2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bende masal gibi oldum avatarımı değiştiricem hata veriyor sürekli:95::95::95::95:

ay ben menü oluşturmada çok beceriksizimdir
dolabı aç ne varsa onları degerlendir reyhancım
en kolayı

reyyyyhaaannnn
kesinlikle düz saç canım
önceki resmi istiyom ben çok güzeldi ya

ii geceler kızlar
bakıyorum bu gece herkes burda...
valla bu progestan ve hamilelik sinirlerimi bozdu ( eşimle tartıştım buraya geldim

ii geceler kızlar
valla bu progestan ve hamilelik sinirlerimi bozdu ( eşimle tartıştım buraya geldim

ee kolay değil canım biraz sıkacan dişini hamile kalmak istediğin dönemi düşün ne olursa olsun kabul ederdin dimi sık dişini kucağına alacak kadar

kusura bakmayın şekerler gözlerim çift görmeye başladı yazıyom işte neresi gelirse basıyorum hep yanlış yazıyorum

herkes nereye gitti yaw kaldım ben bir başıma değmeyin göz yaşıma kayboldum bir başıma geliiiiiiiiin reyhan karaca söylüyorya adaşım neyse ben kaçar midemde yanıyor zaten bir hap alayım hepinize kucak dolusu öpücükler dostlarım byyyyyyy:79::79:

ee kolay değil canım biraz sıkacan dişini hamile kalmak istediğin dönemi düşün ne olursa olsun kabul ederdin dimi sık dişini kucağına alacak kadar

hayatım işte sorunda bu ya... hamile kalana kadar bütün stersi biz çekiyoruz
ama gerçekten tamam onlarda üzülüyo ama bizim gibi değil
sonra ne oluyo sen büyülü bi dünyadayken adam hiç bişi olmamış gibi davranıyo...buna da tamam ama ben hamileyim ilgiye ihtiyacım var her zamanki gibi çekti yattı...sinir oldum
ama halime çoook şükrediyorum

amanda aman şen ilgimi iştiyosun boşversene sen erkek milleti KÜTÜK işte oku bakayım tersten
yine aynı yani erkekler bayanlar kadar duygusal olamıyor ne yazıkki ne yapacan atsan atılmıyor satsan satılmıyor benimkide uyuyor her akşam ama kızmıyorum alıştım şu anda hamileliğin verdiği stres var sende sakin olmaya çalış canım boşver kendi kendini şımart.hem bizzzz varız.

ii geceler kızlar

ay kıyamam canım hamile olmuşta sinirlerimni bozulurmuş
dosbacım yaşamadık ama hamileliğin etkisi canım durduk kocasına saldırmak isteyenleride
duyduk valla.
ama eşin idare etsin azcık seni üzmesin bebişinizi

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın...

minee reyhannnn neymiş o 3.günde yapılan dua aşk olsun niye paylaşmıyosunuz? bugün benim 3.günümdü

bayadır uğrayamadım ama tüm kaçırdığım günleri okudum tektek:)))ben tüp bebeğe başladım arkadaşlar.bakalım hayırlısı.27 şubatta transferim var 11 martta sonucu öğrenicem.şimdi 3 tane ağızdan ilacım var,14 şubatta iğneler başlıyor.aşılama yaptırdığıma çok pişmanım.2 aşılamayla hem çok zaman kayb ettik hem de rapor hakkımızın çoğunu tüketmiş olmuşuz aşılamayla.2 aşılamayla çıkarılan ilaç raporları kullanıldığı için tüp bebek biraz külfetli ama olsun maddi kısmı önemli değil de ya bu da olmazsa korkusu beni mahvediyor.dr bize tüp bebeği yapmak istemedi.1 yıl sonra yapalım dedi.gerek yokmuş.bizi infertilite olarak kabul etmiyormuş.normal yolla olur boşuna aşılama yaptırıp psikolojini bozmuşsun dedi.ya bu tüpbebek tutmazsa 2 aşılama 1 tüp bebek olmadı diye daha çok psikolojin bozulacak dedi.benim ısrarım üzerine kabul etti.bakalım hayırlısı.inşallah olur gerçekten psikolojim çok bozuldu.dr yanında bile ağladım,dayanamadım...

herkes nerdeeeeeeeeeeee
geliyorum gidiyorum kimsecikler yok ya:84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…