2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

müsait olamadım bi türlü bi yandan iş, bi yandan ev biyandan hamilelik. boş zamanlarımda hep dinlendim v.b. öle olunca vakit ayıramadım hiç. ama bundan sonra iş biraz daha hafifliycek kısmetse rahatca girerim göbiş çıktı ama çok çok diil. onun yerine popom çıkıo

bende ilk defa duydum nedenini sormadım canım ama doğuştan galiba int baktım annemdede rahim tersliği vardı onunda yedi sene olmamıştı ona çektim herhalde o bi köy kadının emeğiyle hamile kaldı bende bu doktorla tedavimi bitireyim olmadı tüp yada aşılama derse tekrar yaptırmıycam bi süre bu kocakarı şeylerini deniycem şu an duphaston diye bi ilaç verdi yarın baslıycam kullanmaya pazartesi kntrl var bakalım ne diycek hayırlısı artık dua et bizim için hamilelerin duası kabul olr bu arada cinsiyeti öğrenmene fazla bişey kalmamış öğrenir öğrenmez haber ver bize ben çok merak ederim ama bana oğluşun olcakmış gibi geliyo canım sağlıklı olsunda herşeyden önce....

aman dikkat popoya badescim
yada boşver gitsin bebiş için biraz büyüyüversin bişey olmaz
cinsiyetini ne zaman öğreneceksin canım nasipse

kızlaaarrr avatarımdakide benim
nasılıııımmmmm

ahahhh hint prensesi gibisin semicim. kızlar müsadenizle ben çıkıyorum. en kısa sürede görüşmek üzereee. inşallah dödüğümde bol hamiş haberleri almak üzere. hepinizi Allaha emanet ediyorum. sizi çok özlemişim. çoooooook öpüyorummmmmm

rabbimin gücüne gitmesin de bana da kız gibi gelio yada öle olsun diye geçio içimden. sağlıklı olsunda önemli diil önce sağlık hayırlısı olsun. 15 gün sonra randevum var kısmetse hemen hbr veririm kızlar size.
mineceim bu arada bilgin olsun ben de de rahim tersliği var. annem de de genetik biz de de. sakın kafana takıp üzülme. bak 1 kez hamiş kaldın. şimdi düşük nedeni ortadan kalkarsa inşallah olur bitanem.
38 beden oldumD popo büyüdü 42 ye çıkmayım da 40 sınırD veremem sonra

heppiciğinizin gözlerinden öpüorummmmmmmmm. Allaha emanet olun. dualarım sizinle. Allah hepinizin yardımcısı olsunnnnnnn

kız neresi çirkin
böyle bir hatun olsam daha ne isterim
ah ah ben sadece esmerlik konusunda benziyorum hintli hatuna

bitanem eminim ondan dahada güzelsindir neyse inş buluşmamız gerçekleşirde görürüz birbirimizi ayrıca dışımız değil içimiz güzel olsun dimi ama ....

kızlar bu dış gebelik neden dolayı oluyo biliyomusunuz? başka bi topicte kızın aşılamsı tutmuş ama dış gebelikmiş düşsün diye bekliyomuş:2:

kızlar bu dış gebelik neden dolayı oluyo biliyomusunuz? başka bi topicte kızın aşılamsı tutmuş ama dış gebelikmiş düşsün diye bekliyomuş:2:

canım genelde tüplerde tıkanıklık enfeksiyon yada yapışıklık olursa dış gebelik olur diye biliyom ben

canım genelde tüplerde tıkanıklık enfeksiyon yada yapışıklık olursa dış gebelik olur diye biliyom ben

ayrıca dış gebelik çok tehlikeli bişey neden kürtaj etmemişler onu allah korusun tüplerini kaybedebilir ve çok kanaması olrsa şoktan dolayı ölümle bile sonuçlanır rabbim kimseye göstermesin

ayrıca dış gebelik çok tehlikeli bişey neden kürtaj etmemişler onu allah korusun tüplerini kaybedebilir ve çok kanaması olrsa şoktan dolayı ölümle bile sonuçlanır rabbim kimseye göstermesin

ayy bilmiyorumki kendiliğinden düşsün diye bekliyorum yazmış

febecim yumurtalar tüp içinde döllenip
daha sonra rahime tutunuyor ya canım
dış gebelik embriyonun rahime yerleşmeden tüplerde yada tüp dışında kalması durumu diye biliyorum
sebeplerinden biri tıkalı tüp diğerlerini bilmiyorum maalesef
yani kızlar ben birgün hamileyim dersem size hemen sevinemiyecez
keseyi görene kadar beklemek zorunda kalıcaz
tüpüm tıkalı olduğu için maalesef dış gebelik riskim fazla
ve çok beter birşeymiş yaşayanlar rabbim kimseye yaşatmasın diyor başka birşey demiyor
dış gebelikte sağlam tüplerde zarar görebiliyor
allahım sen koru rabbim zaten tek tüpüm var oda zarar görürse ne yaparım:18::18::18::18:

canım açtıramıyormusun tüpünü laparoskopiyle açılıyo diye biliyom

Allah korusun hayatım öyle şeyler düşünme.hem hiç bişe belli değilki tüpleri açık olanlar bile tüp bebek yaptırmak zorunda kalabiliyo biliyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…