2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

9kişinin her biri 9 kez ibrahim süresinin 33 43 kadar olan bölümü okuyor yaklaşık bir sayfa ve 99 kez okunmuş oluyo okunduktan sonra karı koca elmayı ortanan bölüp yarısını kocasını yarısınıda kadın yiycek sorma hemen calışma ben denedim insallah faydası olur ben hala hasta olmadım 16 olmam lazımdı 2 kez test yaptım tek cizik ilk testte ikinci cizgi biraz belli oluyordu bende ne yapcagımı bilmiyorum

tatlım o test bana yapıldı17 çıktı ve kistimde sorun yok çok şükür binlerce defa dedi drlar kötü değil ve çevirmez diye formaliteden yapıyorlar herkesten smearda alıyorlar mesela
ama ben kaçtım iişte önceki dönem aklıma geldi vııııınnnnnnnnnn
adetimin 2.günüydğ bu arada

evet ya drun işini bildiği belli tüp bebeğin başında zaten
e2 testini daha hiç yapmadılar bana o testide vermişti mesela
ayrıca sen kansızsın drlar buna nasıl müdahale etmez bu şekilde tedaviyi yürütemeyiz dedi kızdı vesaire

ya şimdi düşünüyorumyarın gitsem yine özele bana hemen iğneye başlatacak ve aşılama yapıcak ama sperm testi bile yapmayan bir yere gitmelimiyim tekrar kararsızım
ne yapsam bilemedim

sıkmak ne demek bitanem.
biz burda dert oratğıyız. en iyi biz birbirimizi anlıyoruz ve birbirimize destek olabiliyoruz.
bizi bizden daha iyi alayan birileri olmaz. yeri geliyo annelerimiz bizianlamadığı zamanlar bile oluyo.
onlar bizimyaşadıklarımızı yaşamadılar o yüzden bizi ne kadar anlıyoruz deselerde mümkün değil.
evet canım kendini toparla senin dediğin gibi herşey olacağına varır. tekrar söylüyorum........
rabbim dermansız dert vermez bitanem. mutlaka derdimiizin dermanı gelecek ve çok yakında.....

masalcım
aşılama yarın he şimdiden hayırlı olsun hayırla sonuçlansın işallah

bende tavsiye canım özele gitme, git üniversite hastanesine paşa paşa ol tedavini..
üniversite hastanelerinin de özeli oluyor canım.. ben öyle gitmiştim.. sadece aylık para veriyordum..
eminimki oradaki ünininde böyle bir imkanı vardır.
zaten eşinin sperm tahlili, sana yapılacak diğer testler vs 1-1,5 ay kadar sürüyor.. sonrasında bir de adet dönemi beklenirken süre geçiyor. bu arada sende kendine iyi bakarsın.. hatta doktorun gerekirse kan artırıcı bir tedavi başlar.. böylelikle herşey çok daha kısa sürede yoluna girer..
bence bütün özeller hiç ilgilenmiyor tek amaçları para.. bizim hissettiklerimiz, duygularımız önemli değil...yine de kara senin canım..

masalcan cnmm şimdiden hayırlı olsun hadi bakalım bu sefer hayırlısıyla pozitif olsunda umudumuzzz iyice artsın inşşş :)tumeden dosbadan sonra valla sendende güzel haberi aldıkmı kim tutar bizi

yaklaşık bir sayfa kısmınıda ben anlamadım cnm :44: yaklaşık 10 sayfamı yani? bide karı kocada okuyabilirmi?
bu arada cnm ikinci çizgi çıktıysa tamamdır inşş hemen bizde yaparız inşş bizimde olur cnm.

ben pek anlatamadım sanırım demek istedigim 33 43 ayete kadar olan bölüm bir sayfa yani insallah vardır ama iki testimde yok cıktı ve ben hala hasta olmadım

masalcan cnmm şimdiden hayırlı olsun hadi bakalım bu sefer hayırlısıyla pozitif olsunda umudumuzzz iyice artsın inşşş :)tumeden dosbadan sonra valla sendende güzel haberi aldıkmı kim tutar bizi

teşekkür ederim bitanem:)
inşallah çokisterim bende umut olayım herkeze, tabiiii benimde umudum kırılmasın bir daha inşallaaaaah

günayyyyyddıııııııııınnnn
güzel topiğimizin güzel arkideşleri

ben pek anlatamadım sanırım demek istedigim 33 43 ayete kadar olan bölüm bir sayfa yani insallah vardır ama iki testimde yok cıktı ve ben hala hasta olmadım
tmam cnm şimdi anladım ben saçma bişe düşünmüşüm şimdi anladım tabiiki ayet ben salak gibi 33ten 43.ü sayfaya kadar gibi bişe anlamışım töbe töbee ya nese tamam cnm çok sağol.bide 9 kişi okuyo ya ben kendimde,eşimde okusa olur dimi?yoksa başkalarınınmı okuması lazım?

cnm hasta olmaman harika bence kan testi yaptırsan netleşir aslında.
günayyyyyddıııııııııınnnn
güzel topiğimizin güzel arkideşleri

günaydınnn şekerimmm

günaydın dosbacımm.naber nasıl gidiyo?benimde regl günlerim yaklaşıyo heyecan basıyo..inş olmam dua et bizee ok?

iyiyim canım.yani bebek konusunu düşünmediğim sürece iyiyim
sen nasılsın tatlım.

ben bebek düşüncesini attım şimdi kilo takıntısına girdim evden çıkasım gelmiyor kıyafetlerim olmuyor 38 bedendim 42 bedene yaklaştım spor yapmaya başladım ama evde insanın canı sıkılıyor bide tek olunca doğru:125::125: mutfağa ne olacak bu halim bilmem eski kiloma dönmem lazım.:85::85::96:

tatlım neden çıkmıyosun evden evde otur otur doğru mutfakta alıyoruz soluğu dediğin gibi
spora başlamışsın ne güzel
yediklerine de az dikkat verirsin kgları canım
aç kalmakla rejim olmuyor bence düzenli ama dikkatli yemek lazım
kendine eziyet etme tatlım

ya ben neden atamıyorum şu düşünceyi kafamdan offf,adetime daha en az 4 gün var ben şimdiden hamilyemiyim değlmiyim diye yine kafayı yemek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…