2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

iyiyim canım.yani bebek konusunu düşünmediğim sürece iyiyim
sen nasılsın tatlım.

kızlar size bir soru... Dün, yarın olsaydı, bugün perşembe olurdu. Diyen bir adam bu sözü hangi gün söylemiştir kafanızı biraz buna yorun bakalım kim doğru cvp verecek

çünkü kıyafetlerim olmuyoooooooooooor çıplak çıkamayacağıma göre :26: Sinirlenip gitmiyorum deyip oturuyorum işte

selam kızlar:))

ben geldim yaptırdım aşılamayı. hayırlısı dıyelım.

nasılsın dersenız çok kötüyüm sperm değri çok düşük çıktı. moralim sıfır desem yeridir.
nasıl geçer bu günler bilemiyorum ben.
önceden 38 mılyon olan spermler bugün 7 mılyon olmuş hareketlılk % 10 çok kötüyüm.
eşiminde morali sıfır ikimizde hüsranla döndük evimize

bu durumda tüp bebekten başka şnsınız yok dedi. ve ekledi varıoksel olabılır dediii. urolojiye gönderdi.
inanın çok kötüyüm

yaa cnm ne desem bilemiyorum.ama tutmayacağı varsa değerler iyiykende tutmuyo.bizimde hep iyiydi noldu?ve zaten ihtaiyacımız olan sadece 1 tane sperm.yani hiç bişe belli olmaz bitanem rabbim nasip ettikten sonra olur.geçenlerde burda okudum galiba 10milyonla hamile kalmış.yani demem o ki sen ne kendini çok kaptır ne de çok yıprat.hayırlısı bitenem...

masalcım canım O ol derse olur Rabbimin ol demesini bekliyoruz
bu nedenle sebeplere takılma verecek olana dua edelim
hem aşılamanın olduğu gün moral bozukluğu da neymiş... hiç düşünme ...
bak gerçekten adet gününe yakın iken stres yapıyoruz ama şimdi yapma... en sevdiğin şeyle meşgul ol kafanı dağıt...

valla haklısınız kızlar.
ama bu urumu beklmiyodum bugün iyi bi darbe aldık.
bakalım artık sonucu beklıyoruz. allahın elınde atık. düşünme kabiliyetimi bile kaybettim.
iyi hiçbirşey düşünemiyorum:44:

merhaba kızlar reyhandan baska merak edilmeyen arkadaşınız :))))) kaç gündür şifre problemi yüzünden giremedim siteye sizlere bi sorum var benim 21 adet olmam lazımdı ama olmadım acaba duphaston diye bi ilaç kullanıyom onun etkisi olabilirmi bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen çok merak ediyom...

masalcancım aşılaman şimdiden hayırlı olsun..
sperm değeri düşük diye moralini de bozma.. nice sperm sayısı çok az olupta aşılaması tutanlar var..
sen sadece şu an bol dua et.. ben de dua edicem canım:))
eşinde varikoselse sonuçta ameliyatla çözümü var..

merhaba minecim.. biliyorsun ben duphaston kullanmıştım.. duphaston bitince 2-3 içinde adet olmuştum..

kızlar bu arada benim dudağım ve ağızımın içi çok kötü.. ağzım hep aft ve yara.. dudağımda da kocaman bir uçuk çıktı... sürekli kaşınıyorum ve vücudumda sanki alerji gibi kabarmalar var... uçuk için bitkisel formül bilen var mı??? ilaç kullanamıyorum..

valla bilmiyorum biz okumadık annem sag olsun okuttu bende yine bi sitede yine bi dua buldum onu okudum yagmur suyuna okunuyomuş o sırada baktı yagmur yagıyor temiz bil legen koydum sabah suyu aldım abdest alıp 70 fatiha 70 ayetel kursu 70 felak 70 nas okudum aksam kendi elimle eşime içirdim hayırlısı olur inşallah bide oruç tutuyosun 7 gün bu ay onuda yaptım yani cok dua ettim allahımdan istedim insallah hayırlısı olurallah dualarımızı duyar

arkadaşım agızdaki yaralar için tuzlu gargara yap iyi gelir. ucuk içinde annem hep kasıgı ateşte kızdır ucugu korkut derdi bu birazkomik oldu ama

canım kaşıntı benim eltimdede var benim doktoruma sorduk hamilelikte normalmi diye normal dedi yumurta domates ve çikolata yemiyceksin dedi ona

cok geçmiş olsun allahtan umit kesilmez hayırlısı olsun sitresten olmuştur sıkma canını ilk aşılamam benim iptal olmuştu bu yüzden eşim hiç sper örnegi veremedi ama sonraki ay 38 milyondan 99 milyona cıktı tek sitres yapan biz degiliz olmazsa tüpte yaparız cocugu ben öyle diyorum

kızlar ben çok heyecanlıyım.:84:bgn aşılamamın 12.günü.olcakmı diye çok heyecanlıyım.

kızlar size bir soru... Dün, yarın olsaydı, bugün perşembe olurdu. Diyen bir adam bu sözü hangi gün söylemiştir kafanızı biraz buna yorun bakalım kim doğru cvp verecek

15 sn düşündm büyük ihtimasl yanlışmama perşembeeeeeeeeeeeeeee

ya ben neden atamıyorum şu düşünceyi kafamdan offf,adetime daha en az 4 gün var ben şimdiden hamilyemiyim değlmiyim diye yine kafayı yemek üzereyim

bnde aynı durumdayım febecim.ne zormuş beklemek.bide kayınvalidem rüyasında oğlan çoçuğu görmüş.hayırlara çıkar inşllhhh

arkadaşım agızdaki yaralar için tuzlu gargara yap iyi gelir. ucuk içinde annem hep kasıgı ateşte kızdır ucugu korkut derdi bu birazkomik oldu ama

ay kaşıkla korkutalım bakalım işe yaracak mı??? üst dudağım silikonlu gibi oldu valla.. ben şu uçuğu bir korkutayım bakayım belki işe yarar:))

canım kaşıntı benim eltimdede var benim doktoruma sorduk hamilelikte normalmi diye normal dedi yumurta domates ve çikolata yemiyceksin dedi ona

perşembe doktora gidince soracağım valla.. bende tuhaf tuhaf değişiklikler var.. diş etlerim kanıyor, ağzımın içi yara, dudağum uçuklu, uyuz gibi kaşınıyorum, vucudum fosur fosur kabarıyor, normalde ben kuru bir cilde ve saça sahibim.. ama 2 gün saçlarımı yıkamayım yağdan gözükmüyor, yüzümde sivilceler çıkıyor,ergenlikte bile sivilcem çıkmamışken....

tatlım ben sperm testlerine falan inanmıyorum artık
nerde yaptırıyorsun sen aşılamayı hele özelse hiç inanma
ve değerlerin öyle olsa bile rabbim ol derse olacak gerisi boş
üzme kendini canım ve dua et.işallah tutacak canım

reyhaaaannnnnnnnn ben buldum cevabı
ama söylemeyecem
çünkü kopya çektim
çok zordu napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…