benim 16 yani tam adet günümde başladı sancılar herkez tamam işte bebek dedi sancıyla gelirmiş hep ilk bebekler inşallah bebektir inan cani gönülden istiyorum
canım lütfen üzme kendini...
Allahım herşeyin hayırlısını versin.
Yüce rabbim ne kadar bebek istediğini biliyor.. İnşallah seni bir gün bebeğine kavuşturacak.
bebek bir hayal değil ve sen bir yalan peşinde koşmuyorsun...
Allahım şnşallah tez zamanda seni ve isteyen herkesi kuzusuna kavuşturacak..
sadece sabır, bol dua....
dün dr gitti adetim bi hafta gecikti dedim oda hadi kan tahlili yapalım dedi tahlili yaptırdım saat 3 kadar hastanedeki hamile kadınları gördükce içim tuaf oldu hep hayal kurdum ama sonuç 0,100 sanki o hastane başıma yıkıldı dr odasına nasıl girdim nasıl cıktım ne konuştuk bilmiyorum attım kendimi sokaklara saatlerce yürüdüm yürüdüm ccok kötüyüm belkide hayatım boyunca hayal olcak bir yalanın peşindeyim herseyi bırakıp kacmak istiyorum her ay koştur dr iç ilaçları şiş ol bi bidon aynaya bakamaz oldum sonra umutlan hayaller kur sonra dünya başına yıkılsın
ayırlısı canım artık tek duam bu hayırlısı neyse o olsun yarın kan testi yaptırcam kafam rahat olur hiç olmassa yarın haber veririm topiğe
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
karacım geçmiş olsun
buda bizim sınavımız arkadaşım güçlü olup sıvavı kazanıcaz buna mecburuz
kara senin drun kim ben onu merak ettim
valla semicim acun firarda gibisin bilmediğin yer yok canım
he he tatilde buluşma fikride süpermiş ay ne güzel vakit geçiridik
reyhana katılıyorum heryer çok güzel
fethiye köy gibi ve sanki ingiliz kasabası
türke rastlarsan ne ala...tabi kumu süper.marmaris karışık ve çok kalabalık ama çopkta güzel..bodrumdada türkiyede olduğunu anlıyorsun başka söze gerk yok orası bodrum ama azcıcık suyu soğuk
ee şimdi nerde buluşuyoruz kızlar
ay iyice uçtuk valla ah ah hayali bile güzel
üzülme bitanem evet ilk çnceleri insan çok üzülüyor dünyası yıkılıyor senin yaşadığın duyguları yaşıyor ama geçecek bitanem sabret hperi çok güzel bir paylaşımda bulunmuş aynen katılıyorum ona inşallah başarabiliriz.dün dr gitti adetim bi hafta gecikti dedim oda hadi kan tahlili yapalım dedi tahlili yaptırdım saat 3 kadar hastanedeki hamile kadınları gördükce içim tuaf oldu hep hayal kurdum ama sonuç 0,100 sanki o hastane başıma yıkıldı dr odasına nasıl girdim nasıl cıktım ne konuştuk bilmiyorum attım kendimi sokaklara saatlerce yürüdüm yürüdüm ccok kötüyüm belkide hayatım boyunca hayal olcak bir yalanın peşindeyim herseyi bırakıp kacmak istiyorum her ay koştur dr iç ilaçları şiş ol bi bidon aynaya bakamaz oldum sonra umutlan hayaller kur sonra dünya başına yıkılsın
denemekte yarar var canım.İyi akşamlar kızlar nasılsınız??
Geçen gün bi arkadaş bizim topikte bu yazıyı paylaştı bende sizinle paylaşmak istedim..
Hamile Kalmayı Kolaylaştırmak İçin...
Hamile kalmayı aşırı istemenin bunu engellediğini herkes bilir..Kadınlar genellikle bebek istemiyi artık "unuttukları" zaman hamile kalırlar.
Bu da o soyut kuralın bir sonucudur aslında.İsteklerin güçlendikçe onlara erişmekten o kadar ayrı düşersin.Bir şeyleri zorladığın zaman aslında onun olmayacağından korkuyorsun demektir.Zorla hamile kalmaya çalıştıkça da hamile kalamamaktan korkacaksın ve maalesef bu inancın gerçekleşecek.
Önce gevşe derin bir nefes al.Şimdi çok özlediğin hamilelik durumunu hayale başla,Doktorun gebelik testinin olumlu çıktığını söyledi,sende eşine müjdeyi verdin çok mutlusunuz. Şişmiş karnınla gurur duyarak dolaşıyorsun,arkadaşların sevincine ortak oluyor.Kurduğun hayallerin ertesi gün etkisini göstermez ama zihnindeki hamile kalmaya engel olanı yavaş yavaş kaldırır.Hür ve bağımsız olursun..Unutma bedeni yöneten zihindir..
Bu telkini her sabah ve yatamadan önce okumayı kendine adet edin..
Telkin; Şu andan itibaren hamileliğimin gerçekleşmesine izin veriyorum.Bir çocuk sahibi olmak için ideal koşullara sahibim.Yaradanın yaratıcı gücüne minnettarım,şükürler olsun..
inşallah hayırlı haberler olur canım ama tedavin daha yeni olmasada üzülmek yok ben inanıyorum canım sonuç verecek inşallah tedavin yarını sabırsızlıkla bekliyorum.ayırlısı canım artık tek duam bu hayırlısı neyse o olsun yarın kan testi yaptırcam kafam rahat olur hiç olmassa yarın haber veririm topiğe
bunu bende duymuştum hatta biri önermiştş bana adını unutmuştum aktarın iyi oldu canım öptüm senikızlar hüseyin ermiş diye b iaktar varmış google tarifine baktım dıkkatimi cekti bi göz attın isterseniz hüseyin ermiş kısırlık macunu diye yazın
kızlar hüseyin ermiş diye b iaktar varmış google tarifine baktım dıkkatimi cekti bi göz attın isterseniz hüseyin ermiş kısırlık macunu diye yazın
günaydın kızlar emineciğim seni merakla bekliyorum canım.inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
merhaba rayhancım maalesef yaptıramadım kan testini eşimin dayısının kızı doğum yapmış onun yanına gittim ama idrar testi yaptım çıkmadı ama hala adette olmadım hayırlısı artık
olsun canım hayırlısı olsun. bizden anca refakatçı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?