2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

benim 16 yani tam adet günümde başladı sancılar herkez tamam işte bebek dedi sancıyla gelirmiş hep ilk bebekler inşallah bebektir inan cani gönülden istiyorum

ayırlısı canım artık tek duam bu hayırlısı neyse o olsun yarın kan testi yaptırcam kafam rahat olur hiç olmassa yarın haber veririm topiğe

inşallah bol bol dua ediyorum düm tün gün allahım beni isyankar etme diye dua ettim cok zor bi gündü ama bugun daha iyiyim yarın sürep olcam

canım seni çok iyi anlıyorum nedesek boş ama sabretmek lazım bizimde bu hayatta sınavımız bu inşallah daha çok bekletmezde gelir bebişlerimiz üzmemeye çalış kendini hakkında hayırlısı çok geçmiş olsun canım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
karacım geçmiş olsun
buda bizim sınavımız arkadaşım güçlü olup sıvavı kazanıcaz buna mecburuz
kara senin drun kim ben onu merak ettim

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
karacım geçmiş olsun
buda bizim sınavımız arkadaşım güçlü olup sıvavı kazanıcaz buna mecburuz
kara senin drun kim ben onu merak ettim

kazancaz tabi benim dr kocaeli gölcükte ümit hanım cok dr gittim özel ssk ama cok tatlı beni anlayan bi dr ama aşılamadan sonra degişcen bu sefer araştırmada denicem şansımı bakalım kısmet

kimse benimle konuşmuyor diye dertlenmiştim fundacım
karacım eray beyi şiddetle tavsiye ederim

kızlar hüseyin ermiş diye b iaktar varmış google tarifine baktım dıkkatimi cekti bi göz attın isterseniz hüseyin ermiş kısırlık macunu diye yazın

eray çalışkan
araştırma hast.de
infertilite hastalarının tamamıyla o ilgileniyor.tüp bebeğin başında
drla 10 dk geçirmen ne kadar doğru yerde olduğunu anlamana yetecektir
bence hiç zaman kaybetme yani eğer aşılamaya devamsa onuda üni.deyaptır derim
üni.hast.özel muayene sek.arayıp eraybeyden özel randevu alman gerekiyor
1 defaya mahsus
sonra zaten seni yönlendiriyor
istersen nosunu bile verebilirim tatlım

aa karacım burdaymışsın
kimse yoktur diye bakmadan yazmıştım

valla semicim acun firarda gibisin bilmediğin yer yok canım evet bodrumda hiç denize giremedim hem çoook soğuk hemde çok tuzlu bişey anlamadım denizden yani
üzülme bitanem evet ilk çnceleri insan çok üzülüyor dünyası yıkılıyor senin yaşadığın duyguları yaşıyor ama geçecek bitanem sabret hperi çok güzel bir paylaşımda bulunmuş aynen katılıyorum ona inşallah başarabiliriz.
denemekte yarar var canım.
ayırlısı canım artık tek duam bu hayırlısı neyse o olsun yarın kan testi yaptırcam kafam rahat olur hiç olmassa yarın haber veririm topiğe
inşallah hayırlı haberler olur canım ama tedavin daha yeni olmasada üzülmek yok ben inanıyorum canım sonuç verecek inşallah tedavin yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
kızlar hüseyin ermiş diye b iaktar varmış google tarifine baktım dıkkatimi cekti bi göz attın isterseniz hüseyin ermiş kısırlık macunu diye yazın
bunu bende duymuştum hatta biri önermiştş bana adını unutmuştum aktarın iyi oldu canım öptüm seni neyse raporları aldım ben de çıkayım iyi geceler şekerleeeeeeeer

canlı yayında bir kadın katılıp 2 tüp 4 aşılama sonucunda bu karışımla hamile kaldığını söyledi ama erkekte sorun olması gerekiyor sanırım ben istiyorum ama yapılmış bir şekilde satsalar keşke ben aktardan nasıl isticem 1 tatlı kaşığı ondan 2 tatlı kaşığı bundan diyemi? adam güler valla çok alsamda ne yapacamki adam siparişe göre yapıp satsa yeri istanbul üsküdardaymış.

günaydın kızlar emineciğim seni merakla bekliyorum canım.inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

günaydın kızlar emineciğim seni merakla bekliyorum canım.inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

merhaba rayhancım maalesef yaptıramadım kan testini eşimin dayısının kızı doğum yapmış onun yanına gittim ama idrar testi yaptım çıkmadı ama hala adette olmadım hayırlısı artık

merhaba rayhancım maalesef yaptıramadım kan testini eşimin dayısının kızı doğum yapmış onun yanına gittim ama idrar testi yaptım çıkmadı ama hala adette olmadım hayırlısı artık

olsun canım hayırlısı olsun. bizden anca refakatçı olur

emine bende çıkıyordum çıkmadan bakim dedim gelmişsin hayırlsı canım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…