ah ah valla kendim çok sevinirm o ayrı bi konu ama eşimi sevidirmeyi çoook isterim.
ilk haberi verdiğim anı her zaman gözümde canlandırıyorum. müthiş bi duygu.
ama sadece hayal oluyo bi yerde.
adet olunca teyzemle konuşuyodum. üzülme diyo bana.
üzülmedim diyemem dedim ama alıştım artık dedim. eğer hamile kalırsam şaşırırım nasılsevineceğimi bilmiyorum dedim.
o anı inşallah yaşarsın dıyo o zaman anlarsın nasıl seviniliyo:)) inşallah bakalım bende merak ediyorum nasıl bir tepki verecem valla:)))
ben o duyguyu yaşadım rüyada olsa çok güzeldi gerçek gibiydi allaha şükrediyorum bunu bana yaşattığı için azda olsa mutlu olmak hamilesin kelimesini duymak bir nevi rahatlattı beni innşallah bir gün bu gerçek olur.kendimin bile sevincimi düşünmüyorum sadece eşimin nasıl bir heyecan yada ne bileyim tepkisini çoook merak ediyorumrabbim bu duyguyu yaşatır bize inşallah en kısa zamanda:))
ben o duyguyu yaşadım rüyada olsa çok güzeldi gerçek gibiydi allaha şükrediyorum bunu bana yaşattığı için azda olsa mutlu olmak hamilesin kelimesini duymak bir nevi rahatlattı beni innşallah bir gün bu gerçek olur.
aska hoşgeldin
nasılsın canım nasıl gidiyor
masalcım nerelere bakıyorsunuz yaz için
iyiyim canım ya maalesef herşey aynı bu ay sağ yumurtam büyüdüğü için biraz ara verelim dedi dr.bekliyorum işte kendime başka uğraşlar bulmaya çalışıyorum çok yoruldum artık offff offf
valla canım fethiye ölü denizi veya antalyaya bakıyoruz. tam bi karar veremedik.
balayına biz fethiye ölü denize gitmiştik. çok eğlenmiştik.
haziranda arkadaşlarımız evlenıyo hep beraber gidelim dedik tam bizimde evlilik yıldönümümüze denk geliyo. gidelim hep beraber dedik. 4 koldan tatil için uygun yer bakıyoruz işte.
askacım hepimiz aynıyız aynı duyguları iniş çıkışları yaşıyoruz maalesef
burda birbirimize yaslanarak ayakta kalıp güçlüğ olmaya çalışıyoruz
hep aynı şu stresten birazcık uzaklaşabilsek olacak belkide ama..
oh ne güzeleee balayı eğlenirsin tabi.antalyada aşırı nemden insan boğuluyor.ölüdeniz süper kum ama çok tuzluuuuu
marmarisi de araştır tatlım tavsiye ederim
masal fırtınamı var orda tatlım çatılar uçmuş kayıklar batmış öle diyo tv
bakarsın karşılaşırız canım.şimdi diyecen nerden karşılaşıcaz valla gecen yaz benim arkadaşımdan,kuzenimden eşimin kuzenine kadar herkesle karşılaştık valla şaka gibiydi
hamilelik olmazsa o zamana bizde gideriz ama bebişe bağlı işte
aslında ben antalyayı istemiyorum, sevmedim. biz balayına çıktığımızda önce antalyaya gittik. ama hoşumuza gitmedi. sonra manavgat side filan geze geze en son fethiyeye gittik. ve süperdi.
şimdide öyle düşünüyoruz. bende yolda zaman kaybı oluyo diye direk fethiyeye gitmek istiyorum ama bakalım kısmet neresi olacak. marmariste onların arasında canım bakalım işte nasip işi:)))
bizde 2 senedir bodruma gidiyoruz orasıda çok güzel ama bende fethiyeyi merak ediyorum methini çok duydum eğer gidebilirsek bu sene oraya gideriz heralde istermisiniz yazın buluşma noktamız orası olsunay çok güldüm
ah ah. hayalimde bodrum yatıyo ama arkadaşlar istemiyoooo(
malesef... kaç senedr odrum diye sayıklıyorum amaaaa nerdeeeee duyan yok beniiii:))))
ay ne güzel olur reyhancım valla heyecanlandım
gerçekten çok güzel bodrum hem kolay küçük bir yer halikarnas hiç aklımdan çıkmıyor muhteşem bir ortam neyse ama sıkıldım ben oradan bidaha gitmek istemem uzun bir zaman değişik yerlerde görmek lazım
evet cnm çok haklısın bende kendime kızıyorum düşünme falan diyorum sonra bi ıslaklık hissi wc ye koşuyorum yada bi kasıka ağrısı gelde unuttt.olacaksam hemen olayım diye dua ediyorum artık.ama inşş olmam içimde tuhaf bi his var bakalım...febecim neden üzgünsün tatlım
biliyorum söylemek kolay ama stres yapmadan gününü bekle canım
yeter kendimizi yıprattığımız elimize ne geçiyor biraz bencil olma zamanı
kendimin bile sevincimi düşünmüyorum sadece eşimin nasıl bir heyecan yada ne bileyim tepkisini çoook merak ediyorumrabbim bu duyguyu yaşatır bize inşallah en kısa zamanda:))
ah ah. hayalimde bodrum yatıyo ama arkadaşlar istemiyoooo(
malesef... kaç senedr odrum diye sayıklıyorum amaaaa nerdeeeee duyan yok beniiii:))))
ay ne güzel olur reyhancım valla heyecanlandım
aslında türkiyemizin her yeri çok güzel nereye gidersen oraya aşık oluyorsun önemli olan mekan değil mutlu bir zaman geçirmek o anların tadını çıkarabilmek canım olsun eşinle olda farketmez gidersin orayadabende fthiyeye bayıldım canım. ama bodrumuda çok görmek istiyorum.
hiç gitmedim ben bodruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?