2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

saol arkadaşım inşallah.çok stresli ve heyecanlıyım.muhtemelen 10 şubat civarı başlanacak iğnelere...umudumu yitirmek istemiyorum ama ya olmazsa diye korkularım hemen depreşiyor...((

canım moralini bozma hakkında hayırlısı olsun... inşallah bebeğin bu sefer gelir.. siz de problem neydi canım?

İNŞALLAH CANIM.BİZDE SPERMDE HAREKET PROBLEMİ VAR.%30-%40 ARASI ÇIKIYOR SÜREKLİ .SAYIMIZ 36MİLYON-40 MİLYON ARASI.BİR DE ANAMOLİK TE %30 civarı.yani son aşılamada 31 milyon spermden 4 MİLYON CİVARI SADECE İŞE YARAYANIYDI.BENDE BİR SORUN YOK..AMA YİNE DE ÇOK KORKUYORUM YA BU DA TUTMAZSA DİYE.ZAMANI NASIL GEÇİRCEM BİLMİYORUM((

canım inşallah tüp bebek yöntemiyle meleğine kavuşursun.. biliyorsun ki hiç sperm olmayanlarda bile mikroenjeksiyonla gebelik elde edilebiliyor ki sizde sayı çok kötü değil.. benim eşimde de ileri hızlı hareketli %35di.
ben inanıyorum ki ilk denemen başarılı olacaktır.
Allah yardıncın olsun arkadaşım. duaalrım seninle

canım benim hiç korkma gayet güzel bence hareketlılk. bizim %25 ya benim hiç umudum olmasın bari.
mutlaka tutar bende inanıyorum.hakkında hayırlısı bitanem.
iyi düşün iyi sonuçlansın:))

slm kızlarr nasılsınız bakimmm?

minecimm hayırlı haberlerle dönersin inşş.

ece cnm lütfen üzme kendini bende aynı senin durumundayım ama benim kafam çok karışık,en azından sen kararını vermişsin ne güzel.tüp bebekte şansımız daha yüksek.allahın izniyle olacak inşş.ama önce rahat olman lazım.

pericimm benim bat 27ocak

hamile kadınların duaları tutarmış:)saol canım teşekkür ederimm...

canım benim hiç korkma gayet güzel bence hareketlılk. Bizim %25 ya benim hiç umudum olmasın bari.
Mutlaka tutar bende inanıyorum.hakkında hayırlısı bitanem.
Iyi düşün iyi sonuçlansın:))

masalcım inşallah senin 3.aşılamada olumlu olur da tüp bebekle uğraşmazsın..allahım hepimizin yüzünü güldürür inşalla.....

masalcım inşallah senin 3.aşılamada olumlu olur da tüp bebekle uğraşmazsın..allahım hepimizin yüzünü güldürür inşalla.....

inşallah canım. deneyelim bakalım 3. aşılamayıda canım.
2 aşılamamda tutmadı, tutacakmı bılemıyorum ama bakalım işte.
eger tutmazsa bıkac ay ara vericem zaten.
hepımızın hakkımızda hayırlıı olsun inşallah

evet şansımız daha yüksek.ben net kararlıyım daha fazla beklemek ve vücuduma hormon yükletmek istemiyorum artık.çok yoruldum...umarım sen de en kısa zamanda kararını verirsin canım yada tüp bebeğe gerek kalmaz güzel bir sürprizle karşılaşırsın umarım....

ooo kolay gelsin bitanem
iyiyim bende ne olsun.
aşılama olacak ya heyecan var sanki biraz
sağol bitanem.heyecan yapma tatlım alıştık artık :) tarihi bellimi?

bitanem ya valla ağzından bal damlıyooo,o sürprizle karşılaşmayı çok isterim :)yada dediğin gibi karar verebilirim.ama sanırım ya 3.aşılama yada tüp bebeğe önümüzdeki ay başalrım gibi geliyo,boş boş bekleyemiyorum çünkü.bakalım cnm inş sen ve masal bizim umudumuz olursunuz...

perşembe kontrolüm var canım.
benim tahminime göre c.tesi yapacaktır. tabi yumoşların durumuna bağlı.
inşallah umut oluruz bitanem.
bu ay beklemek her zamankinden zor geliyo bana.
nasıl atlatacam bu ayı bilmiyorum. aşılamadan sonra uyusam hiç uyanmasam taaaaa belli olana kadar.

cnm öyle yada böyle geçiyo zaman.evet çok zor bende hep öyle diyodum uyusam sonuç belli olsun sonra uyansam diye ama maalesef.daha aşılama yaptırmadığım zamnalar bile adet olacakmıyım diye kendimi yiyip dururken aşılamayla rahat olmak neakadar kolay olabilir.ama elinden geldiğince düşünmemeye çalış çünkü yıpranan biz oluyoruz..

evet haklısın bitanem ama bu ay hiç sabrım yok.
nasıl geçecek bilmiyorum. bi çare bulmam lazım

febecim bugün 9. günüm.
yakı alıp taıcam bugünde. kaç gün duracak canım.
1 tanemi taktın sen. şimdi almaya gidicemde sana bi sorayım dedim canım.

febecim bugün 9. günüm.
yakı alıp taıcam bugünde. kaç gün duracak canım.
1 tanemi taktın sen. şimdi almaya gidicemde sana bi sorayım dedim canım.

cnm evet 1 tane taktım ben.çünkü üstünde 14 gün arayla kullanın yazıyo.1tane yeterli olur inş.cnm sıcaklık etkisi bitince çıkarın yazıyodu.ayrıca en fazla 2gün kalsın yazıyodu.sıcaklık etkisi 36 saat sonra geçti bende çıkardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…