2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

minecim test mi yaptın sen
ama ne güzel tatlım pozitifsin 2 3 ay içinde hamile kalıcm diyosun
işallah öyle olur birimizin daha yüzü güler

ah ah aynen 55 ken çok kötüydüm 60 olsam bana yeter yani 14 kilo fazlam var offffffffff nasıl gider

bencede canım en başından beri sana bunu söylemeye çalışıyorum varsa zaten o zaman patlatırız eğlenceyi ama şimdi net değilken üzmeye gerek yok kendini masalcan sende sabırlı bir şekilde bekleyin o günü [/QUOTE]

reyhancım bende sana katılıyorum ama gelsende bunu yüreğime anlat atamıyoruz elimizde olan bişey olsa işte ama bu sefer çok düşünmemeye çalışcam

masaaaallll seni göremedik halaaaa

reyhancım senin intikamını alır yegenimiz tumeden dert etme sen
karnı şişer burnuna kadar

ay kızlar en az kiloya ben mi sahibim şimdi??? 49 kilo 163 boy.. amacım 60 kiloyu geçmemek :))))

reyhancım bende sana katılıyorum ama gelsende bunu yüreğime anlat atamıyoruz elimizde olan bişey olsa işte ama bu sefer çok düşünmemeye çalışcam[/QUOTE]

atarsın canım evet düşünmemeye çalış başka şeylerle meşgul ol bak ben attım ben başardıysam sende yaparsın olursa olur ne yapalım ölelim mi yani

ayyy semi çok fenasın kız....
burnuma kadar şişeceğim kesin annemde çok şişmiş bende
zaten şimdiden göbüşüm hafiften çıktı.. dümdüzdü karnım şimdi bir bombelimiz var...
karnım büyük olacak şimdeden belli

inşalllaaaahhh dermişim şaka şaka arkadaşıma kıyamam ben masal yazdıya canım 75 kiloymuş oda yine sen arada kaldın

offf avatarımı değiştirecm yapamadı bir türlü
anlatana kadar göstereyim dedim ama beceremedim
tuhaf bir cümle oldu

neyse kıslar ben şimdi çıkıyorum arkadaşa gideceğiz eşim erken geliyor benim akşam eve dönünce girerim yine öpüyorum hepinizi bitanecik kimsenin bilmediği dostlarım seviyorum hepinizi ne demişler adamın birinin bacağı kırılmışta kimse acısını anlamıyormuş bana bacağı kırılan birini çağırın demiş benim halimden o anlar gerisi yalan ağlar hehe iyi akşamlar

offf avatarımı değiştirecm yapamadı bir türlü
anlatana kadar göstereyim dedim ama beceremedim
tuhaf bir cümle oldu

ben fotoyu ekleyemedim bitanem. valla her actıgımda denıyorum fakat dosya yüklenmediş safada hata oldu diyor.
varsa bı onerınız soyleyın yapayım. evet en kılolu benmısım aranızda bu arada 75 kılo ve 165 boy.
tosun oldum tosuuuuuuuun

reyhancım öpüyorum seni çoook tatlım. iyi gezmeler

bende beceremedim şimdi resmimi koyacaktım ama
ya bende ya pcde problem var
tumecim artık hamişler fazla kg almıyorlar ne hikmetse geçmezsin tatlım 60ı
neyse kızlar bende çıkayım malum tavıklar pişecek daha
görüşürüzzzzzzzz

ne doğru söyledin arkadaşım...
neyse sana iyi gezmeler canım..

ben de çıkıyorum kızlarr.. ben sizinle arada konuşurkan tavuğu hallettim.. koydum düdüklüye pişmesini bekliyorum.. haşlama yaptım en kolayı...

şimdi biraz akşam üstü şekerlemesi yapayım.. gözlerim kapanıyor

öptüm hepinizi

hadi bakalım kızlr kolay gelsin herkeze.
tumecim sende yat bakaım güzellik uykusuna.
öpüyorum herkeziiii canlar bende cıkıyorum....

tumecim şekerlemen kısa sürmüş tatlım

kızlar yaptınız mı ymekleri... ben yedim bile :))

Son düzenleme:
oysaki ben her günü kızımsız ve oğlumsuz yaşıyorum...

diye yazmışlar bir topiğe.hoşuma gitti..aslında oturup günlerce ağlayabilirim bu söze
amaa...... canım ağlamak istemiyo
:92::92::92::92::92::92:

semi çamaşırları indirmişsin canım yine:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…