hb iyiyim bende sagol kimse yok ya bu burası çok sessiz
hoşbuldum canım
topik nöbetçisi sensin sanırım bu akşam masalcım
birde resimi koymuşsun ama sanırım ben yinede görsem seni tanıyamam
evet ben bu gece nöbetçiyim canım
niye tanımıyacaksın beni??
iyiyim canım sağoldur bakayım deneyiyeyim bi
salak gibi baktım baktım bulamadım.
bu arada selam canım nasılsın???
heyooooo yaşasın yapabildim
:
bu arada iyi geceler kıslar uykularda tutmamışmı?minecim sen yarın doktora gidiyordun değilmi canım?
inşallah bitanem sen rahat ol sadece inşallah tedavin sonuç verir en azından sorunun belli öyle olması daha umut verici bence anlaştıkmı?
perşembe günü ilacım bitmişti ya ben içmedim ve cumartesi adet oldum.2.aşılamam da negatif.moralim sıfır.tüp bebeğe başlıyoruz.bugün doğum kontrol hapına başlıyorum.dr öyle söyledi.endometriumun toparlanması gerekiyormuş.aşılamadan çıktığım için.sanırım hesaplarıma göre şubat sonu transfer olacak.mart ortasında öğrenicem.hayırlısıyla tüp bebeğe başladık.çok korkuyorum.ya bu da tutmazsa kesin depresyona girerim.kendimi çok iyi tanıyorum.lütfen benim için de dua edin....
perşembe günü ilacım bitmişti ya ben içmedim ve cumartesi adet oldum.2.aşılamam da negatif.moralim sıfır.tüp bebeğe başlıyoruz.bugün doğum kontrol hapına başlıyorum.dr öyle söyledi.endometriumun toparlanması gerekiyormuş.aşılamadan çıktığım için.sanırım hesaplarıma göre şubat sonu transfer olacak.mart ortasında öğrenicem.hayırlısıyla tüp bebeğe başladık.çok korkuyorum.ya bu da tutmazsa kesin depresyona girerim.kendimi çok iyi tanıyorum.lütfen benim için de dua edin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?