naber reyhancım nasılsın yoktun bi kaç gün hastaneye gitmişsin ne güzel bebeklerin içinde biraz olsun hasret gidermişsindir gerçi kendinin ki gibi olmuyo ama akraban kız mı doğurdu erkekmi
minyatür bir kızımız oldu 26 yaşında 3. kızını dünyaya getirdi canım
reyhan canım sen çıtı pıtı bir hatunsun galiba
hem eşinle ne kadar benziyorsunuz öyle
rabbim sizi birbirinize bağışlasın bebeğinizide size
minyatür bir kızımız oldu 26 yaşında 3. kızını dünyaya getirdi canım
amin canım da o 7 sene önceki düğün resimlerimizden evet o zamanlar zayıftımreyhan canım sen çıtı pıtı bir hatunsun galiba
hem eşinle ne kadar benziyorsunuz öyle
rabbim sizi birbirinize bağışlasın bebeğinizide size
teşekkür ederim bebeğim o senin tatlılığın hoşluğun bitanem iyiki varsınız kader arkadaşlarım :87:bencede esiyle benziyo ama çıtı pıtı değil boyu uzun reyhanın çok zayıfta değil resimlerinden gördüğüm kdar ama çok tatlı hoş sohbet bir insan
amin canım da o 7 sene önceki düğün resimlerimizden evet o zamanlar zayıftımaman allahım buluşana kadar zayıflamam lazım çok utandım 70 kilo oldum bu tedavilerden sonra boyumda 1 67
teşekkür ederim bebeğim o senin tatlılığın hoşluğun bitanem iyiki varsınız kader arkadaşlarım :87:
belli canım zaten avatardaki resimde zayıf günlerinden sanırım bu yaramazlar bizde şekilde bırakmadı homini gırtlak yemek yiyorum stresten tabi ben eskiden beri öyleyimdir sinirlenince bile soluğu mutfakta alırımaynen arkadaşım sizde iyiki varsınız sen gene iyi reyhan 70 kilosun ben 75 kiloyum boyumda 1.60 ben tam 20 kilo aldım evlendiğimde 55 kiloydum
belli canım zaten avatardaki resimde zayıf günlerinden sanırım bu yaramazlar bizde şekilde bırakmadı homini gırtlak yemek yiyorum stresten tabi ben eskiden beri öyleyimdir sinirlenince bile soluğu mutfakta alırım125::131::125:ne bulduysam yiyorum :111:
önceden yesemde almazdım ama şimdi öyle değil veremiyorumda yaaa 10 kilo fazlam var vermem lazım bebek istiyorum ben göbek değil
yok canım avatardaki resimi bu aralar çekildim
naber masalcan şükür biri geldi
kızlar kimse yokmu herkez bugün kilodan konuşmuş bende zayıfım daha zayıftım ama ilaçlar banada birazcık kilo aldırdı 1.63 boy 50 kiloyum evlendiğimde 45 kiloydum:)
amin canım da o 7 sene önceki düğün resimlerimizden evet o zamanlar zayıftımaman allahım buluşana kadar zayıflamam lazım çok utandım 70 kilo oldum bu tedavilerden sonra boyumda 1 67
teşekkür ederim bebeğim o senin tatlılığın hoşluğun bitanem iyiki varsınız kader arkadaşlarım :87:
selam kızlar nasılsınız.. ben fazla gelemeiyorum buralara... o kadar çok uyuyorum ki kusura bakmayın..
bu arada kilolardan bahsedilmiş.. sanırım içinizde kilosu en az olan benim.. 161 boya 49 kilo. evlendiğimde 47 kiloydum.. sadece 2 kilo aldım.. ama benim yerime eşim aldı kiloları.. tam 12 kilo aldı.. Allahtan boy uzun da abes durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?