2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ben de çok yiyorum canım.. özellikle ekmeği... heleki soslu bir kızartma, üstünde sarımsaklı yoğurt ve taptaze ekmek........

ayy ayyy ayyy kapatalım bu konuyu:)))))

hayatta en nefret ettiğim insanlar dünyayı yeyip zayıf kalanlar ama haksızlık değilmi bu?

ben de çok yiyorum canım.. özellikle ekmeği... heleki soslu bir kızartma, üstünde sarımsaklı yoğurt ve taptaze ekmek........

ayy ayyy ayyy kapatalım bu konuyu:)))))

tume bayılırım ben soslu kızartmalara yaaa
evet ya aşerecen şimdi yakında değilizki yapıp getirelim

ben ekmek yemememe rağmen kılom fazla valla.
saırım en kılolu benım aranızda. kılomubile söylemeye utanıyoruuuuu:78::78:

hım merak etmeye başladım şimdi

ya ben kızıyorum 3 5 kg fazlası olup ta kgyum demeye
kgnun standartı yokki
fabrikasyon değiliz hiç birimiz
38 beden olmak zorundada değiliz aşırı olmadıktan sonra kg bile güzel bence
ben bu yaz 36 bedene düşmüştüm ve iğrençtim
şimdi 40 a çıktım ve kendimi iyi hissediyorum

bende tume senin gibi yapıyorum gerçekten çok güzel oluyo mantarda katıyorum ben

sen kaç kılosun bebeğiiim. valla utanıyorum :78: önce sen söyleeee

utanacak ne varki kendimiz mi istedik ne yapalım ben 60 kiloda 38 beden giyebiliyorum canım yapılıyım biraz boyumda var tedaviden önce 68 dim şimdi 74 oldum :78::78:

ben ekmek yemememe rağmen kılom fazla valla.
saırım en kılolu benım aranızda. kılomubile söylemeye utanıyoruuuuu:78::78:

değilsindir canımcım.. her kadın kendini kilolu hisseder canım

tavuktan tiksinmiş semicim.. kırmızı et ve balık seviyor.. zaten akşamları yemek yemiyor .. ben sadece kendime yemek yapıyorum.. arada yiyor o da benim ısrarımla...

ben kırmızı et beyaz et çok seviyorumm
heleki bu aralar sürekli adana kebap, urfa kebap, lahmacun, pide falan canım isitiyor..akşamları kendime dürümcüye götürtüyorum valla,, üstüne de etsiz bir çiğ köfte....

eşim diyor ki bizim çocuk kıro olacak herhalde ya da sesi çok yanık olacak diyor :)))

hım merak etmeye başladım şimdi

ya ben kızıyorum 3 5 kg fazlası olup ta kgyum demeye
kgnun standartı yokki
fabrikasyon değiliz hiç birimiz
38 beden olmak zorundada değiliz aşırı olmadıktan sonra kg bile güzel bence
ben bu yaz 36 bedene düşmüştüm ve iğrençtim
şimdi 40 a çıktım ve kendimi iyi hissediyorum[/QUOTE]

canım bende 74 kiloyum ama 40 beden giyebiliyorum ama 42 daha rahat tabi

utanacak ne varki kendimiz mi istedik ne yapalım ben 60 kiloda 38 beden giyebiliyorum canım yapılıyım biraz boyumda var tedaviden önce 68 dim şimdi 74 oldum :78::78:

oh oh rahatladım bende 75 kıloyum ama boyum zaten kısa 165 çok kötü görünüyorum kendimi bğenmiyorum ben. çok afedersınız götüm göbeğim büyüdüüüüü

kızlar tartışmaya gerek yok en kilolu benim 75 hem bende boyda yok :))))))

ilahi tume kocanda bir alemmiş o dediklerin iştah açıcı şeyler insanın canı çekiyor olsun kıroda olsa o bizim biricik yeğenimiz

canım bende 74 kiloyum ama 40 beden giyebiliyorum ama 42 daha rahat tabi[/QUOTE]

bu arada bende 42 giriyorum ama 44 daha rahat oluyo. en 55 kılodan bu kıloya ulastım canım benım hemde 2 senede. ama sırf homon aldığım için canım benim. yoksa ben yemem ele ekmek sıfır desem yerıdır. çooook nadır yerım ekmeğii

emineciğim hoş geldin canım nasıl oldun bakalım.

hoşbulduk tatlım nasıl olayım sabah yaptığım testi unutmaya çalışıyorum kendimi adet olma fikrine alıştırdım böylesi daha iyi olunca üzülmem hiç olmassa olmassamda sevinirim böylesi daha iyi

minecim resminde hiç kilolu durmuyorsun valla..

evet canım kilomu göstermiyorum diyorumda kimse inanmıyo 65 den fazla değilsin diyolar ama maalesef tartı öyle demiyor :)))

hemencicik tartınıp geliverdim 58,5
2 aydır aynı inanın gramı bile aynı buçuk
bakalımkj bu bebişler yüzünden daha kaç kgyu görücez

tatlım dünyayı yiyip kg almak için uğraşıp alamayanlarda var
onlarıda unutmayalım
olsun öle olmak güzel bence aşırısı olmadan tabide ona çözüm var akşamları yatmadan yiyecek
reyhancım bu durumda sen benden nefret ediyorsun canımm
sendemi onlardansın hain tume mümkünse ben seni bayağı bir kilo almışken göreyim
canım bende 74 kiloyum ama 40 beden giyebiliyorum ama 42 daha rahat tabi

bu arada bende 42 giriyorum ama 44 daha rahat oluyo. en 55 kılodan bu kıloya ulastım canım benım hemde 2 senede. ama sırf homon aldığım için canım benim. yoksa ben yemem ele ekmek sıfır desem yerıdır. çooook nadır yerım ekmeğii[/QUOTE]
ah ah aynen 55 ken çok kötüydüm 60 olsam bana yeter yani 14 kilo fazlam var offffffffff nasıl gider
hoşbulduk tatlım nasıl olayım sabah yaptığım testi unutmaya çalışıyorum kendimi adet olma fikrine alıştırdım böylesi daha iyi olunca üzülmem hiç olmassa olmassamda sevinirim böylesi daha iyi
bencede canım en başından beri sana bunu söylemeye çalışıyorum varsa zaten o zaman patlatırız eğlenceyi ama şimdi net değilken üzmeye gerek yok kendini masalcan sende sabırlı bir şekilde bekleyin o günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…