2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bende iyiyim canım.
akşam kalabalıkmışınız, ama ben yoktuuum
netinde problem vardı valla, açılmadı bütün gece:))

hadi yaa bende dışarı çıktınız zannetmiştim..ben de akşamları pek giremiyorum zaten akşamları eşimden dolayı.dün maç seyrediyodu öyle gelebildim bende.:)

ece ilaçlarını bırakma derim canım
bende bütün adet belirtileri vardı hatta sivilcem bile çıktı her ay olduğu gibi...
bütün ağrılarım aynıydı hatta daha fazla kesin adet olacam dediğim gün güzel haberi aldım hayatım
tabii sen bilirsin ama benim tavsiyem alman

hoşgeldin canım:))
nasılsın, bebiş nasıl??
kontrolün ne zaman, keseyi ne zaman göreceksiniz bitanem???

teşekkür ederim canım.çok saol,adet olunca dr.arayayım ozaman.buarada senin kafan neden karışık ki?ben tüp bebek konusunda hiç düşünmüyorum bile.benim arkadaşım aşılamayla hiç uğraşmadı geçen ay direkt tüp bebek yaptırdı ki onlarında 2-3 yıldır olmuyordu,ilkinde tuttu.dr bana 1 sperm yere.milyonlarcasına ihtiyacım yok demiş.zaten hazır döllenmiş embriyo yerleştiriliyor.önemli olan emriyonun rahimde 10 günde tutunabilmesi.%50 en kötü ihtimaldi dr un verdiği rakam ve de oldu.ben çok ümitliyim.hiç kafan karışmasın canım.şartların müsaitse hiç düşünme derim ben..aşılamayla çok zaman kaybediyoruz....

hadi yaa bende dışarı çıktınız zannetmiştim..ben de akşamları pek giremiyorum zaten akşamları eşimden dolayı.dün maç seyrediyodu öyle gelebildim bende.:)

yok canım ya eşim geç geldi işten akşam, evdeydik yani.
ama bu akşam sinemaya gidicez.
av mevsimine gitmeyi çok istıyorum. bu kşam seyredecem inşallah canım:))
hem değişilkik olur. azcık kafam dağılır

bende adet olunca moralim çok bozuldu eşimde hemen tüp bebek yaptıralım dedi.ama sonra ailelerimiz duyunca saçmalamayın durun biraz daha dediler.tabii beni anlamalarını beklemiyorum ama siz bilirsinizde demiyolar.sanki tüp bebek yaptırmak kusurmuş gibi saçlarım bembeyaz oldu 60 yaşındakiler gibiyim aynı bende korkuyorum aslında tüp bebek annesi olmak nasıl bişe bilmiyorum.doğal olmasını çok isterdim.ya bide tutmazsa hadi bunda varımızı yoğumuzu koycaz ortaya tutmazsa elimizde bişe kalmıyo tekrar yaptırmak için...

senin yazdıklarının hepsini heyecanla okumuştum canım.çok net hatırlıyorum şikayetlerini.keşke senin gibi ben de olumlu bir cevap alsam.inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın.eşimin tahlil sonucu geçen aşılamadakinin yarısı kadardı bu defa.o yüzedn budefa hiç ama hiç ümidim yok.tüp bebekte kesin kararlıyım ve ümitliyim.tek endişem aşılama sonrası diye yapmayıp birkaçay ertelemek istermi dr diye?

gidin tatlım bencede nekadar farklı etkinlik okadar rahat kafa :)

benim arkadaşım da tüp bebek yaptırdığında ailesine söylemedi.eşi ve birkaç arkadaşı biliyordu sadece.eğer bayanda sorun yoksa dr çok emin davranıyor tüp bebekte.arkadaşıma okadar pozitif yaklaşmıştı ki o hiç ama hiç olumsuz düşünmedi.bence korkma.ne var sanki tüp bebek annesi olmakta.?sonuçta senin yumurtan ve eşinin spermi.ne varki bunda?hem tüp bebek çocukları çok zeki oluyorlar.(sanırım en kaliteli yumurta ve en kaliteli spermden oldukları için:)))))pozitif kısımlarını düşün.20 günlük bir mevzu.ailen duymadan da olur.yaptırınca aşılama gibi günlük hayatına devam ediyorsun.duyurmazsınız kimseye...

cnm aşılamdada ihtiyacımız sperm sayısı yine 1 tane.o yerine ulaşsa tamam zaten.öyle düşünme yani.hayırlısı yani ne çok ümitli olmak bede çok ümitsiz olmak lazım galiba.aşılama sonrası yapılmaz diye bişey yok bence bakar kist falan yoksa başlatır bence.

ayy olabilir aslında ama kimseyle paylaşmazsam patlarım.ama siz varsınız sizinle paylaşırım bende :)ne bende nede eşimde sorun yok ama olmadı gitti.dr beni muayene ettiğinde sana konduramadım nasıl hamile kalmamışsın dedi...

hoşgeldin canım:))
nasılsın, bebiş nasıl??
kontrolün ne zaman, keseyi ne zaman göreceksiniz bitanem???

canım iyiyim sadece çok uyuyorum
inş. pazartesi günü keseyi göreceğiz :))
çok heyecanlıyım hayatım...pozitif düşünüyorum ama şeytan işte insanın aklına bazı şeyleri getiriyo

canım iyiyim sadece çok uyuyorum
inş. pazartesi günü keseyi göreceğiz :))
çok heyecanlıyım hayatım...pozitif düşünüyorum ama şeytan işte insanın aklına bazı şeyleri getiriyo

uyu tatlım boşver şımart kendini :) şuanda en güzel duyguyu hamilelik duygusunu yaşıyosun hakediyosun herşeyi.şeytanın aklına getirdiği kötü şeyleride düşünme hamilesin bu şuanda yeterli mutlu olman için.Allahın izniyle herşey güzel olacak tatlımmm

hayatım kusur değil... bende önceden öyle görüyordum ama insanın başına gelince gayet normal oluyormuş... kararınızı verdiyseniz beklemeyin
evet çok masraflı Allah yardımcınız olsun bi de hep olumlu düşün...
zaten negatif düşünsekte ümitleniyoruz ben bu defa çok üzülsemde olumlu bakacam demiştim ama çok şükür.... darısı hepinize inş.

hayatım zaten hepimizin sorunları çok önemli değil...yani bebk olması için bi saati var sadece o zmana sabretmek lazım...ben diyorum ki ilaçlarını kullan...

söyleme hayatım...benim annemle ablam dışında kimse bilmiyor aşılama olduğunu...
hatta annemlerede sölemeyecektim ama ben narkoz altında aldığım için damarımı bulamadım çok fazla elimde ve kolumda morluklar vardı...onları görünce açıklama yapmak zorunda kaldım yoksa onlarında haberi yoktu :))
eşimin ailesi hiç bilmiyor gerekte yok diyorum :))

bence paylaşmayın :)) eğer sürekli soracaklarsa ve sizde rahatsız olacaksanız söylemeyin...
bende kimse bilmiyo...varsın aşılama olduğunu bilmesinler... ben tüp bebeğe kadar giderim sanmıştım ve yine sölemeyecektim

saol canım benim...bu güzel duyguları sizde yaşayacaksınız inanıyorum bütün kalbimle...
kendimi şımartmıyorum hayatım istemeden uyuyakalıyorum yakında ayakata uyuyacağım :)) anneme çekmişim durduğum yerde uyuyom :)) eşimde sürekli uyu başka sorunun olmasında diyor... misafirlerimi falan iptal ettim yatıyorum valla

eşinde haklı güzel düşünmüş..misafirleride boşver

bencede herşeyi boşver şu anda en önemli olan sensin ve senin içindeki yavrucak.
artık hayatı ona göre düzenleyeceksin bitanem.
o nasıl isterse olacak:)))

masaallll hayatım bugün adetimin 14.günü hala ne bi akıntı ne bi sancım olmadı yumurtam çatlamadımı acaba ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…