teşekkür ederim bende iyiyim bugün toping baya kalabalıklaşmış hamişlerimizde çogalıyo maşallah
bitanem eminim ondan dahada güzelsindir neyse inş buluşmamız gerçekleşirde görürüz birbirimizi ayrıca dışımız değil içimiz güzel olsun dimi ama ....
ayrıca dış gebelik çok tehlikeli bişey neden kürtaj etmemişler onu allah korusun tüplerini kaybedebilir ve çok kanaması olrsa şoktan dolayı ölümle bile sonuçlanır rabbim kimseye göstermesin
canım açtıramıyormusun tüpünü laparoskopiyle açılıyo diye biliyom
teşekkür ederim bende iyiyim bugün toping baya kalabalıklaşmış hamişlerimizde çogalıyo maşallah
mine orkide reyhandan haberiniz varmı
gelmiyor artık özletti kendini
bugün facesinide acmaadı canım reyhan ya da ben görmedim gündüz eve değildim
aman allahım bu arada tume hamile mi????????? tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr tumecimmmmmm. Allah sağlıkla sıhatle mutlulukla kucağına almayı nasip etsinnn
bu arada minecim rahim tersliği hamileliğe engel değil.. ben de de rahim ters:))))
az sonra doktora gidiyorum kızlar.. pirinç tanesini göreceğiz bakalım.. akşama görüşürüz...
bu arada minecim rahim tersliği hamileliğe engel değil.. ben de de rahim ters:))))
az sonra doktora gidiyorum kızlar.. pirinç tanesini göreceğiz bakalım.. akşama görüşürüz...
benim ilacım dün bitti.drum yeni bir kutu al pazartesiye kadar iç o gün tahlil yaptır dedi.ama ben almadım ve içmeme kararı aldım.kendime hormon yükletmekten bıktım.zaten hiç umudum yok,adet belirtilerim var.muhtemelen bugün olucam ve yarın tüp bebek için dr.arayıp başlıycam.tüp bebek dr ayrı tabi.buarada 1 ay arayla 2 aşılama yapıldı diye tüp bebeği hemen yaparlarmı yoksa daha sonra mı başlarlar.?bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?