2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

inşallah mineciğim inan bugün senin adına sevindim inşallah sonuda gelirr

banene banene önce ben sordum

tamam sen sor iyiyim canım dün arkadaşın bebeğini taşıdım 1 saat kucağımda 2.5 aylık maşallah 5 kilonun üstünde kollarımı belimi hissetmiyorum ağrıdan dayak yemiş gibiyim çok ciddiyim ama o kadar tatlıki yumak gibi yemede yanında yat

kara diye bir arkadaş vardı sanırım çift çizgi silikte olsa çıkan ne oldu acaba merak ettim

maaşallah
nasıl taşıdın tatlım 1 saat.normaldir o ağrılar.amaaan ağrılarının sebebihep bebiş taşımak olsun işallah

rejim nasıl gidiyor reyhancım

masalcım varmı bir değişiklik.belin ağrıyordu sanırım

reyhancım benimde sabah aklıma geldi... ama adı aklıma gelmemişti.. ne oldu acaba bende merak ediyorum

yok canım bi değişiklik yok. belim değil tatlım karnımd ağrı var adet olacakmısım gibi.
dünden beri böyle. 1. aşılamadada 2. aşılamadada böyle olmamıştı. ama sancım var canım ve korkuyorum .

Son düzenleme:
drum bana 2 3gün sancımın olmasınınnormal olduğunu söylemişti ama
olumsuz düşünme tatlım sancı kötü neyin habercisi olabilirki
kaç yumoşun vardı geç çatlayanlar olabilr onlarda sancı yapıyor

olabılır canım. benimde aklıma geldi çatlama olabılır diye. 3 tane vardı 1 büyük ötekiler küçüktü canım.

inşallah onlar çatlıyodur. çok korkuyorum bide değerler düşük çıkınca moralim çok düzgün değil.
iyi düşünmek istiyorum ama olmuyo sanırım:)))

Son düzenleme:
kızlar tavuk yapıcam akşama
ama nasıl yapsam kararveremedim
fikir verirmisiniz bana

maaşallah
nasıl taşıdın tatlım 1 saat.normaldir o ağrılar.amaaan ağrılarının sebebihep bebiş taşımak olsun işallah
evet inşallah herşeyiyle güzel bebekler.

rejime başlayacağımda ben bir zayıflama hapı kullanmıştım çok etkili işe yarıyor ama adet olayımda öyle bir umut bişey varsa diye.
reyhancım benimde sabah aklıma geldi... ama adı aklıma gelmemişti.. ne oldu acaba bende merak ediyorum
evet bir kaç dua söylemişti inşallah onlar işe yaramıştır ama neden arada girip bilgi vermiyorlarki sanki
korkma canım bende hep ağrı oluyordu ee kolaymı sürekli bir müdahale var malum yere o kadar olacak pozitif düşün pozitif olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…