdım.ilişkiden sonra banyo yaptıktan sonra yapıştır demişti annem.bende banyodan çıkınca yapıştırdım.çok yakar zannediyodum öyle değilmiş güzel bi sıcaklık veriyo hoşuma bile gitti.sadece ayakta dururken yapıştırdığımız için belim gergin kalmış otururken zorlanıyorum :) eylül kasıklarınada yapıştırmıştı ama ben yapıştırmadım.

yarın kontrolüm var benim. gideyim bi ne yapacağımıza karar verelim sonra yapıştırayım bende. gerçi bugün konuştum dr. 3. aşılamayı yapalım dedi ama bilmiyorum ne yapacağıma karar veremyorum. birkaç yerde okumuştum aşılama sayısı nekadar coksa tutma olasılıgı artıyomuş dıye ama gerceklık payı varmı bilmiyorum açıkçası. ama yakıyı yapıştırıcam canım karar verdim. adet bitince mi yapıştırayım ve ilişki sonrasımı olması lazım canım. anlama zorluğu çekiyorum. kusura bakma:)))

cnm adetin bitsin 9veya 10.gününde ilişkiden sonra duş aldıktan sonra yapıştır.bende tam bilmiyorum ama öyle yaptım ben.inş tutar :)
ben artık aşılama düşünmüyorum,tüp bebeğe hazırlıyorum kendimi..

bende tüp bebeğe hazırdım ama kafam karıştı. aşimde tüp bebek yapaım dıyo ama açıkçası korktum valla.daha zormuş galiba tüp bebek. ay bilmiyorum yaaa. off karar vermek çok zormuş. bakalım yarın bi net konuşalım doktorlada kararı o zaman veririm. ultrasonda bı baksın bakalım kıst fılan oluşmasın bide onunla uğraşmayalım.

evet cnm önceden konuşmak kolay ama sonuca gelince insan heyecan yapıyo korkuyo vs.evet cnm önce bi doktorunla görüşte bakalım ne der.

evet cnm önceden konuşmak kolay ama sonuca gelince insan heyecan yapıyo korkuyo vs.evet cnm önce bi doktorunla görüşte bakalım ne der.

evet canım bakalım yarın kararverilecek. hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.
eeee sen neler yaptın, nasıl geçtı tatıl??

evet canım bakalım yarın kararverilecek. hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.
eeee sen neler yaptın, nasıl geçtı tatıl??

adapazarındaydım,ablam var orda.işte bel çektirmeye gittik sonrada gezdik tozduk sohbet muhabbet.yeğenlerimi sevdim geldik.kalabalıkta zaman daha hızlı geçiyo.

adapazarındaydım,ablam var orda.işte bel çektirmeye gittik sonrada gezdik tozduk sohbet muhabbet.yeğenlerimi sevdim geldik.kalabalıkta zaman daha hızlı geçiyo.

evet ya kalabalıkta zaman akıp gıdıyo. sordunmu o havan atlatma işini biliyomuymus canım.
bel çekmemiş galiba karnınımı ovdu, neye göre çekip çekmeyeceğine karar veriyomuş ki? bende söyiyim k.valdeme götürsün benide bakalım nasıl olacak.

yok cnm sormadım unuttum valla.öyle her şeyi bilen bi kadın değil zaten sadece karına masaj yapmayı biliyo anladığım kadarıyla. çok yaşlı zaten.yukarı doğru ovdu.dediki rahimin üstünde et var onu kaldırdım :)

allah allah. hadi bakalım hayırlısı olsun. kadının eli şifa olur inşallah canım. bakarsın bu ay tutar doğal yoola belki. bellimi olur canım beni. kocakarı işi deyıp geçmemeli dimi:)))

bu ay bişey yapıyomusun sen yoksa bekleyecekmısın bu ay canım???

Son düzenleme:

ayy valla doğal yolla olmasını çok istiyorum çookkk :) inş bitanem olsunda bir önce onuda çok istiyorum :) ama hepimizin olsun dimii,şöööle sağlıklı,hayırlı,tatlımı tatlı bebişlerimiz olsun inşşş :)

bu ayı böyle geçiriyorum bakalım önümüzdeki ay Allah kerim.rabbim hayırlı yolu göstersin bize.

evet bitanem. allahın elinde ol dedikten sonra ne olursa olsun gelit izimde bebişlerimiz canım. ne desek ne konuşsak boş bi yerden sonra. dualarımızı eksık etmeyelım. sonunda bizimde melekleimiz gelecek.rabbim kucağımızı boş bırakmayacak inşallah.

inşş cnm :) ben üniversiteyi okurken kuş almıştım kendime,evlendikten sonrada onada eş aldık.gelinim var yani :)onlarında hala bebişi olmadı,ayy çok gülüyorum onlarında olmuyo sanırım :)

inşş cnm :) ben üniversiteyi okurken kuş almıştım kendime,evlendikten sonrada onada eş aldık.gelinim var yani :)onlarında hala bebişi olmadı,ayy çok gülüyorum onlarında olmuyo sanırım :)

hay allah iyiliğini versin. onlaradamı aşılama yaptırsak ki?? ( k.valdem gibi oldum.ilk duyduğunda aşılamayı, benimde ağaçlarım aşılanacak dıye bi soğuk espiri yapmışt.) ama senınkıler en azıdan canlı

ayy sorma cnm benden sıra gelmiyoki onlarıda götürelim doktora :) ama bazende eşime diyorumki eğer bunların bizden önce bebişi olursa atarım bunları :) k.validenin espirisinede yorum yok ama nese idare edicez napalım eşimizin hatırı için...

eveeeet. hep diyorum eşimi sevmesem yapacağımı biliyorum ama işte elimi kolumu bağlıyooo:)))
belki rabbim ikinize birden verecek hem torun sahibi olursun hemde evlat sahibi olursun vala. ne güzel iki dyguyu birden tadarsın canım benım:))) hem anne hem babaanne:)

Son düzenleme:

aaaay bal damlıyo ağzından balll :) inşş cnm valla çifte bayram yaparız evde inş hepimiz bi an önce evlat sahibi olalımm inşş rabbim duy sesimiziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…