inş rabbim herkesin gönlüne göre versin ama inanıyorum bu ay olmasada iki üç ay içinde hamile kalcam rüyasını gördüm ben normalde gördüğüm rüyaları hatırlamam hatırladığım rüyalarımda çıkıyor
inşallah mineciğim inan bugün senin adına sevindim inşallah sonuda gelirr
herkese selam nasılsınız arkadaşlar?
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
napıyonuzzz baakim iyimisiniz
banene banene önce ben sordum
ben iyiyim şekerler siz
tamam sen sor iyiyim canım dün arkadaşın bebeğini taşıdım 1 saat kucağımda 2.5 aylık maşallah 5 kilonun üstünde kollarımı belimi hissetmiyorum ağrıdan dayak yemiş gibiyim çok ciddiyim ama o kadar tatlıki yumak gibi yemede yanında yat
rejim nasıl gidiyor reyhancım
masalcım varmı bir değişiklik.belin ağrıyordu sanırım
drum bana 2 3gün sancımın olmasınınnormal olduğunu söylemişti ama
olumsuz düşünme tatlım sancı kötü neyin habercisi olabilirki
kaç yumoşun vardı geç çatlayanlar olabilr onlarda sancı yapıyor
evet inşallah herşeyiyle güzel bebekler.maaşallah
nasıl taşıdın tatlım 1 saat.normaldir o ağrılar.amaaan ağrılarının sebebihep bebiş taşımak olsun işallah
rejime başlayacağımda ben bir zayıflama hapı kullanmıştım çok etkili işe yarıyor ama adet olayımda öyle bir umut bişey varsa diye.rejim nasıl gidiyor reyhancım
masalcım varmı bir değişiklik.belin ağrıyordu sanırım
evet bir kaç dua söylemişti inşallah onlar işe yaramıştır ama neden arada girip bilgi vermiyorlarki sankireyhancım benimde sabah aklıma geldi... ama adı aklıma gelmemişti.. ne oldu acaba bende merak ediyorum
korkma canım bende hep ağrı oluyordu ee kolaymı sürekli bir müdahale var malum yere o kadar olacak pozitif düşün pozitif olsunyok canım bi değişiklik yok. belim değil tatlım karnımd ağrı var adet olacakmısım gibi.
dünden beri böyle. 1. aşılamadada 2. aşılamadada böyle olmamıştı. ama sancım var canım ve korkuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?