kızlar tavuk yapıcam akşama
ama nasıl yapsam kararveremedim
fikir verirmisiniz bana
merak etme canım daha öncede kullandım ama gerçekten onunla zayıflamıştım canın yemek istemiyor ve çok su içiriyor yani rejim yapmana yardımcı olması güzelreyhancım dikkatli kullan canım zayıflama hapını
evet inşallah herşeyiyle güzel bebekler.
rejime başlayacağımda ben bir zayıflama hapı kullanmıştım çok etkili işe yarıyor ama adet olayımda öyle bir umut bişey varsa diye.
evet bir kaç dua söylemişti inşallah onlar işe yaramıştır ama neden arada girip bilgi vermiyorlarki sanki
korkma canım bende hep ağrı oluyordu ee kolaymı sürekli bir müdahale var malum yere o kadar olacak pozitif düşün pozitif olsun
semicim menüler aynıymış... bende dipfrizden çıkardım erisin diye bekliyorum...
sağol reyhancım
bende benzer birşey yapıyorum genelde
değişik bişeymi yapsam diyorum aklımada bişey gelmiyor
yine yapayım bari
kızlar tavuk yapıcam akşama
ama nasıl yapsam kararveremedim
fikir verirmisiniz bana
reyhancım zayıflama hapı falan kullanma canım.. ekmeği kes hayatım..bir de asla yemeklerin suyunu yeme.. benim eşim bu şekilde 2 ayda 7 kilo verdi.. üstelik istediği herşeyi de yiyerek..
ben de bir kilo almışım kızlar 48 kiloydum 49 olmuşum :))
bende sevmiyorum ne tavuk ne yumurta biraz kılım yemek konusunda çok seçerim o yüzden ekmeğe verdim kendimi sanırım buldum işte ekmeye ondan çok bağlıyımofffffffff!!!!!! dediiklerinizin hepsini yiyesim geldi.... çok seviyorum ben tavuğu... bir de eşim yese(((
canım benim sorunumda o ekmeği çok seviyorum ve onunla doyup kalkıyorum diyebilirim iradem zayıf biraz :26::26: kesemiyorum ıvır zıvırda yiyorum aslında ona rağmen zayıfım bile 100 olmam lazımdıama böylede olmuyor mecburum yani daha öncede kullandığım için memnunum canım inşallah bir zararıda olmaz.
bende sevmiyorum ne tavuk ne yumurta biraz kılım yemek konusunda çok seçerim o yüzden ekmeğe verdim kendimi sanırım buldum işte ekmeye ondan çok bağlıyım
bendemi yapsam valla canım cektııııı
ben de çok yiyorum canım.. özellikle ekmeği... heleki soslu bir kızartma, üstünde sarımsaklı yoğurt ve taptaze ekmek........
ayy ayyy ayyy kapatalım bu konuyu:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?