masaallll hayatım bugün adetimin 14.günü hala ne bi akıntı ne bi sancım olmadı yumurtam çatlamadımı acaba ne dersin?
benim bugün on yedinci günüm dün ve ondan önce ki gün belimde baya bi ağrı oldu şu an yok ama
dr öyle düşündüyse süper.demekki olabilir.düşün bence tüp bebeği.olumlu olacağını düşünerek karar ver ama:))ayy olabilir aslında ama kimseyle paylaşmazsam patlarım.ama siz varsınız sizinle paylaşırım bende :)ne bende nede eşimde sorun yok ama olmadı gitti.dr beni muayene ettiğinde sana konduramadım nasıl hamile kalmamışsın dedi...
dr öyle düşündüyse süper.demekki olabilir.düşün bence tüp bebeği.olumlu olacağını düşünerek karar ver ama:))
kızlar selam.... bugün tekrar doktora gittim.. kesecik biraz daha büyümüş.. 27 ocakta gideceğim tekrar.. o zaman hem bebişi hem de büyük ihtimalle kalp atışlarını duyabileceğiz...
canımm çok sevindim... 27 ocakta artık kalp atışlarını duyarsınız...
canım senin son adet tarihin neydi?? benim ki 10 aralık
kızlar selam.... bugün tekrar doktora gittim.. kesecik biraz daha büyümüş.. 27 ocakta gideceğim tekrar.. o zaman hem bebişi hem de büyük ihtimalle kalp atışlarını duyabileceğiz...
kızlar ya beni işyerinde herkes hamile sanıyorr..........bgn işyerine röntgen çekmeye geldiler.bende aşılama yaptrdım ya çeknmek istemedim. arkadaşın biri beni göremeyince funda nerde demişler.bu arada funda benm.adamda funda hanım hamile demiş.arkadaşımda gelmiş aşkolsun hamilesin bana söylemedin dedi.yaa bide olmazsa nedicemmm ben[/QUOTE
işallah bbirşey demek zorunda kalmasın tatlım
bebişinin görüntülerini gösterirsin
önemli olan kalp güzelliği oda sende var bence canımkızlaaarrr avatarımdakide benim
nasılıııımmmmm
mine orkide reyhandan haberiniz varmı
gelmiyor artık özletti kendini
yok ben anladım canım.önceki avatarını biliyordum tek canımı sıkan malum o standart sorular oldu onun haricinde bebeklerin arasında olmak çok iyi geldi hep içimden bir gün bende böyle yatacakmıyım bebeğim yanımda olacakmı diye geçirdim.ay bebişlerin içindeydin demek hem süper bir durum hemde biraz buruk
canım avatarımda hintli bir hatun vardı o zaman sormuştum
nasılım diye mahsuscuktan
sonrada değiştirip kendi resmimi koyunca
gerçekten nasılım diye soruyormuşum gibi tuhaf bir durum oldu ya
değiştireyim bari
Herkese günaydın mutlu haftasonları kızlar......
yok ben anladım canım.önceki avatarını biliyordum tek canımı sıkan malum o standart sorular oldu onun haricinde bebeklerin arasında olmak çok iyi geldi hep içimden bir gün bende böyle yatacakmıyım bebeğim yanımda olacakmı diye geçirdim.
sağol canım sanada günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?