valla benide biliyorlar sanırım takip edende olabilir
düşündüm bir ara değiştirsemmi diye sonra dedim amaaan beni burdan takip eden otursun kendinden utansın kimseden saklamıyorum hiçbişey
maaşalh canım toplasan 3 yılde 210 milyar ne yapıyorlar bunlar bu kadar parayı acıkınca ekmek arası yapıp yiyorlarmı
benim eltim varda benle evlendiğimden beri küs kadının adını evlendikten 2 sene sonra ögrendim
benim eltim varda benle evlendiğimden beri küs kadının adını evlendikten 2 sene sonra ögrendim
masal tatlım bu senin dosyanın neden sürekli hata verdiğini açıklıyor sanırım
anladın sen onu
hahahaha.. niye küsm peki??
benimkide düğüne yakın zamanlarda küstü. sonra düğünde elti kötü demesinler diye gitmiş lbiseler filan almış geldi düğüne. oneydi hala anlamış değilim canım benm
eşinin ailesine karşı olan sorumluluklardan kaçmak için
bir bahaneyle küser hepsinden kurtulurum zihniyetinde olanlar da var
senin eltinde onlardan mı fundacım
ben kocalara çok üzülüyorum ozaman kıyamazdım ben kocişe
ama seninki ilginçmiş nasıl bir küslük bu adını 2 sene sonra öğreniyorsun
sendemiiiiiiii?????? seninki napıyo???
ooooo benimki allah allah canım. k.pederime benim eşimin söylemediği bişeyi söylemiş gibi anlatmış.
benim eşim kimseden lafını esirgemez ne gerekiyoa söyler ve gerekire kavga eder.
k.pederde sorun yasamamak ıcn eşimle gelmiş bana söylendi. birde söylemiyecekmişim eşime.bende tek tek anlattım. eşimde gitti çata çat söylendi. neyseki problem büyümedi
hayır hiç alakası yok. foto için diyosan ona rağmen koyacaktım. ama ismimi hayır:)))
öyle bir şüphen varsa koyma masalcm
problem olmasın başına
amaaaan ondan gelecek ne olabilirki alah aşkına. ama foto için gerçekten bi problem var canım.
sanırım benim pc'de virus vaaaaaarrrr
inşllah küçük kaynım gelecekte yapacak[/QUOT
masalcım bende yükleyemedim gecengün sadece 1 dosya problem veriyor başka dostada problem yok belki seninde öyledir
semi çok tatlısın seni seviyorum
amaaaan ondan gelecek ne olabilirki alah aşkına. ama foto için gerçekten bi problem var canım.
sanırım benim pc'de virus vaaaaaarrrr
inşllah küçük kaynım gelecekte yapacak[/QUOT
masalcım bende yükleyemedim gecengün sadece 1 dosya problem veriyor başka dostada problem yok belki seninde öyledir
o olabilir de benim pc viruslu yazııık hasta ilaç vermemiz lazım.
format atılacaaaak ama ne zaman bilemyorum
reyhaaaannnnnnnnnncııımmmmmmm
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kızlaarr malesef benim çıkmam lazım. kociş işten geldi.
acık ilgileneyiim
iyi geceler hepinize, tatlı rüyalar.
öpüyorum herkezi tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?