bades hoşgeldin tatlım
bebeğinde sende iyiymişsin canım sevindim
3,5 aylık olmuşsun maaşallah riskli dönemide atlatmışsın şükür
göbişin çıkmaya başladımı?
bu kadar ihmal etme canım bizi arada bebeğinin sağlığından iyi olduğundan haberdar et bizi
canımmmmm çok geçmiş olsunnn benim haberim yoktu düşükten. ama benim gibi rahim filmi çektirmeyen bi sen vardın. inşallah tedavin sonuç verir. en kısa zaman da gönlüne göre olur herşer. ne ilacı verdi peki doktorun. neden olmuş çöküklük ilk defa duydum
kızlaaarrr avatarımdakide benim
nasılıııımmmmm
:2:
ayyyyyyyy bu senmisin kız çok çirkinnnnnnnnnnn :))))))))
kız neresi çirkin
böyle bir hatun olsam daha ne isterim
ah ah ben sadece esmerlik konusunda benziyorum hintli hatuna
kızlar bu dış gebelik neden dolayı oluyo biliyomusunuz? başka bi topicte kızın aşılamsı tutmuş ama dış gebelikmiş düşsün diye bekliyomuş:2:
canım genelde tüplerde tıkanıklık enfeksiyon yada yapışıklık olursa dış gebelik olur diye biliyom ben
canım genelde tüplerde tıkanıklık enfeksiyon yada yapışıklık olursa dış gebelik olur diye biliyom ben
ayrıca dış gebelik çok tehlikeli bişey neden kürtaj etmemişler onu allah korusun tüplerini kaybedebilir ve çok kanaması olrsa şoktan dolayı ölümle bile sonuçlanır rabbim kimseye göstermesin
febecim yumurtalar tüp içinde döllenip
daha sonra rahime tutunuyor ya canım
dış gebelik embriyonun rahime yerleşmeden tüplerde yada tüp dışında kalması durumu diye biliyorum
sebeplerinden biri tıkalı tüp diğerlerini bilmiyorum maalesef
yani kızlar ben birgün hamileyim dersem size hemen sevinemiyecez
keseyi görene kadar beklemek zorunda kalıcaz
tüpüm tıkalı olduğu için maalesef dış gebelik riskim fazla
ve çok beter birşeymiş yaşayanlar rabbim kimseye yaşatmasın diyor başka birşey demiyor
dış gebelikte sağlam tüplerde zarar görebiliyor
allahım sen koru rabbim zaten tek tüpüm var oda zarar görürse ne yaparım:18::18::18::18:
febecim yumurtalar tüp içinde döllenip
daha sonra rahime tutunuyor ya canım
dış gebelik embriyonun rahime yerleşmeden tüplerde yada tüp dışında kalması durumu diye biliyorum
sebeplerinden biri tıkalı tüp diğerlerini bilmiyorum maalesef
yani kızlar ben birgün hamileyim dersem size hemen sevinemiyecez
keseyi görene kadar beklemek zorunda kalıcaz
tüpüm tıkalı olduğu için maalesef dış gebelik riskim fazla
ve çok beter birşeymiş yaşayanlar rabbim kimseye yaşatmasın diyor başka birşey demiyor
dış gebelikte sağlam tüplerde zarar görebiliyor
allahım sen koru rabbim zaten tek tüpüm var oda zarar görürse ne yaparım:18::18::18::18:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?