2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

inş cnm az kalmıştır gerçekten.en kısa zamanda kavuşalım bebişlerimize.evet böyle bişe yaşayacağımızı nerden bilebilirdikki..

evet bitanem inşallah rabbi sesimizi duyaca veeee kavuşucaz meleklerimize bitanem

canımın içi ben çıkıyorum bugünde anama gideyim . bu arada benım annemler abımlerle beraber oturuyolar 9 senelık evlı abımler ve daha 1 kere bile bir tartışma olmadı. yengem ok iyi biridir.
ve birbirimizi çok seviyoruz kardeş gibiyiz.
veeee 2 tane canavar var onları sevmeye gidiyorum.
biri 6 yaşında biride 8 aylık çoook seviyorum 2 gündür görmeedim ve çok özledim beim yaramazlarımı.
bende görümceyim ama yengem hep benim için sağ kolum der.
allah bozmaın aramızı inşallah

maşallah cnm benim rabbim bozmasın.ya demekki senin ailende,sende yengende iyi insanlarsınızki böylesiniz,iyilikte karşılıklı çünkü tek taraflı olmuyo.rabbim bozmasın.ayyy bende yeğenlerime deli oluyorum çok seviliyolşar.ben bugün evdeyim maalesef.öptüm cnm.slm söle

semi.masalcan .febe .tume.reyhan.funda.dosba bunlar sizin
:9
2::92::92::92::9

2::92::92::92::92::92:

:92::92::92::92::92::74

:

:92::92::92

::92::92:

:92::92::92::92::92::92:

semicim sende kış günü kızı hasta edicen sıcak bakmamız lazım kendimize:)nese biz onu sakinleştiririz korkma sen
dimi ama orada dur bakalım semicim her fırsatta ortada don sütyen işimiz var bu semiyle bir gelirsem banadayakınsın otoban kenarındasın biliyorum evin beni görünce olursun sonra ben seniböle yaparım sonrada :92: seninlikeri alır yaaaaa
bizde 4 kızız benden sonrakiler ikiz 1 tane kız yiğenim var ama yeter ki anlaş gelinde olsun isterdim açıkçası gerçekten herşey karşılıklı bir kişide kıskançlık fesatlık varsa o iş yürümez ne kadar çaba göstersende onun için zorlamaya gerek yok iyiyle iyi olurum kötüyle kötü:129:
semi.masalcan .febe .tume.reyhan.funda.dosba bunlar sizin
:9
2::92::92::92::9

2::92::92::92::92::92:

:92::92::92::92::92::74

:

:92::92::92

::92::92:

:92::92::92::92::92::92:

oooooo mineciğim sendemi???? olmadı bak şimdi size grev yapıyorum bundan sonra giymiyorum. neyi sallayacaksınız bakalım

napim reyhancım girdim kimse yok can sıkıntısından komiklik olsun diye yani baska maksadım yok .....

napim reyhancım girdim kimse yok can sıkıntısından komiklik olsun diye yani baska maksadım yok .....

yani mine febe haklı. burdan başka biyere gittiğimiz yok. kürçü dükkanı gibi valla.

üşütmeyelim yaaaa. giydir bizi mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben geldiiiiiiiiiimmmm

valla gittiğim yerden bile aklımdan çıkmıyosunuz. ne konuşuyolar diye hep aklım burda valla.
iyice bağımlı oldum

hoşgeldin bitanemm

hoşgördük kuzum
nasılsın, naptın bugün? yemeğin varmı ne yapıcan???

ben şu an hem yemkhazırlamaya çalışıyorum hem size yazıyorum.hehehe
benim menüyü söyliyim
yayla çorbası
arnavut ciğeri
pilav
salata
nasıl güzel menü dimi. ne zamandır canım arnavut ciğeri çekiyodu valla.

ooo valla süper benimde cnm çekti bide kola olsa yanında ohhh ama benimki ciğer sevmiyo maalesef..evde pinekledim cnm birazda adet sancım vardı yattım biraz.ohh ennende yakın galiba ne güzelll.benimki 1 saat sürüyo yol benim dünden yemeğim var cnm benimde yayla çorbası,kuru fasülye,pilaz birazda mantı var.

oooo seninkide süpermiş canım.
evet annem yürüyerek 5 dakıka mesafede. çok yakın. her gün her dakıka ordayım valla:)))
mahaledeki esnaf dıyokı kızım sen evlenmemişmiydin, hergün gene burdasın.
esnaf bile bıktı benden

yaaa çok özendim sana şimdi.bende yakın olmayı çok isterdim.seninki yoksa komşu oğlumuydu?

slm bende geldim kızlar
kayınvalidemi görümcelerimi yolladım annelerine kendim kaçtım geldim evime
ooo sonunda benim donlarda çıkmış meydana
ama minecim kırmızı olacak benimkiler bu paçalılar reyhanın

yaaa çok özendim sana şimdi.bende yakın olmayı çok isterdim.seninki yoksa komşu oğlumuydu?

ben annemle 6 saat mesafedeyim ve o kadar zorluk çekmiyorum 2 ayda bir falan görüşüyoruz
liseden sonra hep ayrıydım zaten sanırım alıştım
size ilginç gelecek ama birbirimizi ne kadar çok sevsekte pek geçinemiyoruz maalesef

hoşgeldin şekerim.oo kırmızıııı heee
yok değildi ama çok iyi oldu. k.valdemlere dolmuşla gidiyorum. oda uzak değil ama annemler çok yakın:)))

valla şans ozaman seninki hayatım.nasıl yapıosun ciğeri?unlayıp kızartıyomusun ben hiç yapmadımda..

aklım hep tumede
korkuyorum olumsuz bir haber gelicek diye
ama işallah pcsi bozulmuşturda ondan giremiyordur diyede dua ediyorum

hoşgeldin şekerim.oo kırmızıııı heee

valla şans ozaman seninki hayatım.nasıl yapıosun ciğeri?unlayıp kızartıyomusun ben hiç yapmadımda..

febecim her rengi denedik ama bebiş yine yok yine yok
ebruli mi denesem acaba her renkten biraz alaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…