2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kimsecikler kalmamış ya evde oturup kalan bi ben varım galiba herkes gezmelerde benim yerimede gezin bari kızlar (((((((((((((((((((((((((((((84::84:

naber reyhancım nasılsın yoktun bi kaç gün hastaneye gitmişsin ne güzel bebeklerin içinde biraz olsun hasret gidermişsindir gerçi kendinin ki gibi olmuyo ama akraban kız mı doğurdu erkekmi

minyatür bir kızımız oldu 26 yaşında 3. kızını dünyaya getirdi canım

reyhan canım sen çıtı pıtı bir hatunsun galiba
hem eşinle ne kadar benziyorsunuz öyle
rabbim sizi birbirinize bağışlasın bebeğinizide size

bencede esiyle benziyo ama çıtı pıtı değil boyu uzun reyhanın çok zayıfta değil resimlerinden gördüğüm kdar ama çok tatlı hoş sohbet bir insan

minyatür bir kızımız oldu 26 yaşında 3. kızını dünyaya getirdi canım

maşallahhhhh bende 26 yasındayım daha bi tane bile doğuramadım gerçi 26 yasında üç çocukta fazla bence acele etmiş arkadasın

amin canım da o 7 sene önceki düğün resimlerimizden evet o zamanlar zayıftım aman allahım buluşana kadar zayıflamam lazım çok utandım 70 kilo oldum bu tedavilerden sonra boyumda 1 67
bencede esiyle benziyo ama çıtı pıtı değil boyu uzun reyhanın çok zayıfta değil resimlerinden gördüğüm kdar ama çok tatlı hoş sohbet bir insan
teşekkür ederim bebeğim o senin tatlılığın hoşluğun bitanem iyiki varsınız kader arkadaşlarım :87:

aynen arkadaşım sizde iyiki varsınız sen gene iyi reyhan 70 kilosun ben 75 kiloyum boyumda 1.60 ben tam 20 kilo aldım evlendiğimde 55 kiloydum

aynen arkadaşım sizde iyiki varsınız sen gene iyi reyhan 70 kilosun ben 75 kiloyum boyumda 1.60 ben tam 20 kilo aldım evlendiğimde 55 kiloydum
belli canım zaten avatardaki resimde zayıf günlerinden sanırım bu yaramazlar bizde şekilde bırakmadı homini gırtlak yemek yiyorum stresten tabi ben eskiden beri öyleyimdir sinirlenince bile soluğu mutfakta alırım 125::131::125:ne bulduysam yiyorum :111:
önceden yesemde almazdım ama şimdi öyle değil veremiyorumda yaaa 10 kilo fazlam var vermem lazım bebek istiyorum ben göbek değil

kızlar bu pazartesi diyete başlayın araştırın ben 2 hafta oldu diyete başlayalı daha 1, haftada 3 kilo verdim aburcuburu keserek . şeker çikolata bunlarıda çıkardım günde 1 kupa yeşil çay içtim ıhlamur bol limonlu hiç şeker atmadım kızartma yemedim beyaz ekmek de yemiyorum kepekli ekmek yiyorum hep... birde 8 den sonra sadce meyve yiyin şekersiz çay için ama yemek abur cubur asla yemeyin çok acıktıysanız diyet büsküviler var grissini fln yiyin bence zayıflarsınız o zaman bende 2. bebeğimi düşünüyorum allah izin verirse şu an 57 kilouyum boyum 1,65 50 kilo olmak istiyorum....

yok canım avatardaki resimi bu ay çekildim

naber masalcan şükür biri geldi

selam kızlar nasılsınız.. ben fazla gelemeiyorum buralara... o kadar çok uyuyorum ki kusura bakmayın..

bu arada kilolardan bahsedilmiş.. sanırım içinizde kilosu en az olan benim.. 161 boya 49 kilo. evlendiğimde 47 kiloydum.. sadece 2 kilo aldım.. ama benim yerime eşim aldı kiloları.. tam 12 kilo aldı.. Allahtan boy uzun da abes durmuyor

kızlar kimse yokmu herkez bugün kilodan konuşmuş bende zayıfım daha zayıftım ama ilaçlar banada birazcık kilo aldırdı 1.63 boy 50 kiloyum evlendiğimde 45 kiloydum:)

kızlar kimse yokmu herkez bugün kilodan konuşmuş bende zayıfım daha zayıftım ama ilaçlar banada birazcık kilo aldırdı 1.63 boy 50 kiloyum evlendiğimde 45 kiloydum:)

benim kg sabittir 55
taaaki aşılamaya kadar şimdi 58 oldum birdahakine 61 3.ye 64 doğurana kadar 80i falan bulucaz herhalde
boy da 1.69

reyhancım üzme tatlı canını
rejimede gerek yok böyle giderse zaten buluşana kadar hepimiz en az 70 olacaz

orkide hariç arkidişim o boya 45 kg çooooook az kuş gibi birşeymişsinsen
iyiki 50 olmuşsun

ee okadar iyi bakmayacaktın kocişe
tatlım yegenimizden umutluyum ben seni bir 57 58 yapar
hem yapsın zaten 49 kg da kgmu uçarsınız siz rüzgarda ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…