canım ibrahim süresi demek istedin değilmi?
1. sorum 1 kişi 9 kezmi okuyormuş?
33 dahil 43e kadar yani 43 okunmuyor değilmi?
birde 1 sayfa sonra karı koca yiyecek demişssinya o 1 sayfa sonrayı anlayamadım canım eğer beni birazdaha aydınlatırsan çok sevinirim. son sorum denedim dedin acaba sonuç bellimi?
semicim ca 125 testinden bahsediyorsan bana her seferinde ünide yapıldı.. ben bartından ca 125 yüksek çıktı diye kanser olabileceği şüphesiyle üni hastanesine gönderildim.. bende ca 125 en yüksek 114 oldu.. ama bu marker endometrioma hastalarında da yüksek olabiliyor.. ben kendimi kanse sanıyordum.. üni hastanesindeki doktorum beni o kadar güzel aydınlattı ki....
bir de ca 125 adetin 2-3 günlerinde yapılan testlerde de yüksek oluyor... benim 79 altına hiç düşmedi.. çünkü hep ca 125e adetin 2-3. günü bakıldı... aşılama öncesinde adetimin 14. günü baktırdım 39 çıktı.. nasıl sevindim anlatamam....
aklına kötü bir şey getirme.. ben böyle yaptım..
evrende hiç bir düşünce kaybolmaz. iyi ve ya kötü yine sana döner..
lütfen bunu hayat felsefen yap ve secret denilen bir kitap var eğer okumadıysan oku lütfen.. bende çok işe yaradı
hepinize teşekkür ederim kızlar
işin aslı 2 yıl önce kistime tümörmarkerleri testi yapılmıştı ve işini bilmez drun biri bana iyibir kist olmayabileceğini ima edip prof.a gödermişti en sonunda hiçbirşeyim anlaşılmıştı ama benim ömrümden ömür gitti ve hastalandım zaten o dönem 1yılım heba oldu.en başından beri üniye gitmememin sebebi o.o testi isteyeceklerini bildiğim için özele kaçıyordum
şimdi gitmeye kalktık ama önceki geceden uykusuzluk, eşte problem korkusu, bıkkınlık ve önceki yaşadıklarımın tekrarlanması korkusu v.s
en sonunda infilak ettim
size yazmamalımıydım can sıkmamak adına diye düşündüm ama
burda sadece moral ve iyi temenniler için değil dert paylaşmak adına varsak ve arkadaşsak kötü günümüde yazabilirim diye düşündüm.
umarım sıkmamışımdır sizi
amaaan neyse boşverdim
olacağına varır
evet ya drun işini bildiği belli tüp bebeğin başında zaten
e2 testini daha hiç yapmadılar bana o testide vermişti mesela
ayrıca sen kansızsın drlar buna nasıl müdahale etmez bu şekilde tedaviyi yürütemeyiz dedi kızdı vesaire
ya şimdi düşünüyorumyarın gitsem yine özele bana hemen iğneye başlatacak ve aşılama yapıcak ama sperm testi bile yapmayan bir yere gitmelimiyim tekrar kararsızım
ne yapsam bilemedim
9kişinin her biri 9 kez ibrahim süresinin 33 43 kadar olan bölümü okuyor yaklaşık bir sayfa ve 99 kez okunmuş oluyo okunduktan sonra karı koca elmayı ortanan bölüp yarısını kocasını yarısınıda kadın yiycek sorma hemen calışma ben denedim insallah faydası olur ben hala hasta olmadım 16 olmam lazımdı 2 kez test yaptım tek cizik ilk testte ikinci cizgi biraz belli oluyordu bende ne yapcagımı bilmiyorum
yaklaşık bir sayfa kısmınıda ben anlamadım cnm :44: yaklaşık 10 sayfamı yani? bide karı kocada okuyabilirmi?
bu arada cnm ikinci çizgi çıktıysa tamamdır inşşhemen bizde yaparız inşş bizimde olur cnm.
masalcan cnmm şimdiden hayırlı olsun hadi bakalım bu sefer hayırlısıyla pozitif olsunda umudumuzzz iyice artsın inşşş :)tumeden dosbadan sonra valla sendende güzel haberi aldıkmı kim tutar bizi
tmam cnm şimdi anladım ben saçma bişe düşünmüşüm şimdi anladım tabiiki ayet ben salak gibi 33ten 43.ü sayfaya kadar gibi bişe anlamışım töbe töbee ya nese tamam cnm çok sağol.bide 9 kişi okuyo ya ben kendimde,eşimde okusa olur dimi?yoksa başkalarınınmı okuması lazım?ben pek anlatamadım sanırım demek istedigim 33 43 ayete kadar olan bölüm bir sayfa yani insallah vardır ama iki testimde yok cıktı ve ben hala hasta olmadım
günayyyyyddıııııııııınnnn
güzel topiğimizin güzel arkideşleri
günaydın:87::79: canım nasılsın bakalım?
iyiyim canım.yani bebek konusunu düşünmediğim sürece iyiyim
sen nasılsın tatlım.
ben bebek düşüncesini attım şimdi kilo takıntısına girdim evden çıkasım gelmiyor kıyafetlerim olmuyor 38 bedendim 42 bedene yaklaştım spor yapmaya başladım ama evde insanın canı sıkılıyor bide tek olunca doğru:125::125: mutfağa ne olacak bu halim bilmem eski kiloma dönmem lazım.:85::85::96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?