2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hpericim benim 3. aşılama tarıhım 22.01 canım. cumartesi olacak aşılamam bakalım hayırlısıyla:))

masalcancım hayırlı olsun canım aşılama tarihin.. bende aşılama masasında doktoru beklerken 7 kere ayetel kürsiyi okumuştum..
inşallah bu sefer bebeğin gelecek...

canım ibrahim süresi demek istedin değilmi?
1. sorum 1 kişi 9 kezmi okuyormuş?
33 dahil 43e kadar yani 43 okunmuyor değilmi?
birde 1 sayfa sonra karı koca yiyecek demişssinya o 1 sayfa sonrayı anlayamadım canım eğer beni birazdaha aydınlatırsan çok sevinirim. son sorum denedim dedin acaba sonuç bellimi?

slm kızlar
dün akşam has.de refakatçiydim hiç uyumadım sabah çıktım üni.ye gittim
dr süper herhalinden belli silbaştan başladığımız için yapmam gereken testleri verdi
kan ver gel ultrasona bakalımdedi
baktım testlerin içinde ca125 testide var kistim varya o yüzden
biliyorm formalite smear testide alacaktı ama nasip olmadı
çünki ben elimde kağıda baka baka tam bir salak gibi gittim sıraya girdim tabi beynimde tam bir savaş sonra ağlamaya başlamaya ramak kala çıktım sıradan
bir kaçışım var hast.den görmelisiniz
istemiyorum tedvavi olursa olur olmazsa olmaz diye diye eve geldim umarım isyan etmemişimdir
dr eşimdede hareket problemi olabileceğini düşünüyor tabi test yaptırmadan bunu söylemek erken ama önceki testlerin yanlış olduğunu söyledi

yani kızlar benim bir test yaptırmaya bile cesaretim yok(geçmişte bu yüzden psikolojimin bozulmuşluğu var)
o kadar korkağım.eşimdede sorun varsa eger bizim iş rabbimin mucizesine kaldı
benim için çocuk meselesi bir süreliğine uzun bir süreliğine kapandı
zor zahmetli yollar ve ben çok zayıfım
sanırım hak etmiyorumda
başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın
umarım siz enkısa sürede bebeğinize kavuşursunuz

yaa semicimm nedenn kendini bıraktın okadar?aşk olsun hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz biliyosun..evet tahliller boğuyo bizi ama napalım bizimde sınavımız böyle.. kendini üzme ve rahat olamaya çalış lütfen..birbirimize destek olup ilerlememiz lazım zaman çok hızlı geçiyo çünkü

evet semicim fabeye çok katılıyorum tamam biraz ara ver ama ümitsizliğe kapılma şu yönde haklısın o kadar yıpranıyoruzki tedavilerden artık çocuk bile istemiyorum olacağı varsa olur diyoruz sadece sen değil hepimiz aynı duygular içerisindeyiz böyle daha rahat hissedeceksen bencede bir müddet ara ver canım sonra tekrar istediğinde güçlü bir şekilde olarak yola devam edersin sana birşey anlatayım geçen annemle hastaneden gelirken bir çift gördük kadında adamda güzel yüzlü ama çocuklarında sanırım yaşlılık hastalığı oluyorya ondan vardı ALLAHIM kimseye yaşatmasın orada düşündüm ALLAHIM sen bize herşeyin hayırlısını nasip et sağlıklı evlat nasip et diye dua ediyoruz değilmi?mevlam duaları karşılıksız bırakmaz kullarına acır ama olmuyorsa demekki bu bizim için hayırlısı o zaman. Her ne olursa olsun çocuğum olsun diye dua et canım istermisin bunu herşeyin zamanı var bekleyeceğiz sabırlı olacağız imtihanımız SABIR mevlam elbet mükafatını verecek çünkü annelik duygusu bastıralamayacak kadar güzel ve zor zoru başarmalıyız bitanem kötü olanı daha kötüsünü yaşamadan iyiye yormak gerek anlaştıkmı bitanem

Son düzenleme:
reyhancım çok güzel anlatmışsın valla tebrik ederim.evet istiyoruz sabırsızlanıyoruz ama önemli olan sağlıklı,hayırlı olması... inş rabbim bize öylelerini bağışlasın.amin...

merhaba kızlar :))) nasılsınız bugün?

semicim üzüldüm ümitsizliğine. sen demiyomuydun olacak başka yolu yok diye.
her yolu deneyecez başaracagız sonunda dıye. seni anlayabiliyorum bitanem, hepimiz aynı şeyleri yaşıyouz canım benım. derdini veren rabbim dermanımızıda verece bitanem. hakkımızda hayırlısı dıyelım.
eli ayağı, aklı fikri olan çocuklarımız olur ınsallah canım benım.
geç olsun varsın en önemlisi sağlıklı olmaları bitanem.
varsın şimdi çocuk özlemiyle yanalım, sonradan çocuğumuzun sağlık problemiye ugraşmaktansa şimdi bunları yaşamamız daha iyi diye düşünüyorum bitanem.

dediğim gibi derdimizi vern rabbim dermanımızı mutlaka verecek canım benim.

hem veda eder gibi yazmışın canım benim üzüldüm ben. sen bu topğin neşesisin. sensiz olmaz valla:))

masalcan nasılsın canım
iğnen oldu bugün sanırım
yarın için Allah yardımcın olsun canım...

semi canımmm seni burda herkes çok iyi anlar hangimiz bunları yaşamadı...hepimiz bunları yaşadığımız için burdayız...nolur ümidini hiç kaybetme...hiç beklemediğin bi anda gelecek meleğin...
bu hafta kendini toparla sonra tekrar ve tekrar...olana kadar... lütfen canım güçlü ol...anne olmak güçlü olmak demek... sende hak etmeyen annelerin hepsinden üstün bi yürek var...bu yürek anne olman için yeter

hepinize teşekkür ederim kızlar

işin aslı 2 yıl önce kistime tümörmarkerleri testi yapılmıştı ve işini bilmez drun biri bana iyibir kist olmayabileceğini ima edip prof.a gödermişti en sonunda hiçbirşeyim anlaşılmıştı ama benim ömrümden ömür gitti ve hastalandım zaten o dönem 1yılım heba oldu.en başından beri üniye gitmememin sebebi o.o testi isteyeceklerini bildiğim için özele kaçıyordum
şimdi gitmeye kalktık ama önceki geceden uykusuzluk, eşte problem korkusu, bıkkınlık ve önceki yaşadıklarımın tekrarlanması korkusu v.s
en sonunda infilak ettim
size yazmamalımıydım can sıkmamak adına diye düşündüm ama
burda sadece moral ve iyi temenniler için değil dert paylaşmak adına varsak ve arkadaşsak kötü günümüde yazabilirim diye düşündüm.

umarım sıkmamışımdır sizi
amaaan neyse boşverdim
olacağına varır

semicim bitanem neden böyle düşünüyorsun, gerçekten üzüldüm
hatırlarsan her ümitsizliğimde bana pes etmek yok diyen sendin.
belki çok zor olacak ama bir gün mutlaka olcak canım..bunu sende çok iyi biliyorsun
hem doktor süper diyorsun. bak ben üni hastanesinde tedaviye başladığım 6. ayında hamile kaldım..

tedaviye başlayalı iki ay olmuştu dokrora dedimki burada benim gibi infertilite tedavisi görüp de hamile kalan var mı dedim.. bana güldü.. bak sana bir istatistik vereyim dedi.. infertilite tedavisi gören hastaların %50 si ilk altı ayda %80 ilk bir senede gebe kalıyor dedi..
inan üni hastaneleri çok daha iyi herşeyi araştırıyorlar.
bunca zaman sabrettin yine sabretmelisin
isyan etmek asla yok, hem haketmiyorum da ne demek..valla en çok bu sözüne kızdım.
tamam bazen psikolajik açıdan çöküntüde olabiliyoruz ama Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş..
bizim bu dünyadaki sınavımız bu...tevekkül etmek.. elimizden gelen herşeyi yapacağız, çok dua edeceğiz. gerisi Yüce Allahıma kalmış..
sen bu sınavı en iyi şekilde atlatacaksın bitanem ben inanıyorum...
sadece ümitsizliğe kapılma..

üzme kendini lütfen...........

semicim ca 125 testinden bahsediyorsan bana her seferinde ünide yapıldı.. ben bartından ca 125 yüksek çıktı diye kanser olabileceği şüphesiyle üni hastanesine gönderildim.. bende ca 125 en yüksek 114 oldu.. ama bu marker endometrioma hastalarında da yüksek olabiliyor.. ben kendimi kanse sanıyordum.. üni hastanesindeki doktorum beni o kadar güzel aydınlattı ki....

bir de ca 125 adetin 2-3 günlerinde yapılan testlerde de yüksek oluyor... benim 79 altına hiç düşmedi.. çünkü hep ca 125e adetin 2-3. günü bakıldı... aşılama öncesinde adetimin 14. günü baktırdım 39 çıktı.. nasıl sevindim anlatamam....
aklına kötü bir şey getirme.. ben böyle yaptım..
evrende hiç bir düşünce kaybolmaz. iyi ve ya kötü yine sana döner..
lütfen bunu hayat felsefen yap ve secret denilen bir kitap var eğer okumadıysan oku lütfen.. bende çok işe yaradı

reyhancım nasılsın bitanem:)))

iyiyim canım iş güç uğraştım bugün biraz
sıkılmak ne demek canım senin üzülmene umutsuzluğuna üzüldük tabikide kötü gün dostlarıyız biz, dertleşeceğiz hepimiz bir dönem bu moral çöküntüsünden geçiyoruz.önemli olan çabuk atlatabilmek canım nasıl rahatsan öyle davran arkadaşım.

masalcan nasılsın canım
iğnen oldu bugün sanırım
yarın için Allah yardımcın olsun canım...

iyiyim bitanem
evet ç.iğnemi oldum bugün ve çok kasık ağrım var. heralde benim yumoşlar çatlama aşamasında.
yürürken bile orlanıyorum.
teşşekkür ederim bitanem sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…