2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

masaallll hayatım bugün adetimin 14.günü hala ne bi akıntı ne bi sancım olmadı yumurtam çatlamadımı acaba ne dersin?

benim bugün on yedinci günüm dün ve ondan önce ki gün belimde baya bi ağrı oldu şu an yok ama

dr öyle düşündüyse süper.demekki olabilir.düşün bence tüp bebeği.olumlu olacağını düşünerek karar ver ama:))

dr öyle düşündüyse süper.demekki olabilir.düşün bence tüp bebeği.olumlu olacağını düşünerek karar ver ama:))

evet hayatım o öyle dediği için ben ilk aşılamadada tutar sanmıştım olmadı sonra ikincide tutar dedim oda olmadı...

kızlar selam.... bugün tekrar doktora gittim.. kesecik biraz daha büyümüş.. 27 ocakta gideceğim tekrar.. o zaman hem bebişi hem de büyük ihtimalle kalp atışlarını duyabileceğiz...

kadının evinde camı kırılmıştı.camcıyı arayıp siperiş verdi
yarım saat sonra zil çaldı
kadın megafondan seslendi

-kim o?
-camcı bea..

kadın kapıyı açtı ve camın takılacağı yeri gösterdi.
5 dk sonra yine zil çaldı

-kim o?
-camcı bea..
-yanlışlık var.az önce bir camcı gelmişti
-düştük bea..

temek istanbula gelmiş.yürüyormuş
5dkda bir top atışları duyulmaktaymış.
merak edip sormuş
-hemşerum bu top atışları neyin nesi???

kraliçe elizabeth'in gelmesi sebebiyle top atışı yapıldığı anlatılmış
aradan yarım saat geçmiş.top atışları halen sürmekteymiş..

temel yine sormuş bir başkasına
-bu top atışları neden ??diye
aynı cevabı alınca söylenmiş

-ula yarım saattir bi garıyı vuramadilar

kızlar selam.... bugün tekrar doktora gittim.. kesecik biraz daha büyümüş.. 27 ocakta gideceğim tekrar.. o zaman hem bebişi hem de büyük ihtimalle kalp atışlarını duyabileceğiz...

canımm çok sevindim... 27 ocakta artık kalp atışlarını duyarsınız...
canım senin son adet tarihin neydi?? benim ki 10 aralık

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım
27sindede kalp atışlarını duyarsın işallah tatlım

çok sevindim tumecim rabbim kalp atşınıda duymayı nasip eder inş ve sağlıkla kucağına almayı bitanem

kızlar ya beni işyerinde herkes hamile sanıyorr..........bgn işyerine röntgen çekmeye geldiler.bende aşılama yaptrdım ya çeknmek istemedim. arkadaşın biri beni göremeyince funda nerde demişler.bu arada funda benm.adamda funda hanım hamile demiş.arkadaşımda gelmiş aşkolsun hamilesin bana söylemedin dedi.yaa bide olmazsa nedicemmm ben

kızlaaarrr avatarımdakide benim
nasılıııımmmmm
önemli olan kalp güzelliği oda sende var bence canım
mine orkide reyhandan haberiniz varmı
gelmiyor artık özletti kendini

bende sizleri çok özledim canlarım ama 2 gündür hastanedeydim akrabam doğum yaptı ben kaldım rafakatçı olarak hep bebişlerin içindeydim ve doğum yapmış kadınların :76:ama bebeklerin birini aldım öbürünü bıraktım çoooooooooook tatlılardı yaaaa bende istiyorum neyse inşallah bir gün o anları bizlerde yaşarız neyse az önce geldim eve ve hiç uyumadım gözlerim kapanuyor duş alıp yatacağım sizleri seviyorum yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi iyi geceler

ay bebişlerin içindeydin demek hem süper bir durum hemde biraz buruk

canım avatarımda hintli bir hatun vardı o zaman sormuştum
nasılım diye mahsuscuktan
sonrada değiştirip kendi resmimi koyunca
gerçekten nasılım diye soruyormuşum gibi tuhaf bir durum oldu ya
değiştireyim bari

Herkese günaydın mutlu haftasonları kızlar......

yok ben anladım canım.önceki avatarını biliyordum tek canımı sıkan malum o standart sorular oldu onun haricinde bebeklerin arasında olmak çok iyi geldi hep içimden bir gün bende böyle yatacakmıyım bebeğim yanımda olacakmı diye geçirdim.
Herkese günaydın mutlu haftasonları kızlar......

sağol canım sanada günaydın

naber reyhancım nasılsın yoktun bi kaç gün hastaneye gitmişsin ne güzel bebeklerin içinde biraz olsun hasret gidermişsindir gerçi kendinin ki gibi olmuyo ama akraban kız mı doğurdu erkekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…