ben de çok yiyorum canım.. özellikle ekmeği... heleki soslu bir kızartma, üstünde sarımsaklı yoğurt ve taptaze ekmek........
ayy ayyy ayyy kapatalım bu konuyu:)))))
ben ekmek yemememe rağmen kılom fazla valla.
saırım en kılolu benım aranızda. kılomubile söylemeye utanıyoruuuuu:78::78:
kaç kilosun canım merak ettim benden fazla değilsindir
ben de çok yiyorum canım.. özellikle ekmeği... heleki soslu bir kızartma, üstünde sarımsaklı yoğurt ve taptaze ekmek........
ayy ayyy ayyy kapatalım bu konuyu:)))))
semicim bende bir tarif vereyimm... özellikle but olursa süper oluyor.
derin bir kabın içinde salça, sıvıyağ, kekik,tuz,biraz suyu karıştırarak hazırla...
halka halka doğradığın patatesleri ve tavukları hazırlanan sosa bula ve fırın poşetine koy..istersen bir kaç diş de bütün sarımsak koy.. lezzet veriyor.. poşeti sıkıca bağla, bir kaç yerinden del ver fırına süper oluyor
sen kaç kılosun bebeğiiim. valla utanıyorum :78: önce sen söyleeee
he he he hepimiz acktık galiba
sizde mi tavuk yapsanız ne
tumecim tavuk yemeyen eş ilginç
benimki et olsunda ne olursa olsun farketmez beyaz kırmızı pembe:)))
bende et yemem
o etçi ben otçu geçinmeye çalışıyoruz işte
utanacak ne varki kendimiz mi istedik ne yapalım ben 60 kiloda 38 beden giyebiliyorum canım yapılıyım biraz boyumda var tedaviden önce 68 dim şimdi 74 oldum:78::78:
hayatta en nefret ettiğim insanlar dünyayı yeyip zayıf kalanlar ama haksızlık değilmi bu?
utanacak ne varki kendimiz mi istedik ne yapalım ben 60 kiloda 38 beden giyebiliyorum canım yapılıyım biraz boyumda var tedaviden önce 68 dim şimdi 74 oldum:78::78:
hayatta en nefret ettiğim insanlar dünyayı yeyip zayıf kalanlar ama haksızlık değilmi bu?
değilsindir canımcım.. her kadın kendini kilolu hisseder canım
tavuktan tiksinmiş semicim.. kırmızı et ve balık seviyor.. zaten akşamları yemek yemiyor .. ben sadece kendime yemek yapıyorum.. arada yiyor o da benim ısrarımla...
ben kırmızı et beyaz et çok seviyorumm
heleki bu aralar sürekli adana kebap, urfa kebap, lahmacun, pide falan canım isitiyor..akşamları kendime dürümcüye götürtüyorum valla,, üstüne de etsiz bir çiğ köfte....
eşim diyor ki bizim çocuk kıro olacak herhalde ya da sesi çok yanık olacak diyor :)))
kızlar tartışmaya gerek yok en kilolu benim 75 hem bende boyda yok :))))))
hım merak etmeye başladım şimdi
ya ben kızıyorum 3 5 kg fazlası olup ta kgyum demeye
kgnun standartı yokki
fabrikasyon değiliz hiç birimiz
38 beden olmak zorundada değiliz aşırı olmadıktan sonra kg bile güzel bence
ben bu yaz 36 bedene düşmüştüm ve iğrençtim
şimdi 40 a çıktım ve kendimi iyi hissediyorum
emineciğim hoş geldin canım nasıl oldun bakalım.
minecim resminde hiç kilolu durmuyorsun valla..
olsun öle olmak güzel bence aşırısı olmadan tabide ona çözüm var akşamları yatmadan yiyecektatlım dünyayı yiyip kg almak için uğraşıp alamayanlarda var
onlarıda unutmayalım
sendemi onlardansın hain tume mümkünse ben seni bayağı bir kilo almışken göreyimreyhancım bu durumda sen benden nefret ediyorsun canımm
canım bende 74 kiloyum ama 40 beden giyebiliyorum ama 42 daha rahat tabi
bencede canım en başından beri sana bunu söylemeye çalışıyorum varsa zaten o zaman patlatırızhoşbulduk tatlım nasıl olayım sabah yaptığım testi unutmaya çalışıyorum kendimi adet olma fikrine alıştırdım böylesi daha iyi olunca üzülmem hiç olmassa olmassamda sevinirim böylesi daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?