2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kızlar tavuk yapıcam akşama
ama nasıl yapsam kararveremedim
fikir verirmisiniz bana

patetesleri ve bir soğanı uzun uzun doğra tuz koyup karıştır canım bir borcama yay üzerine (ben tavuğu biraz haşlıyorum hem suyunu plava kullanıyorum hem daha iyi pişiyor)tavukları diz biber domates koya üzerine güzel oluyor ben tavuk sevmem ama soğan koyunca lezzetli oluyor

reyhancım dikkatli kullan canım zayıflama hapını
merak etme canım daha öncede kullandım ama gerçekten onunla zayıflamıştım canın yemek istemiyor ve çok su içiriyor yani rejim yapmana yardımcı olması güzel

sağol reyhancım
bende benzer birşey yapıyorum genelde
değişik bişeymi yapsam diyorum aklımada bişey gelmiyor
yine yapayım bari

valla doğru canım ya hep bişeylerle karıştırılyo malum yer.
eşime diyorum 25 sene kimse görmedi son 2 senede görmeyen ellemeyen kalmadı.
hiçir özelliği kalmadı valla. benden çok dr görüyo dıyo eşimde.

reyhancım zayıflama hapı falan kullanma canım.. ekmeği kes hayatım..bir de asla yemeklerin suyunu yeme.. benim eşim bu şekilde 2 ayda 7 kilo verdi.. üstelik istediği herşeyi de yiyerek..

ben de bir kilo almışım kızlar 48 kiloydum 49 olmuşum :))

ııı tavuk sote olabilir başkada ne olabilirki ???????? aa canım bide tavuklu garnitür yemeği de olabilir fikir işte

Son düzenleme:
semicim menüler aynıymış... bende dipfrizden çıkardım erisin diye bekliyorum...

göğüs etini teltel ayırıyorum garnitür ve beşamel sosla karıştırıyorum üstüne kaşarı rendeleyp
fırına veriyorum
ama bu akşam reyhanın dediğini yapayım
ben pek sevmem patetes soganla idare edrim artık

sağol reyhancım
bende benzer birşey yapıyorum genelde
değişik bişeymi yapsam diyorum aklımada bişey gelmiyor
yine yapayım bari

semicim bende bir tarif vereyimm... özellikle but olursa süper oluyor.
derin bir kabın içinde salça, sıvıyağ, kekik,tuz,biraz suyu karıştırarak hazırla...
halka halka doğradığın patatesleri ve tavukları hazırlanan sosa bula ve fırın poşetine koy..istersen bir kaç diş de bütün sarımsak koy.. lezzet veriyor.. poşeti sıkıca bağla, bir kaç yerinden del ver fırına süper oluyor

canım benim sorunumda o ekmeği çok seviyorum ve onunla doyup kalkıyorum diyebilirim iradem zayıf biraz :26::26: kesemiyorum ıvır zıvırda yiyorum aslında ona rağmen zayıfım bile 100 olmam lazımdıama böylede olmuyor mecburum yani daha öncede kullandığım için memnunum canım inşallah bir zararıda olmaz.

offfffffff!!!!!! dediiklerinizin hepsini yiyesim geldi.... çok seviyorum ben tavuğu... bir de eşim yese(((

bak sen benim arkidişlerime
ne tarifler varmış döktürdüler valla

offfffffff!!!!!! dediiklerinizin hepsini yiyesim geldi.... çok seviyorum ben tavuğu... bir de eşim yese(((
bende sevmiyorum ne tavuk ne yumurta biraz kılım yemek konusunda çok seçerim o yüzden ekmeğe verdim kendimi sanırım buldum işte ekmeye ondan çok bağlıyım

ben de çok yiyorum canım.. özellikle ekmeği... heleki soslu bir kızartma, üstünde sarımsaklı yoğurt ve taptaze ekmek........

ayy ayyy ayyy kapatalım bu konuyu:)))))

bende sevmiyorum ne tavuk ne yumurta biraz kılım yemek konusunda çok seçerim o yüzden ekmeğe verdim kendimi sanırım buldum işte ekmeye ondan çok bağlıyım

ben ekmek yemememe rağmen kılom fazla valla.
saırım en kılolu benım aranızda. kılomubile söylemeye utanıyoruuuuu:78::78:

bendemi yapsam valla canım cektııııı

he he he hepimiz acktık galiba
sizde mi tavuk yapsanız ne

tumecim tavuk yemeyen eş ilginç
benimki et olsunda ne olursa olsun farketmez beyaz kırmızı pembe:)))
bende et yemem
o etçi ben otçu geçinmeye çalışıyoruz işte

ben de çok yiyorum canım.. özellikle ekmeği... heleki soslu bir kızartma, üstünde sarımsaklı yoğurt ve taptaze ekmek........

ayy ayyy ayyy kapatalım bu konuyu:)))))

kapatalım evet. aramızda aşerebilecek hamişler vaaaaaaaaaaaaaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…