ah ah aynen 55 ken çok kötüydüm 60 olsam bana yeter yani 14 kilo fazlam var offffffffff nasıl giderolsun öle olmak güzel bence aşırısı olmadan tabide ona çözüm var akşamları yatmadan yiyecek
sendemi onlardansın hain tume mümkünse ben seni bayağı bir kilo almışken göreyim
bu arada bende 42 giriyorum ama 44 daha rahat oluyo. en 55 kılodan bu kıloya ulastım canım benım hemde 2 senede. ama sırf homon aldığım için canım benim. yoksa ben yemem ele ekmek sıfır desem yerıdır. çooook nadır yerım ekmeğii
masaaaallll seni göremedik halaaaa
reyhancım senin intikamını alır yegenimiz tumeden dert etme sen
karnı şişer burnuna kadar
inşalllaaaahhh dermişim şaka şaka arkadaşıma kıyamam ben masal yazdıya canım 75 kiloymuş oda yine sen arada kaldınmasaaaallll seni göremedik halaaaa
reyhancım senin intikamını alır yegenimiz tumeden dert etme sen
karnı şişer burnuna kadar
offf avatarımı değiştirecm yapamadı bir türlü
anlatana kadar göstereyim dedim ama beceremedim
tuhaf bir cümle oldu
neyse kıslar ben şimdi çıkıyorum arkadaşa gideceğiz eşim erken geliyor benim akşam eve dönünce girerim yine öpüyorum hepinizi bitanecik kimsenin bilmediği dostlarım seviyorum hepinizi ne demişler adamın birinin bacağı kırılmışta kimse acısını anlamıyormuş bana bacağı kırılan birini çağırın demiş benim halimden o anlar gerisi yalan ağlarhehe iyi akşamlar
neyse kıslar ben şimdi çıkıyorum arkadaşa gideceğiz eşim erken geliyor benim akşam eve dönünce girerim yine öpüyorum hepinizi bitanecik kimsenin bilmediği dostlarım seviyorum hepinizi ne demişler adamın birinin bacağı kırılmışta kimse acısını anlamıyormuş bana bacağı kırılan birini çağırın demiş benim halimden o anlar gerisi yalan ağlarhehe iyi akşamlar
bende beceremedim şimdi resmimi koyacaktım ama
ya bende ya pcde problem var
tumecim artık hamişler fazla kg almıyorlar ne hikmetse geçmezsin tatlım 60ı
neyse kızlar bende çıkayım malum tavıklar pişecek daha
görüşürüzzzzzzzz
tumecim şekerlemen kısa sürmüş tatlım
oysaki ben her günü kızımsız ve oğlumsuz yaşıyorum...
diye yazmışlar bir topiğe.hoşuma gitti..aslında oturup günlerce ağlayabilirim bu söze
amaa...... canım ağlamak istemiyo
:92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?