2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

dosba bugün doktora gitcekti naptı acaba merak ettim bilen varmı ??????

bu arada iyi geceler kıslar uykularda tutmamışmı?minecim sen yarın doktora gidiyordun değilmi canım?

Son düzenleme:
inşallah bitanem sen rahat ol sadece inşallah tedavin sonuç verir en azından sorunun belli öyle olması daha umut verici bence anlaştıkmı?

kullandığın hapların
problemini çözüp çözmedeğinemi bakacak mine
yani reyhanın dediği gibi problem bulduktan sonra çözümü kolay canım ya

inşallah bitanem sen rahat ol sadece inşallah tedavin sonuç verir en azından sorunun belli öyle olması daha umut verici bence anlaştıkmı?

tşk ederim canım inş hayırlısıyla sonuç verir

ben seni biliyorum stresten yine atmışssın kendini buralara hadi rahatla ve yat dinlen canım takma kafana herşey olacağına varır tyarın birgün bu günlerimizi keşke kafaya takmasaydık diye düşünüp durmayalım anı yaşayalım stres yok ok.

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi
ece1509|2.deneme|02.01.2011|17.01.2011|
nurci|2.deneme|10.01.2011|24.01.2011|
masalcan|3.aşılama||09.02.2010
hperi|2.deneme||19.01.2011
mine25|||21.01.2011|
semi|||22.01.2011|
o_rkide01|||06.02.2011|
nurten74|1.deneme|
leyliko|1.deneme|
febe|2.deneme|
REYHANgoker|2.deneme|
eylul0655|2.deneme|
aska|2.deneme||
sunasay|||
HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Hamilelik Haftası
bades|doğal|14.hafta
tume|2.deneme|6.hafta
dosba|1.deneme|5.hafta

Son düzenleme:
Günaydın iyi haftalar herkese..

Kızlar bat tarihiniz yok listede verinde ekleyelim...

nurten74
leyliko
febe
REYHANgoker
eylul0655
aska
sunasay

perşembe günü ilacım bitmişti ya ben içmedim ve cumartesi adet oldum.2.aşılamam da negatif.moralim sıfır.tüp bebeğe başlıyoruz.bugün doğum kontrol hapına başlıyorum.dr öyle söyledi.endometriumun toparlanması gerekiyormuş.aşılamadan çıktığım için.sanırım hesaplarıma göre şubat sonu transfer olacak.mart ortasında öğrenicem.hayırlısıyla tüp bebeğe başladık.çok korkuyorum.ya bu da tutmazsa kesin depresyona girerim.kendimi çok iyi tanıyorum.lütfen benim için de dua edin....

canım moral çok önemli biliyosun herşeyden önce olacağına inanman lazım rabbimin izniyle hepimiz kavuşacağız birgün bebişlerimize hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz hergün inan buna dualarımız seninle olacak rabbimin izniyle inş...

selam kızlar nasılsınız?????

minecim doktora gidecekmişsin.. hayırlı haberlerle dön inşallah:)

Son düzenleme:

canım moralini bozma hakkında hayırlısı olsun... inşallah bebeğin bu sefer gelir.. siz de problem neydi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…