aslında türkiyemizin her yeri çok güzel nereye gidersen oraya aşık oluyorsun önemli olan mekan değil mutlu bir zaman geçirmek o anların tadını çıkarabilmek canım olsun eşinle olda farketmez gidersin orayada
canım yemek deyince benimde eşim yarına balık yemeğe misafir çağırmış bende yanına ne yapsam kararsız kaldım pek herşey uymuyorya aslında bir menü oluşturdum ama sizede sorayım olurmu diye çorba balık salata kırmızı biber salatası kaşarlı mantar tatlı olarakta fırında helva yapayım diyorum nasıl?eeee kızlar bugün menüde ne var????
Bende karnı yarık, makarna, salata ve canımçok ayran istiyo aranda yapıcam
canım yemek deyince benimde eşim yarına balık yemeğe misafir çağırmış bende yanına ne yapsam kararsız kaldım pek herşey uymuyorya aslında bir menü oluşturdum ama sizede sorayım olurmu diye çorba balık salata kırmızı biber salatası kaşarlı mantar tatlı olarakta fırında helva yapayım diyorum nasıl?
canım yemek deyince benimde eşim yarına balık yemeğe misafir çağırmış bende yanına ne yapsam kararsız kaldım pek herşey uymuyorya aslında bir menü oluşturdum ama sizede sorayım olurmu diye çorba balık salata kırmızı biber salatası kaşarlı mantar tatlı olarakta fırında helva yapayım diyorum nasıl?
normalde helvayı ezip içine biraz sı az limon karıştırıp küçük güveçlerde fırına sürüyorsun ama bı sefer değişik birşey deneyeceğim oktay ustadan aldım tarifibu arada reyhancım fırında helva nasıl yapıyosun canım benim???
normalde helvayı ezip içine biraz sı az limon karıştırıp küçük güveçlerde fırına sürüyorsun ama bı sefer değişik birşey deneyeceğim oktay ustadan aldım tarifi
500grfıstıklı dökme helva
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 portakal kab rendesi
1 su bardağı fındık
yapılışı:
tencereye sütü tereyağını ve helvayı koyup aygazda karıştırıyorsun altını kapatıp portakal kabuğu rendesini ve fındığı ekliyorsun güveçlere az az koyarak 180 derecede üzeri kızarana dek pişiriyorsun daha hiç denemedim bakalım yarın tadını söylerim
normalde helvayı ezip içine biraz sı az limon karıştırıp küçük güveçlerde fırına sürüyorsun ama bı sefer değişik birşey deneyeceğim oktay ustadan aldım tarifi
500grfıstıklı dökme helva
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 portakal kab rendesi
1 su bardağı fındık
yapılışı:
tencereye sütü tereyağını ve helvayı koyup aygazda karıştırıyorsun altını kapatıp portakal kabuğu rendesini ve fındığı ekliyorsun güveçlere az az koyarak 180 derecede üzeri kızarana dek pişiriyorsun daha hiç denemedim bakalım yarın tadını söylerim
bende haftasonu misafirlere balık yapmıştım.yanına helvayı biraz öyle deneyelim dedik ama biz mikrodalgada yaptık ve çok kötü olducnm sen yapta bakalım güzel olursa deneriz bizde.ayrıca menünde gayet güzel bencede
aslında türkiyemizin her yeri çok güzel nereye gidersen oraya aşık oluyorsun önemli olan mekan değil mutlu bir zaman geçirmek o anların tadını çıkarabilmek canım olsun eşinle olda farketmez gidersin orayada
dün dr gitti adetim bi hafta gecikti dedim oda hadi kan tahlili yapalım dedi tahlili yaptırdım saat 3 kadar hastanedeki hamile kadınları gördükce içim tuaf oldu hep hayal kurdum ama sonuç 0,100 sanki o hastane başıma yıkıldı dr odasına nasıl girdim nasıl cıktım ne konuştuk bilmiyorum attım kendimi sokaklara saatlerce yürüdüm yürüdüm ccok kötüyüm belkide hayatım boyunca hayal olcak bir yalanın peşindeyim herseyi bırakıp kacmak istiyorum her ay koştur dr iç ilaçları şiş ol bi bidon aynaya bakamaz oldum sonra umutlan hayaller kur sonra dünya başına yıkılsın
seni çok merak etmiştik bitanem. hakında hayırlısı tatlım.
ah ne desem boş şu anda, hiçbir tatlı söz, hiçbir teselli şu an işe yaramaz biliyorum aynı duyguları paylaşıyoruz.
pes etmek yok bianem. mutlaka birgün bebeğimize meleklerimize kavuşacağız.
öyle yada böyle gelecek bizim nazlı bebişler bitanem.
çoook geçmiş olsun. hakkında hayırlısı tatlım
dün dr gitti adetim bi hafta gecikti dedim oda hadi kan tahlili yapalım dedi tahlili yaptırdım saat 3 kadar hastanedeki hamile kadınları gördükce içim tuaf oldu hep hayal kurdum ama sonuç 0,100 sanki o hastane başıma yıkıldı dr odasına nasıl girdim nasıl cıktım ne konuştuk bilmiyorum attım kendimi sokaklara saatlerce yürüdüm yürüdüm ccok kötüyüm belkide hayatım boyunca hayal olcak bir yalanın peşindeyim herseyi bırakıp kacmak istiyorum her ay koştur dr iç ilaçları şiş ol bi bidon aynaya bakamaz oldum sonra umutlan hayaller kur sonra dünya başına yıkılsın
seni çok merak etmiştik bitanem. hakında hayırlısı tatlım.
ah ne desem boş şu anda, hiçbir tatlı söz, hiçbir teselli şu an işe yaramaz biliyorum aynı duyguları paylaşıyoruz.
pes etmek yok bianem. mutlaka birgün bebeğimize meleklerimize kavuşacağız.
öyle yada böyle gelecek bizim nazlı bebişler bitanem.
çoook geçmiş olsun. hakkında hayırlısı tatlım
pes etmicem zaten dr söktürücü verdi aşılama olcam sonra tüp bebek burya yazdım cünkü beni burdakiler anlar cevremde farklı bi hilalım cümkü ben dalgacı vurdum duymaz yani millet öyle sanıyor
canım çok geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı benimde dört günüm geciyo ama ağrılar başladı bugün geliyo kırmızılar ama pes etmek yok gelecek aya inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?