iyiyim canım.yani bebek konusunu düşünmediğim sürece iyiyim
sen nasılsın tatlım.
çünkü kıyafetlerim olmuyoooooooooooor çıplak çıkamayacağıma göre :26: Sinirlenip gitmiyorum deyip oturuyorum iştetatlım neden çıkmıyosun evden evde otur otur doğru mutfakta alıyoruz soluğu dediğin gibi
spora başlamışsın ne güzel
yediklerine de az dikkat verirsin kgları canım
aç kalmakla rejim olmuyor bence düzenli ama dikkatli yemek lazım
kendine eziyet etme tatlım
selam kızlar:))
ben geldim yaptırdım aşılamayı. hayırlısı dıyelım.
nasılsın dersenız çok kötüyüm sperm değri çok düşük çıktı. moralim sıfır desem yeridir.
nasıl geçer bu günler bilemiyorum ben.
önceden 38 mılyon olan spermler bugün 7 mılyon olmuş hareketlılk % 10 çok kötüyüm.
eşiminde morali sıfır ikimizde hüsranla döndük evimize
bu durumda tüp bebekten başka şnsınız yok dedi. ve ekledi varıoksel olabılır dediii. urolojiye gönderdi.
inanın çok kötüyüm
nasılsın dersenız çok kötüyüm sperm değri çok düşük çıktı. moralim sıfır desem yeridir.
önceden 38 mılyon olan spermler bugün 7 mılyon olmuş hareketlılk % 10 çok kötüyüm.
bu durumda tüp bebekten başka şnsınız yok dedi. ve ekledi varıoksel olabılır dediii. urolojiye gönderdi.
inanın çok kötüyüm
merhaba kızlar reyhandan baska merak edilmeyen arkadaşınız :))))) kaç gündür şifre problemi yüzünden giremedim siteye sizlere bi sorum var benim 21 adet olmam lazımdı ama olmadım acaba duphaston diye bi ilaç kullanıyom onun etkisi olabilirmi bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen çok merak ediyom...
tmam cnm şimdi anladım ben saçma bişe düşünmüşüm şimdi anladım tabiiki ayet ben salak gibi 33ten 43.ü sayfaya kadar gibi bişe anlamışım töbe töbee ya nese tamam cnm çok sağol.bide 9 kişi okuyo ya ben kendimde,eşimde okusa olur dimi?yoksa başkalarınınmı okuması lazım?
cnm hasta olmaman harika bence kan testi yaptırsan netleşir aslında.
günaydınnn şekerimmm
kızlar bu arada benim dudağım ve ağızımın içi çok kötü.. ağzım hep aft ve yara.. dudağımda da kocaman bir uçuk çıktı... sürekli kaşınıyorum ve vücudumda sanki alerji gibi kabarmalar var... uçuk için bitkisel formül bilen var mı??? ilaç kullanamıyorum..
kızlar bu arada benim dudağım ve ağızımın içi çok kötü.. ağzım hep aft ve yara.. dudağımda da kocaman bir uçuk çıktı... sürekli kaşınıyorum ve vücudumda sanki alerji gibi kabarmalar var... uçuk için bitkisel formül bilen var mı??? ilaç kullanamıyorum..
inanın çok kötüyüm
kızlar size bir soru... Dün, yarın olsaydı, bugün perşembe olurdu. Diyen bir adam bu sözü hangi gün söylemiştir kafanızı biraz buna yorun bakalım kim doğru cvp verecek
ya ben neden atamıyorum şu düşünceyi kafamdan offf,adetime daha en az 4 gün var ben şimdiden hamilyemiyim değlmiyim diye yine kafayı yemek üzereyim
arkadaşım agızdaki yaralar için tuzlu gargara yap iyi gelir. ucuk içinde annem hep kasıgı ateşte kızdır ucugu korkut derdibu birazkomik oldu ama
canım kaşıntı benim eltimdede var benim doktoruma sorduk hamilelikte normalmi diye normal dedi yumurta domates ve çikolata yemiyceksin dedi ona
inanın çok kötüyüm
kızlar ben çok heyecanlıyım.:84:bgn aşılamamın 12.günü.olcakmı diye çok heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?