hpericim benim 3. aşılama tarıhım 22.01 canım. cumartesi olacak aşılamam bakalım hayırlısıyla:))
canım ibrahim süresi demek istedin değilmi?bende bu ay bi dua okuttup bunu mekkede bir kişi türk hacısına vermiş onlarda gelinine uygulamış hamile kalmiş 9 ayrı kişi bir elmaya 9 kere ibeahim süresinin 33 43 ayette karad olan bölümü okuyorlar bi sayfa sonra karı koca işten önce bu elmayı ortadan bölüp yiyormuşlar ben denedim belki ilginizi ceker sonuçta allahın kitabı ve verecek olan allah insallah hiç kimseyi bebeksiz birakmaz
evet semicim fabeye çok katılıyorum tamam biraz ara ver ama ümitsizliğe kapılma şu yönde haklısın o kadar yıpranıyoruzki tedavilerden artık çocuk bile istemiyorum olacağı varsa olur diyoruz sadece sen değil hepimiz aynı duygular içerisindeyiz böyle daha rahat hissedeceksen bencede bir müddet ara ver canım sonra tekrar istediğinde güçlü bir şekilde olarak yola devam edersin sana birşey anlatayım geçen annemle hastaneden gelirken bir çift gördük kadında adamda güzel yüzlü ama çocuklarında sanırım yaşlılık hastalığı oluyorya ondan vardı ALLAHIM kimseye yaşatmasın orada düşündüm ALLAHIM sen bize herşeyin hayırlısını nasip et sağlıklı evlat nasip et diye dua ediyoruz değilmi?mevlam duaları karşılıksız bırakmaz kullarına acır ama olmuyorsa demekki bu bizim için hayırlısı o zaman. Her ne olursa olsun çocuğum olsun diye dua et canım istermisin bunu herşeyin zamanı var bekleyeceğiz sabırlı olacağız imtihanımız SABIR mevlam elbet mükafatını verecek çünkü annelik duygusu bastıralamayacak kadar güzel ve zor zoru başarmalıyız bitanem kötü olanı daha kötüsünü yaşamadan iyiye yormak gerek anlaştıkmı bitanemslm kızlar
dün akşam has.de refakatçiydim hiç uyumadım sabah çıktım üni.ye gittim
dr süper herhalinden belli silbaştan başladığımız için yapmam gereken testleri verdi
kan ver gel ultrasona bakalımdedi
baktım testlerin içinde ca125 testide var kistim varya o yüzden
biliyorm formalite smear testide alacaktı ama nasip olmadı
çünki ben elimde kağıda baka baka tam bir salak gibi gittim sıraya girdim tabi beynimde tam bir savaş sonra ağlamaya başlamaya ramak kala çıktım sıradan
bir kaçışım var hast.den görmelisiniz
istemiyorum tedvavi olursa olur olmazsa olmaz diye diye eve geldim umarım isyan etmemişimdir
dr eşimdede hareket problemi olabileceğini düşünüyor tabi test yaptırmadan bunu söylemek erken ama önceki testlerin yanlış olduğunu söyledi
yani kızlar benim bir test yaptırmaya bile cesaretim yok(geçmişte bu yüzden psikolojimin bozulmuşluğu var)
o kadar korkağım.eşimdede sorun varsa eger bizim iş rabbimin mucizesine kaldı
benim için çocuk meselesi bir süreliğine uzun bir süreliğine kapandı
zor zahmetli yollar ve ben çok zayıfım
sanırım hak etmiyorumda
başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın
umarım siz enkısa sürede bebeğinize kavuşursunuz
ben ütü yapıyorum canım aradada buraya giriyorum işte
slm kızlar
dün akşam has.de refakatçiydim hiç uyumadım sabah çıktım üni.ye gittim
dr süper herhalinden belli silbaştan başladığımız için yapmam gereken testleri verdi
kan ver gel ultrasona bakalımdedi
baktım testlerin içinde ca125 testide var kistim varya o yüzden
biliyorm formalite smear testide alacaktı ama nasip olmadı
çünki ben elimde kağıda baka baka tam bir salak gibi gittim sıraya girdim tabi beynimde tam bir savaş sonra ağlamaya başlamaya ramak kala çıktım sıradan
bir kaçışım var hast.den görmelisiniz
istemiyorum tedvavi olursa olur olmazsa olmaz diye diye eve geldim umarım isyan etmemişimdir
dr eşimdede hareket problemi olabileceğini düşünüyor tabi test yaptırmadan bunu söylemek erken ama önceki testlerin yanlış olduğunu söyledi
yani kızlar benim bir test yaptırmaya bile cesaretim yok(geçmişte bu yüzden psikolojimin bozulmuşluğu var)
o kadar korkağım.eşimdede sorun varsa eger bizim iş rabbimin mucizesine kaldı
benim için çocuk meselesi bir süreliğine uzun bir süreliğine kapandı
zor zahmetli yollar ve ben çok zayıfım
sanırım hak etmiyorumda
başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın
umarım siz enkısa sürede bebeğinize kavuşursunuz
hepinize teşekkür ederim kızlar
işin aslı 2 yıl önce kistime tümörmarkerleri testi yapılmıştı ve işini bilmez drun biri bana iyibir kist olmayabileceğini ima edip prof.a gödermişti en sonunda hiçbirşeyim anlaşılmıştı ama benim ömrümden ömür gitti ve hastalandım zaten o dönem 1yılım heba oldu.en başından beri üniye gitmememin sebebi o.o testi isteyeceklerini bildiğim için özele kaçıyordum
şimdi gitmeye kalktık ama önceki geceden uykusuzluk, eşte problem korkusu, bıkkınlık ve önceki yaşadıklarımın tekrarlanması korkusu v.s
en sonunda infilak ettim
size yazmamalımıydım can sıkmamak adına diye düşündüm ama
burda sadece moral ve iyi temenniler için değil dert paylaşmak adına varsak ve arkadaşsak kötü günümüde yazabilirim diye düşündüm.
umarım sıkmamışımdır sizi
amaaan neyse boşverdim
olacağına varır
iyiyim canım iş güç uğraştım bugün birazreyhancım nasılsın bitanem:)))
sıkılmak ne demek canım senin üzülmene umutsuzluğuna üzüldük tabikide kötü gün dostlarıyız biz, dertleşeceğiz hepimiz bir dönem bu moral çöküntüsünden geçiyoruz.önemli olan çabuk atlatabilmek canım nasıl rahatsan öyle davran arkadaşım.hepinize teşekkür ederim kızlar
işin aslı 2 yıl önce kistime tümörmarkerleri testi yapılmıştı ve işini bilmez drun biri bana iyibir kist olmayabileceğini ima edip prof.a gödermişti en sonunda hiçbirşeyim anlaşılmıştı ama benim ömrümden ömür gitti ve hastalandım zaten o dönem 1yılım heba oldu.en başından beri üniye gitmememin sebebi o.o testi isteyeceklerini bildiğim için özele kaçıyordum
şimdi gitmeye kalktık ama önceki geceden uykusuzluk, eşte problem korkusu, bıkkınlık ve önceki yaşadıklarımın tekrarlanması korkusu v.s
en sonunda infilak ettim
size yazmamalımıydım can sıkmamak adına diye düşündüm ama
burda sadece moral ve iyi temenniler için değil dert paylaşmak adına varsak ve arkadaşsak kötü günümüde yazabilirim diye düşündüm.
umarım sıkmamışımdır sizi
amaaan neyse boşverdim
olacağına varır
masalcan nasılsın canım
iğnen oldu bugün sanırım
yarın için Allah yardımcın olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?