reyhan canım ya bi bilse iç çamaşırları bayrak gibi sallanıyo
manene manene oda gelseydi
evet canım aynen öyle bende başladım namaza ALLAHIM kabul etsin bencede bişeyler yapmamız gerek aslında bu dünya geçici ebedi bir hayatı ellerimizle bir kenara atıyoruz neyseki bu durum bizi allaha daha çok yaklaştırıyor bak buda bir hayır bence.ve namaz kılmaya karar verdim.biraz uzun oldu ama içimi dökmek istedim.çünkü beni sizlerden başka kimse anlayamaz.
canım ben sadece arkadaşlarım görebiliri ayarladım istersen özelleştirebilirsinde gizlilikten öyle yap bence oda avucunu yalaraşk olsun kusurmu olur bitanem. ama benim bu siteye üye olduğumu bilen var ama hangi isimle olduğumu bilmiyo. yüzden söylemeye çekiniyorum bitanem. asıl sen kusra bakma tatlım.
sorunumu bisin istemiyorum:))
evet eşinle herşeyi paylaşmalısın ben içime attımda ne oldu başkaları doldurdu ben 5 sene bir oturdum bir eltim bir görümcem var kayınvaldemle beyramdan bayrama eltimle arada görümcemle hiç konuşmuyorum diğer bütün insanlarla görüşüyorum ama şunu anladım iyi niyetli olmak ezilmene sebep oluyor belkide ondan ben çocuk sahibi olamadım diyorum çünkü sinir hastası oldum ve felç geçirme tehlikesi atlattım baktık olmuyo evim yapılırken kiraya çıktık 3 senedir çalışıyordum onunda stresi vardı şimdi 5 aydır evdeyim ve evliliğimi anca anlıyorum ve huzurluyum ee gelsin artık değilmi ben hazırımmsendemiiiiiiii?????? seninki napıyo???
ooooo benimki allah allah canım. k.pederime benim eşimin söylemediği bişeyi söylemiş gibi anlatmış.
benim eşim kimseden lafını esirgemez ne gerekiyoa söyler ve gerekire kavga eder.
k.pederde sorun yasamamak ıcn eşimle gelmiş bana söylendi. birde söylemiyecekmişim eşime.bende tek tek anlattım. eşimde gitti çata çat söylendi. neyseki problem büyümedi
benim eltim varda benle evlendiğimden beri küs kadının adını evlendikten 2 sene sonra ögrendim
canım arkadaşa gitmiştim eşimin yeğenide bize geldi bilgisayarda oyun oynuyordu anca girebildimreyhanda gece kuşudur ama yok bu akşam
reyhan nerdesin tatlım ösledik seniii
aaaaaa semicim çok ayıpreyhaaaannnnnnnnnncııımmmmmmm
:92::92:
:84::84::84:semiiiiiiiiiiiiiii:113::113:semiye ölüüüm:113:semiye ölüüüüüüüüüüm döverim haaaa:86::89:manene manene oda gelseydi
:76::76::76::76::76:
:92::92::92::92:
:92::92::92::92:
kulağıdamı çınlamıyor yüzüdemi kızarıp yanmıyor bu reyhanın yaaa
iyi geceler herkezebende çıkıyorum kızlar iyi geceler
evet canım aynen öyle bende başladım namaza ALLAHIM kabul etsin bencede bişeyler yapmamız gerek aslında bu dünya geçici ebedi bir hayatı ellerimizle bir kenara atıyoruz neyseki bu durum bizi allaha daha çok yaklaştırıyor bak buda bir hayır bence
canım ben sadece arkadaşlarım görebiliri ayarladım istersen özelleştirebilirsinde gizlilikten öyle yap bence oda avucunu yalar
evet eşinle herşeyi paylaşmalısın ben içime attımda ne oldu başkaları doldurdu ben 5 sene bir oturdum bir eltim bir görümcem var kayınvaldemle beyramdan bayrama eltimle arada görümcemle hiç konuşmuyorum diğer bütün insanlarla görüşüyorum ama şunu anladım iyi niyetli olmak ezilmene sebep oluyor belkide ondan ben çocuk sahibi olamadım diyorum çünkü sinir hastası oldum ve felç geçirme tehlikesi atlattım baktık olmuyo evim yapılırken kiraya çıktık 3 senedir çalışıyordum onunda stresi vardı şimdi 5 aydır evdeyim ve evliliğimi anca anlıyorum ve huzurluyum ee gelsin artık değilmi ben hazırımmahhhahhh kızlar çektiğimi bir anlatsam sayfalar yetmez zaten artık ağza almaya değmez yapan kendine yapar şimdi gözleri yolda beni bekliyor gelsin diye çoook beklerr ama öteki dünyada ALLAH sorsun diyorum en güzel yıllarım gitti amma yazdım
canım arkadaşa gitmiştim eşimin yeğenide bize geldi bilgisayarda oyun oynuyordu anca girebildim
aaaaaa semicim çok ayıpher fırsata ne sallıyrsun çamaşırlarımı bırakta tedavi olmazken dursunlar yerlerinde canım.
:84::84::84:semiiiiiiiiiiiiiii:113::113:semiye ölüüüm:113:semiye ölüüüüüüüüüüm döverim haaaa:86::89:
iyi geceler herkeze
günaydın kızlarrr
nasılsınız bugün bkalım::87::87:
ayy benim şuanda eltim yok,üni de okuyo şuanda kaynım inş geç evlenir.hiç istemiyorum valla duyduklarımdan sonra.gerçi benimde dosba gibi yaş farkı olur ama olsun istemiyorum.
ayy benim şuanda eltim yok,üni de okuyo şuanda kaynım inş geç evlenir.hiç istemiyorum valla duyduklarımdan sonra.gerçi benimde dosba gibi yaş farkı olur ama olsun istemiyorum.
evet canım aynen öyle bende başladım namaza ALLAHIM kabul etsin bencede bişeyler yapmamız gerek aslında bu dünya geçici ebedi bir hayatı ellerimizle bir kenara atıyoruz neyseki bu durum bizi allaha daha çok yaklaştırıyor bak buda bir hayır bence
canım ben sadece arkadaşlarım görebiliri ayarladım istersen özelleştirebilirsinde gizlilikten öyle yap bence oda avucunu yalar
evet eşinle herşeyi paylaşmalısın ben içime attımda ne oldu başkaları doldurdu ben 5 sene bir oturdum bir eltim bir görümcem var kayınvaldemle beyramdan bayrama eltimle arada görümcemle hiç konuşmuyorum diğer bütün insanlarla görüşüyorum ama şunu anladım iyi niyetli olmak ezilmene sebep oluyor belkide ondan ben çocuk sahibi olamadım diyorum çünkü sinir hastası oldum ve felç geçirme tehlikesi atlattım baktık olmuyo evim yapılırken kiraya çıktık 3 senedir çalışıyordum onunda stresi vardı şimdi 5 aydır evdeyim ve evliliğimi anca anlıyorum ve huzurluyum ee gelsin artık değilmi ben hazırımmahhhahhh kızlar çektiğimi bir anlatsam sayfalar yetmez zaten artık ağza almaya değmez yapan kendine yapar şimdi gözleri yolda beni bekliyor gelsin diye çoook beklerr ama öteki dünyada ALLAH sorsun diyorum en güzel yıllarım gitti amma yazdım
canım arkadaşa gitmiştim eşimin yeğenide bize geldi bilgisayarda oyun oynuyordu anca girebildim
aaaaaa semicim çok ayıpher fırsata ne sallıyrsun çamaşırlarımı bırakta tedavi olmazken dursunlar yerlerinde canım.
:84::84::84:semiiiiiiiiiiiiiii:113::113:semiye ölüüüm:113:semiye ölüüüüüüüüüüm döverim haaaa:86::89:
iyi geceler herkeze
ayy utandım şimdi zaten benim kimseyle işim olmaz.öyle kolay kolay sorun yaşamam.ben gurbette okuduğum için tecrübeliyim insanlarla nasıl yaşanır biliyorum :)günaydın canım.ben bu sabah zor ayıldım.havada berbat ve benim kayınvalidemlerle olan güne gitmem gerek.elti yok ama yinede canım istemiyor
kötü elti febe
kız şimdiden istemiyon eltiyi.işallah siz iyi geçinirsiniz febecm.gül gibi geçinirsiniz:26::26::26::26:işallah
valla bende eltiyim canımın içi ama içimde fesatlık yok. yoksa ikimizde el kızıyız bu ailede.
ama dediğim giibi önemli olan fesatlığın olmaması şekerim.
benimkinin en baştan belliydi ne olacağı. ama ben salak aman değildir be boşver diyip duruyodum.
onlar evlendiğinde sobalı ev tutulmuş. ben evlendiğimde de her odada klıma ve kalorıfer vardı öyle bi ev blduk. ama arada 10 sene var. kıskançlıkla başladı ve bunun içinde eltimin anneside var.
kadın bana her geldığınde bişeylerim kırılıyo inanın buna gerçekten söylüyorum:))
düne göre bugün daha iim cnm ben.ilk gün haliyle bozuk oluyorum.eşimlede konuştuk daha doğrusu o konuştu ben dinledim.biraz daha bekleyelim dedi.belki 4-5 ay sonra bir kez daha aşılama yaptırırız sonrada olmazsa tüp bebek.benim moralim bozuk olduğu için bişe söylyemedim ama şaşırdım o benden daha çok istiyodu nasıl zamana bıraktı anlamadım.ben nasıl beklerim onuda bilmiyorum.artık her ay aynı şeyi bekle bekle yoruldummm
sen nasılsın masalcım?
canım benim biz evet sıkıldık artık bebiş gelsin herşey bitsin istıyoruz.
biz bile sıkılıyoruz ve sıkıldık. onlarıda anlamak lazım. biz evet bebek istiyoruz ama bence eşlerde bizi istiyo. aklımızda hareketlerımızde her konuşmamızda hep bebek lafı oluyo bence artık onlarda sıkıldı.
erkekler bizim kadar hassas değil ama onlarda üzülüyolar.
geçen ay 14 gün geldi ya benim kırmızılar, benim eşim bilir ben çok düzenli adet ourum. 12. günden itibaren günde 4-5 defa aradı sordu varmı gelen giden diye. onlarda stres altındalar yani.
bizim olduğu kadar onlarında biraz uzaklaşmya ihtiyaçları var.
benim eşim açıkça söyüyo eski karımı istiyorum ben diyo neşeli cıvıl cıvıl karımı istiyorum diyo.
haklı değillermi sence canım?? anırım sen biraz üzülmüşsünmü diyim içerlemişinmi diyim ama hak ver canım benim. onlarda sıkılıyo stres yapıyo bence en az bızım kadar.
umarım alınmazsın söylediklerime bitanem:))
ben iyyim bitanem gün sayıyoruz işte. ama olmayacak biliyorum.
ama çok rahatım inan çok rahatım.
aşk olsun tatlım ne alınmasını.çok haklsın kesinlikle bencede öyle çünkü benim günlerimde yaklaştığında aradı sordu hergün durumda değşiklik varmı diye.en son dün var dedim bidahada demem inş. :) ya ben bu kadar çok istemiyodum beni o bu hale getirdi diyebilirim.çünkü o evlendiğimiz ilk aydan beri bekliyo
ama o zaman bu kadar uğraşacağını bilemedi. zor bi süreç çünkü hepimiz için.
benimkide öyle. ama biz en başta çocuk düşünmedik. bi birbirimze alışalım, aynı evi paylaşmak aynı evin içinde yaşamak her kişi için zordur bence.
çünkü bekarken ekmek elden su göldendi. helede çocuk düşünmeye başladığımızda ohooooo hiç böyle bişey yaşayacaklarını düşünmüyolardı. bence öyle değilmi.
neyse atlatacaz bu durumu ve sonra çok güleriz inşallah bitanem.
az kaldı zaten mutlaka muradımıza ereceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?