cnm evet 1 tane taktım ben.çünkü üstünde 14 gün arayla kullanın yazıyo.1tane yeterli olur inş.cnm sıcaklık etkisi bitince çıkarın yazıyodu.ayrıca en fazla 2gün kalsın yazıyodu.sıcaklık etkisi 36 saat sonra geçti bende çıkardım.
iyiyim canımcım sen nasılsın.. bugün izinliydim. tüm gün evde dinlendim.. çok uyuyorum akşam sekiz gibi yatıyorum. eşim gülüyor hlime.. gece kuşluğundan eser kalmadı diyor :)))bebek de iyidir herhalde 27 ocağı bekliyorum tekrar görmek için:))tumecim canım nasılsınız kuzular???
bebeğimiz nasıl???
iyi akşamlar kızlar nasılsınız doktora gittim bugün doktor bu ay sadece rahimdeki sorunu düzeltmek için tedavi uyguluycakmış bu sorun düzeldikten sonra adet olunca klomenle yumurtlama tedavisi yapacakmış yumurtalarımda çok fazla bi gelişme yok ama polikistik görünümüde yok ortada yani doktor her ihtimale karşı gün aşırı ilişkiye gir dedi ilaca devam ediyorum adet olursam ki inşallah olmam gidecem tekrar yani büyük ihtimalle bu ay olmayacak gelecek aya kaldı umutlarım bu arada dosbadan haberi olan varmı doktora gitcekti bugün naptı ses seda yok umarım kötü bişey yoktur
iyiyim canım sağol tumecim sanki seni bir tanıdığıma benzetiyorum gibi resmin karanlık çıkmış ama tanıdık geliyorsunreyhancım merhaba canım nasılsın??
olsun canım geç olsun güç olmasın dimi biz alışığız beklemeye yeterki sonunda kavuşalım meleklerimizeiyi akşamlar kızlar nasılsınız doktora gittim bugün doktor bu ay sadece rahimdeki sorunu düzeltmek için tedavi uyguluycakmış bu sorun düzeldikten sonra adet olunca klomenle yumurtlama tedavisi yapacakmış yumurtalarımda çok fazla bi gelişme yok ama polikistik görünümüde yok ortada yani doktor her ihtimale karşı gün aşırı ilişkiye gir dedi ilaca devam ediyorum adet olursam ki inşallah olmam gidecem tekrar yani büyük ihtimalle bu ay olmayacak gelecek aya kaldı umutlarım bu arada dosbadan haberi olan varmı doktora gitcekti bugün naptı ses seda yok umarım kötü bişey yoktur
iyi akşamlar minecim.
inşallah yumurta takibinden sonuç alırsın canım.
en azından polikistik görünümün olmaması çok iyi.
sen yine doktorunu dinle gün aşırı ilişki uygula.. belki geç yumurtlarsın belli olmaz.
dosbayı bende merak ediyorum.. bugün ben buralardaydım ama görmedim him. ne oldu acaba??
inşalllah hayırlı haberlerle döner bize..
iyiyim canım sağol tumecim sanki seni bir tanıdığıma benzetiyorum gibi resmin karanlık çıkmış ama tanıdık geliyorsun
evet ya bades gitti dosba gitti tumecim bir sen mahrum etmiyorsun bizi sağol canım ben hamile kalsamda burada devam edeceğim o süreçleri burada sizlerle paylaşacağım tıpkı senin yaptığın gibi kötü günde değil iyi gündede birlikte olmak lazım değilmi?inşallah hepimiz ozamanları görürüzde birlikte paylaşırız o sevinçleride inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh
masalcancım.. sessiz sedasız gittin canım((
topik nöbetçisi benim sanırım.
masalcancım.. sessiz sedasız gittin canım((
topik nöbetçisi benim sanırım.
sende bol bol uyuyomuşsun. şükür haline canım.
bulantın filan varmı canım benim.
uyu annesi uyu, öyle büyüyecek nazlı bebeğimiz
sabah bulantılarım var sadece... çok uyuyorum.. bu akşam bir ilki gerçekleştiriyorum. eşim gelmedi o gelmeden uyumam lazım anahtarı yok.. kapıda kalır valla adam:)))
kız çok özendim valla.
ağzım kulaklarımda okuyorum yazdklarını.
rabbim bizede bu duyguyu yaşatır inşallah.
sanada sağlıkl kucağına almayı nasip etsin bitanem.
inşallah canım inşallah.
inan hep dua ediyorum.. Rabbim kimseyi evlatla sınama, kimseye aratma diye..
olacak arkadaşım olacak ama zamanı var işte..
doktorum bana öyle demişti.. bebeğin senin istediğin zamanda değil kendi istediği zamanda gelir demişti..bizimkiler biraz inatçı çıktı ne yapalım.. biliyorsun ben ne kadar ümitsizdim..
olmadı bu ay da diyordum.. ama rabbim o kadar büyük ki... hep dua ediyorum canım
Allahım herkese sağlıklı, hayırlıi Allahtan korkan kuldan utanan evlatlar versin..
iyiyim canımcım sen nasılsın.. bugün izinliydim. tüm gün evde dinlendim.. çok uyuyorum akşam sekiz gibi yatıyorum. eşim gülüyor hlime.. gece kuşluğundan eser kalmadı diyor :)))bebek de iyidir herhalde 27 ocağı bekliyorum tekrar görmek için:))
iyi akşamlar kızlar nasılsınız doktora gittim bugün doktor bu ay sadece rahimdeki sorunu düzeltmek için tedavi uyguluycakmış bu sorun düzeldikten sonra adet olunca klomenle yumurtlama tedavisi yapacakmış yumurtalarımda çok fazla bi gelişme yok ama polikistik görünümüde yok ortada yani doktor her ihtimale karşı gün aşırı ilişkiye gir dedi ilaca devam ediyorum adet olursam ki inşallah olmam gidecem tekrar yani büyük ihtimalle bu ay olmayacak gelecek aya kaldı umutlarım bu arada dosbadan haberi olan varmı doktora gitcekti bugün naptı ses seda yok umarım kötü bişey yoktur
iyiyim canım sağol tumecim sanki seni bir tanıdığıma benzetiyorum gibi resmin karanlık çıkmış ama tanıdık geliyorsun
olsun canım geç olsun güç olmasın dimi biz alışığız beklemeye yeterki sonunda kavuşalım meleklerimize
evet ya bades gitti dosba gitti tumecim bir sen mahrum etmiyorsun bizi sağol canım ben hamile kalsamda burada devam edeceğim o süreçleri burada sizlerle paylaşacağım tıpkı senin yaptığın gibi kötü günde değil iyi gündede birlikte olmak lazım değilmi?inşallah hepimiz ozamanları görürüzde birlikte paylaşırız o sevinçleride inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahh
bu arada dosba bugün doktora gitmiş. bebeğiyle tanıştığını, ikiz olup olmadığının 15 gün sonra belli olacağını, doktoruyla dikkat etmesi gereken konular hakkında konuştuğunu başka bir topikte yazmış...
neyseki herşey yolundaymışş...
dosba tekrar tebrikler
reyhancım nedn sessizsin bu akşam??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?