canım akşam tekrar giremedim kk sorun verdiamanda aman şen ilgimi iştiyosun boşversene sen erkek milleti KÜTÜK işte oku bakayım tersten
yine aynı yani erkekler bayanlar kadar duygusal olamıyor ne yazıkki ne yapacan atsan atılmıyor satsan satılmıyor benimkide uyuyor her akşam ama kızmıyorum alıştım şu anda hamileliğin verdiği stres var sende sakin olmaya çalış canım boşver kendi kendini şımart.hem bizzzz varız.
ay kıyamam canım hamile olmuşta sinirlerimni bozulurmuş
dosbacım yaşamadık ama hamileliğin etkisi canım durduk kocasına saldırmak isteyenleride
duyduk valla.
ama eşin idare etsin azcık seni üzmesin bebişinizi
günaydııııınnnngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın...
canım hayırlı uğurlu olsunbayadır uğrayamadım ama tüm kaçırdığım günleri okudum tektek:)))ben tüp bebeğe başladım arkadaşlar.bakalım hayırlısı.27 şubatta transferim var 11 martta sonucu öğrenicem.şimdi 3 tane ağızdan ilacım var,14 şubatta iğneler başlıyor.aşılama yaptırdığıma çok pişmanım.2 aşılamayla hem çok zaman kayb ettik hem de rapor hakkımızın çoğunu tüketmiş olmuşuz aşılamayla.2 aşılamayla çıkarılan ilaç raporları kullanıldığı için tüp bebek biraz külfetli ama olsun maddi kısmı önemli değil de ya bu da olmazsa korkusu beni mahvediyor.dr bize tüp bebeği yapmak istemedi.1 yıl sonra yapalım dedi.gerek yokmuş.bizi infertilite olarak kabul etmiyormuş.normal yolla olur boşuna aşılama yaptırıp psikolojini bozmuşsun dedi.ya bu tüpbebek tutmazsa 2 aşılama 1 tüp bebek olmadı diye daha çok psikolojin bozulacak dedi.benim ısrarım üzerine kabul etti.bakalım hayırlısı.inşallah olur gerçekten psikolojim çok bozuldu.dr yanında bile ağladım,dayanamadım...
herkes nerdeeeeeeeeeeee
geliyorum gidiyorum kimsecikler yok ya:84::84::84::84::84:
ben misafirlerime hazırlık yapmakla meşgulüm bu arada kırmızılar da yola çıktı galiba mahvoldum karnım belim çok kötü ağırıyor tamda zamanı aman gününde olayımda bişey istemem ağrısın ancak gece girebilirim canlar öpüyorum sizi çamaşırlarım ortaya dökülmesin diye haber vereyim dedim
eger ağrıların benim kadar çok oluyorsa allah yardımcın olsun
umarın gelenler arkadaşların falandırda yardım ederler sana
sende pko mu var reyhan o yüzdenmi böyle diyosun
Bu arada misafirlerim yeni gitti ve kaç kişi geldi biliyormusunuz?18 yetişkin 6 çocuk 2 de biz ben bir an yaptıklarım yetmeyecek sandım ama çok güzel bir geceydi ve neyseki yetti.
canım akşam tekrar giremedim kk sorun verdi( kusura bakma ...
ayyy aslında sinirimi bozan kocamın çok duygusal olupta benim hamileliğimde böle değişmesi oldu sanırım
eşimle 9 yıldır birlikteyiz... tam çözemedim ama bebişin üzerine çok düştüm sanırım ... tam anlamıyla kıskanıyor diyemem ama en yakın arkadaşını paylaşmak duygusu zor geldi sanırım(
doğsun benden çok sevecek biliyorum
sanırım bende çok alıngan oldum... benimle ilgilenmiyo sanırım
neyse bugün telafi etti :)) şimdi bende bebişimde çok mutlu
darısı sizlerin başına...ama inanın burdaki herkesin hamilelik haberini duyacağız
ben bütün kalbimle inanıyorum ve dua ediyorum
günaydııııınnnn
biraz geç oldu ama :))
canım hayırlı uğurlu olsun
güzel haberi çok yakında alacağımıza bütün kalbimle inanıyorum
bahtın açık olsun
( evet sanırım akşamları daha kalabalık oluyoruz semicim
açıkçası bende ne var bilmiyorum ama kafama takıyorsam oay çok stresli geçtiyse 35 günde falan oluyorum net günümü bilmiyorum o yüzden canım. Pko var demediler hiç gittiğim doktorlar ama 1. De olmuştum şimdi başladı işte sancılar ben olmadan 2 3 gün öncesinde başlar ağrılarım ve ilk gün çok şiddetli geçer :85:
Bu arada misafirlerim yeni gitti ve kaç kişi geldi biliyormusunuz?18 yetişkin 6 çocuk 2 de biz ben bir an yaptıklarım yetmeyecek sandım ama çok güzel bir geceydi ve neyseki yetti.
benimde olmadfan başlar ama olunca ilk ikigün fena
35 gün çok uzun değil tatlım 21 ve 35 günarası normal sayılıyor benim bildiğim ben daha uzun zannettim o yüzden pkomu vaer dedim
maaşallah mahalleyimi topladın reyhan
ben hala anlamış değilin gerçi yemeğemi geldiler çayamı
yemege ise işin içinden çıktığın için[/QUOTE
ee düşün artık canım bu gelenler kayınvalidemle oturduğum ve oradan tanıştığım zamanlardaki komşular sonradan spriz misafirlerimde oldu. açıkçası ben alışkınım bu sayılara kayınvalideme o zamanlar nerdeyse hergün misafir gelirdi ve grupları olduğu için bir toplanmada kalabalık olurlardı bide orada beni seven çoktu kendimi metetmiş gibi olmayayımda öyleydi dün pasta börek yaptım ama yemeğede çoooooooooook çağırdım öyle kalabalık ramazanda falan.
masalcanın seside gitti nereye kayboldu bu kız? tumedende ses yok o bence dedğim gibi öğretmenya okullar tatile girince biyerlere gitti herhalde arada haber ver tumecim merak ediyoruz seni burada hepimiz(((((((((((((
evet biraz ama eltimde vardı yardım etti size birşey söyliyeyimmi biz eltimle görümcemle alakalı tartışmalar oldu o zaman uzaktık aramız iyi değildi ama ben evimi ayırdıktan sonra hiç konuşmadığımız için tanımıyorduk birbirimizi eltimle şimdi şimdi tanışıp anlaşıyoruz ve kayınvalidemin yaptığına bakın onun annesini arayıp bende eltim hakkında kötü konuşmuşmuşumda benle konuşuyormuşta görümcemle niye konuşmuyormuş bu kadın beni cinnet geçirtecek kızım uyumsuz dik kafalı yerden burnu düşse kaldırmaz demiyorda benim görüştüğüm insanları çekemiyor size soruyorum herkezle görüşen bendemi sorun kimseyle görüşmeyen görümcemdemi bıktım artık hep kayınvalidemin beni çekemeyip benimle uğraşmasından.
semicim avatarındaki resmini yanlışmı gördüm cadı resmimi?ece tedavin hayırlı olsun
şansın daha fazla ve bu sefer işallah olur
zor dönemler ama mükafatını alırsın işallah canım
kızım sende eltinde el kızısınız canım benım. tabiki kızını destekleyecek onu yüceltmeye çalışacak.
sen bence takma kafana. eşin bilmiyomu kimin ne olduğunu. gerisini boşver bence.
ateş olsalar cülmü kadar yer yakarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?