2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bitanem eminim ondan dahada güzelsindir neyse inş buluşmamız gerçekleşirde görürüz birbirimizi ayrıca dışımız değil içimiz güzel olsun dimi ama ....

teşekkür ederim tatlım

ayrıca dış gebelik çok tehlikeli bişey neden kürtaj etmemişler onu allah korusun tüplerini kaybedebilir ve çok kanaması olrsa şoktan dolayı ölümle bile sonuçlanır rabbim kimseye göstermesin

hamilelik çok yeni olduğu için düşükle sonuçlanmasını bekliyordur drlar
operasyon yapsalar tüplerinin zarar görme ihtimali büyük olduğu için bekliyordur belki drlar
umarım düşer biran önce(yazdığım şeye inanamıyorum)

canım açtıramıyormusun tüpünü laparoskopiyle açılıyo diye biliyom

3 dr gördü filmi
hiç biri laparoskopi demedi
en son dayanamadım ben sordum dra neden kimse laparoskopi demiyor bana diye
laparoskopi başarı şansı az olan açılsa bile tekrar yineleme şansı yüksek olan bir operasyon dedi drum
ayrıca artık tercih edilen bir yöntem değilmiş demode dedi yani kısaca
ayrıca açılsa bile önemli olan tüplerdeki sıvıymış onu düzeltme ihtimali olmadığı için işe yaramaz mış
mış mış mış
ama bende katılıyorum dra

mine orkide reyhandan haberiniz varmı
gelmiyor artık özletti kendini

aman allahım bu arada tume hamile mi????????? tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr tumecimmmmmm. Allah sağlıkla sıhatle mutlulukla kucağına almayı nasip etsinnn

çok teşekkür ederim badescim.. ikinci kez hamile kalabildim çok şükür... Allahım isteyen herkese en kısa sürede bebişlerini göndersin inşallah

bu arada minecim rahim tersliği hamileliğe engel değil.. ben de de rahim ters:))))

az sonra doktora gidiyorum kızlar.. pirinç tanesini göreceğiz bakalım.. akşama görüşürüz...

benim ilacım dün bitti.drum yeni bir kutu al pazartesiye kadar iç o gün tahlil yaptır dedi.ama ben almadım ve içmeme kararı aldım.kendime hormon yükletmekten bıktım.zaten hiç umudum yok,adet belirtilerim var.muhtemelen bugün olucam ve yarın tüp bebek için dr.arayıp başlıycam.tüp bebek dr ayrı tabi.buarada 1 ay arayla 2 aşılama yapıldı diye tüp bebeği hemen yaparlarmı yoksa daha sonra mı başlarlar.?bilen varmı?

bu arada minecim rahim tersliği hamileliğe engel değil.. ben de de rahim ters:))))

az sonra doktora gidiyorum kızlar.. pirinç tanesini göreceğiz bakalım.. akşama görüşürüz...

canım benim rahim ters değil çöküklük var anneminki tersti o da 7 sene sonra doğum yaptı kocakarının biri rahmini düzeltmiş ondan sonra olmuş demekki etki ediyo hamile kalmamaya

oy oy hadi inşallah güzel haberlerle gel bitanem:)))

cnm lütfen karamsarlığı bırak,bazen adet belirtisiyle hamileleik belirtisi aynı olabliyo görüyoeuz burdan.o yüzden bence ilacını al ve iç. benimde 2.aşılamam tutmayınca çok moralim bozuldu,haftasonuna denk geldiği için pazartesi gittim tüp bebek için görüşmeye,ilk gününde gelmen lazım dedi 3.günümdü çünkü.şuandada kafam çok karışık napsam bilemiyorum..
adet olursan gidip görüşürsün dr un seni yönlendirir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…