2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hoşgeldin şekerim.oo kırmızıııı heee

valla şans ozaman seninki hayatım.nasıl yapıosun ciğeri?unlayıp kızartıyomusun ben hiç yapmadımda..

evet canım unlayıp kızartıyorum.çok lezetli oluyo, una tuzda eklıyorum öyle kızartıyorum.

bu arada bende çok merak ettim tumeyi.inşllah pc bozulmuştur:)))

evet ya tumeyi bende çok merak ediyorum rabbim inş kötü bişeyi yoktur aminnnnnnnnnnnnnnnn

evet canım unlayıp kızartıyorum.çok lezetli oluyo, una tuzda eklıyorum öyle kızartıyorum.

bu arada bende çok merak ettim tumeyi.inşllah pc bozulmuştur:)))

yaa çok cnm çektiiii,birazcık yollarmısın
benim kociş eve sokturmuyo onu anneme söyliyimde yapsın bari.

slm kızlar nasılsınız
ciğer muhabbeti yapılmış ama ciğer hamilelikte ve beklentisi olanlarda ii değilmiş...
bebeğin tutunmasını engelliyomuş
geçen bi arkadaşımın dr.u sölemiş...
afiyet olsun az ye bari masalcım
şimdi çıkıyorum görüşürüz canlarım
minecim bizimkiler ortaya dökülmüş :)) dönüşte sorarım :))

aaaaa ilk defa duydum kuzum. şaşırdım açıkçası
ama dikkat ederim canım. bilseydim almazdım valla. ama aldım yemeden duramamkiiiiiiii
az yiyim bariii

bende okurum ama biraz beklemelisiniz cünkğ şu an tatildeyim bide 21 kişi olursak hergün birine meyrem süreside okuya biliriz bebek için 21 ayrı kişinin okuması gerekiyormuş

evlilik cay keyfine benzer gelinb kaynama caydanlık takımıdır kaynana caydanlıgın altı gelin üst tarafı kaynana kaynadıkca gelin demlenir damat cay bardagı geldimi bi gelin boşaltır bi kaynana boşaltır görümce çay kaşıgı arada bir gelir ortalıgı karıştırır gider kaynata çay tabagı dökülenlerle yoplar cocuk sekerdir caya lezzet veren tek şeydir

yazdıklarınızı okudum cogunluk eltilerden şikayetci benim eltim yok ama lanet bi görümcem var biraz eglenelim dedim

itiraf ediyorum
bu mevsimde nerde tatilde kara diye düşündüm 30 sn kadar
sonradan uyandım
peki ne yapmaya karar verdin canım nereye gideceksin

nerde gördün donumu kız hiçte bile ben öyle don giymem bikerem
aklım hep tumede
korkuyorum olumsuz bir haber gelicek diye
ama işallah pcsi bozulmuşturda ondan giremiyordur diyede dua ediyorum
merak etme canım kötü birşey olsa çıkardı okullar tatile girdiya belki biryere gitmiştir.
febecim her rengi denedik ama bebiş yine yok yine yok
ebruli mi denesem acaba her renkten biraz alaca
ilahi semiciğim senin gidişatını hiç iyi görmüyorum ben :86:

kızlar resimlerinizi adınızı herşeyi paylaşalım bakın profil gizliliği diye bir bölüm var sadece burada kaydettiğim arkadaşlarım görebilire ayarladım ben sizden başkası ne yazdıklarımı ne resmimi göremiyor öyle olsa bende bu kadar rahat davranamam yani.

eyvah yakalandım
aşağıda sessiz sessiz duruyordum ben ne güzel
febe nerdesin hani reyhanı sakinleştirecektin

reyhancım bu gece nöbetçilerde biziz anlaşılan
seni aşağıda göremedim yanlızım sandım görünmüyorsun bende
(lafı geçiştireyim bari)

yaaa görünmem öyle yakalarım işte seni bekliyordum burada ne yani sen çalacan ben oynayacam mı

tatlım ya ben bazen topiklerde gezintiye çıkıp yazıyorum
o zaman beni kimse göremez ki
ben yapamam yani ama zaten sakladığım birşeyde yok resmimi koyabilirim hintli hatun daha güzel diye değiştirmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…