2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

günaydın tatlıııımmm:)))
hayırlı haberlerle gelsinler inşallaaaaahhhh:)))
umudumuz daha da artacak inşallah

sağol bitanem içiyorum evet inşş geçer sarstı beniii çünkü:2:
geçmiş olsun canım
ilaç alma tatlım ne olur neolmaz
zaten gribe ilaç fayda etmiyorki dinlen bolbol
saol semicim valla içmiyorum ya hamileysem diye inş geçer hemen.

kızlar nasılsınız ben yakı yapıştırdım bugün belime çok rahattım yeni yeni yanmaya başladı
cnm ben yakı yapıştırdığımda tatlı tatlı ısıtmıştı öok hoşuma gitmişti yani seni niye yaktı anlamadım..

günaydınnn reyhancımm.bende onları merak ediyorum hadi güzel haberlere ihtiyacımız varrrr

valla benimde çok hoşuma gitmişti yakı. tatlı tatlı sıcaklık gelıyodu.
febecim aşılama yapıldı ya,yine yapıştırılabılırmı acaba??
gerçi korkuyorum ama

valla benimde çok hoşuma gitmişti yakı. tatlı tatlı sıcaklık gelıyodu.
febecim aşılama yapıldı ya,yine yapıştırılabılırmı acaba??
gerçi korkuyorum ama

cnm ben kullanmadan önce çok korkuyodum çok yakacak zannediyodum ama kullanınca anladım korkulacak bişe yokmuş.hiç rahatsız edici bişe değildi o yüzden zararlı olabileceğine inanmıyorum.ama ben bel için konuşuyorum.
ama nasıl bi faydası vardır bizim için onuda tam olarak bilmiyorum

masalllll bu ayda adet belirtilerim 3-4gün önceden başladı.bazende sessiz sedasız geliveriyoo.off hemen öğrenmek istiyorum varmı yokmuu ama cumartesiye kadar beklemem lazım.geçermiiiiii

masalllll bu ayda adet belirtilerim 3-4gün önceden başladı.bazende sessiz sedasız geliveriyoo.off hemen öğrenmek istiyorum varmı yokmuu ama cumartesiye kadar beklemem lazım.geçermiiiiii

geçecek bitanem. ama nasıl geçecek bilmiyorum. sabır deniliyor ama sabrımız tükeniyo her ay biraz daha
diyecek başka bir lafım yok bitanem. senın az kalmış beklemene 4 günün var.
benimse 15 günüm var dahaaa.

ahh cnm ahh şu sabır içinde doktoramı gitsek
son günlere doğru yaklaştıkça daha zor.. olcaksam hemen olsam bari.
cnm aşılamadan sonra dr ilişki önerdimi?

ahh cnm ahh şu sabır içinde doktoramı gitsek
son günlere doğru yaklaştıkça daha zor.. olcaksam hemen olsam bari.
cnm aşılamadan sonra dr ilişki önerdimi?

ah ah keşe öyle bi dr olsa dimi:))

evet bitanem önerdi gün aşırı ilişki dedi. maşallah dr eline kaldık şu gün yat bugün yatma.
az kaldı adamlar isyan edeek bu yüzden valla.

ah ah keşe öyle bi dr olsa dimi:))

evet bitanem önerdi gün aşırı ilişki dedi. maşallah dr eline kaldık şu gün yat bugün yatma.
az kaldı adamlar isyan edeek bu yüzden valla.

valla ya bende bu durumdan şikayetçiyimm.artık bebişimiz gelsede herşey normale dönse.ben bu ayda hasta olursam napıcam bilmiyorumm

valla ya bende bu durumdan şikayetçiyimm.artık bebişimiz gelsede herşey normale dönse.ben bu ayda hasta olursam napıcam bilmiyorumm

valla bende arayı biraz eşime zaman ayırmak için vercem hem tabiki kendimi toparlamam lazım.
ama gerçekten çocuk yüzünden eşimi ihmal ediyorum.
yok dr gidicem, yok yatmam lazım, yok dinlenmem lazım.gezmeye bile gtmek için nerdeyse randevu alacak durumda . çok üzülüyorum. 3 aşılamayı yaptırmak istemedim ben ara verelim dedim.
başlamışken çocuğumuz olana kadar durmayalım dedi. ama en son sperm sayısı cok düşük çıkınca eşimde ara versek iyi olacak dedi. hem birbirimizle zaman geçirelm diyo hemde kendimizi psikolojik olarak toparlayalım dedik.
şimdiden yaz tatili için oteller bakıyoruz. karar verdik 10-15 gün tatile gidicez.
telfonları kapatıcaz başbaşa kalmayı planlıyoruz:))) nasip tabiii.
inşallah evdeki hesabı çarşıya uydurabiliriz bi aksilik çıkmazsa

valla canım eğer bende hasta olursam nasıl söyliyicem eşime bilmiyorum. çok zor bi durum gerçekten

inşş cnm herşey dilediğin gibi olur.ama ben artık bekleyemiyorum maalesef çıkaramıyroum aklımdan.

inşş cnm herşey dilediğin gibi olur.ama ben artık bekleyemiyorum maalesef çıkaramıyroum aklımdan.

valla zaten aklımızdan bi çıkarsak hemen geliverecek bizim yaramazlar ya.
ama çok istediğimizden bir türlü olmuyoooooooooooooooo

valla canım eğer bende hasta olursam nasıl söyliyicem eşime bilmiyorum. çok zor bi durum gerçekten

en zor anlardan biri
bende söyleyemiyorum.kem küm deyip duruyorum.
işallah hamileyim haberini verirsin eşine bu sefer tatlım

febecim neden üzgünsün tatlım
biliyorum söylemek kolay ama stres yapmadan gününü bekle canım
yeter kendimizi yıprattığımız elimize ne geçiyor biraz bencil olma zamanı

en zor anlardan biri
bende söyleyemiyorum.kem küm deyip duruyorum.
işallah hamileyim haberini verirsin eşine bu sefer tatlım

ah ah valla kendim çok sevinirm o ayrı bi konu ama eşimi sevidirmeyi çoook isterim.
ilk haberi verdiğim anı her zaman gözümde canlandırıyorum. müthiş bi duygu.
ama sadece hayal oluyo bi yerde.
adet olunca teyzemle konuşuyodum. üzülme diyo bana.
üzülmedim diyemem dedim ama alıştım artık dedim. eğer hamile kalırsam şaşırırım nasılsevineceğimi bilmiyorum dedim.
o anı inşallah yaşarsın dıyo o zaman anlarsın nasıl seviniliyo:)) inşallah bakalım bende merak ediyorum nasıl bir tepki verecem valla:)))

benimde 6 gün var adetime ve belirti yok henüz inşallah hadi bakalım.

işallaaaaaaaaaahhhhhhhhh reyhancım işallah

bütün kadınların hayali aynı sanırım
ben kkya gelmeden önce sadece kendimin böyle düşündüğünü sanıyordum
yani kendimin değilde eşimin ilk duydugundaki sevincin hasretini çekmek
meğer hemen herkesin hayali buymuş
doğrumu kızlarrr

kendimin bile sevincimi düşünmüyorum sadece eşimin nasıl bir heyecan yada ne bileyim tepkisini çoook merak ediyorum rabbim bu duyguyu yaşatır bize inşallah en kısa zamanda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…