2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

oooo bayağı sarmış sana o zaman k.valden canım.
acaba ayrı eve çıktın diyemi bu tantana???
k.peder nasıl peki?? odamı arızalı???

oooo bayağı sarmış sana o zaman k.valden canım.
acaba ayrı eve çıktın diyemi bu tantana???
k.peder nasıl peki?? odamı arızalı???
kısaca anlatayım ben ilk 1 sene bir oturacaktım sonra ev yapıp ayıracaklardı ama hep ertelediler 5 sene oturdum bana gelince para yoktu ama hiç birşeyden geri kalmıyorlardı turlara gitmeler tatillere gitmeler falan filan neyse evlendim 1 haftalıkken ramazana girdik her sahura evin her işine hizmetçi gibi gece yatağa dilim dışarıda giriyodum sabahta 8 e kadar uyuda görelim kaynanamın istediği o gezecek ben iş yapacam evde duracam hiç gezmemi istemezdi. o zamanda görümcemide kardeş biliyorumya onada kullandırdım kendimi ama tabi yaranamadım sus sus nereye kadar en son görümc. kaynanm. hakkımda dedikodu yapmışlar gör. çocuğuda bana anlattımı o zaman bide teyze gelinleri falan kimse konuşmuyor ben niye konuşuyorum hepsi sorun en son rest çektim 1 hafta içinde evimi ayırdım yapamam sandılar çok sabırlıyımdır ama yapacam dediğim şeyide yaparım özetle kaynanamın beni çekemiyor kumam gibi eşimi paylaşamıyordu herkezin beni sevmesi görüşmesi rahatsız ediyor.sorun bu KISKANÇLIK.Kayınpeder iyi ama k.valdemin ağzına çok bakıyor

Son düzenleme:
masalcım hadi hayırlısı bende grip olmuştum aşılamadan bir hafta sonra kadar...meğer tutmuş vücudum reaksiyon veriyomuş..canım inş. seninki de öyledir...

bu arada elti muhabbetine katılamıyorum görümcem ise üni. öğrencisi zararsız... bu muhabbete katılamıyorum :))
kayınvalidem ise çok severdim ama ben hamile kaldım kadın beni aramaz oldu valla bi anlam veremedim...4 yıllık bi özleme böyle sessiz kalması beni üzmeye başladı
kanamam var diye eşim aradı beni tam 48 saat sonra arayıp halimi sordu??

bu nasıl bi duygudur ya...ben bu nedenle birazda kız istiyorum
Allah beni bu duygulardan korusun... sende başkasının koynunda yatıyosun ve onuda bi anne doğurdu... acaba kaynanasıda öylemiydi??
bu ruh halini incelemek lazım
annem gelinleriyle arkadaş gibi... hiiiç rahatsız etmez ve karışmaz
hoş kaynanam da öyle ama son zamanlarda sanırım oğlunu kıskanıyo :)) her sabah eşimle düzenli konuşurlar...valla hiç anlamam bu muhabbetlerini ama hiçte karışmam :)) isterse her dakka konuşsun

hıııııııı demekki onun maksadı gelin değil senıne dediğin gibi hizmetçiymiş. fesat karı

haklısın tatlım bende üzülürdüm öyle yapsa k.valdem valla.

ayyy ağzındanda bal damlıyo tatlım. inşallah diyorum ama etrfımdakı herkez hastaaaaaa

o kadar psikolojim bozukki çektiklerimi hiç unutamıyorum her gece ağlardım bide hep ben ortamı aman huzursuzluk olmasın aman iyi olalım diye idare ederdim düğün gecesi 4 te yattık sabah 7 de kaldırdılar 10 gün ben eşimle olamadım kalabalık misafirlerden balayına bile göndermediler o zaman cahillikte var eşimde bende küçük en güzel yıllarım ağlayarak geçti belkide o strs yüzünden çocuğum olmadı ve hala unutamadım nasıl olsunki? ALLAHIMDAN bulsunlar istiyorum bana yaşattıklarını çok haksızlıklara uğradım ALLAHTAN eşim 4 4 lük o en büyük şansım benim en önemliside o zaten

allah görüyo bitanem. mutlaka mükaftını alcaksındır. onlarda görecekler.
hiçte üzülme evet olan genç yıllarına olmuş ama en azında eşin iyiymişş. bebişinde olunca değmeyin reyhanın keyfine olacak

haklısın tatlım bende üzülürdüm öyle yapsa k.valdem valla.

ayyy ağzındanda bal damlıyo tatlım. inşallah diyorum ama etrfımdakı herkez hastaaaaaa
canım valla benimde çevremde hastalar vardı ama benim ki önce kırgınlık sonra grip şeklinde oldu
gözlerim açılmıyodu
inş. canım...cuma belli olcak dimi

valla hayatım yine kurtulmuşsun ya kocanda onlara uysaydı ya evini ayıramasaydın
çok şükür şimdi kapını kapat kulağını tıka...
bebiş olayını da şöle düşün... bundan sonra rahatladım ve herşeye hazırım diye beynine mesaj gönder

ne bu biz gelinlerin kaynansından çektiigi 4 kötü ise 1 iyi oda zorla bi benim kaynanam iyi diyen görüyorum görüyorum ogullarınız kıymetliyse evlendirmeyin huzurlarını bozmayın gelinler köle olmak zorunda sanki

bu arada mine bugün hastaneye gidecekti ne yaptı acaba haberini alan varmı??

valla reyhancım dosba çok haklı. hayılısıyla bebişini alırsın inşallah kucağına.

ay inşallah dosbacım vardır bebişim. evet cuma 14 günüm. çrşamba bitecek progestanım2-3 gün içinde geelecekse gelir zaten kırmızılar canım beım

çamaşırları ortalığa dökme sırası bende sanırım bugün

ben yanlız kaldııımmm amaaaaaaa

masalcım haftasonu biryerlere kaçtığını düşündüm bugünde çıkmasaydın ortaya senide aramaya başlayacaktık

semicim avatarındaki resmini yanlışmı gördüm cadı resmimi?

evet tatlım doğru görmüşsün

seni okadar iyi anlıyorum ki.aklına geldikçe tekrar tekrar yaşayıp kendini üzüyorsun dimi
tatlım çizgi çek o yılların üstüne.aklına geldikçe kov gitsin.
evine çıkmışsın çok şükür bir sen bir eşin birde bebek
gerisi boş
bizim hikayemiz aynıymış en başta kabul etmedim ben aynı evi o 1 yılın 5 yıl olacağını biliyordum ama evimizin bitmesine az kala kiradan çıkmak zorunda kaldık ve 1.5 sene oturdum beraber ama benim kayınvalidem kahvaltıyı hazırlayıp kaldırırdı beni 10 civari
yinede ayrı ev gibisi varmı bee
kardeşim nişanlı kendi evi var annem alamk isteseydi yanına ilk ben karşı çıkardım

Beni rahatsız eden konu evim onun evinin yanına yapılıyor yaza bitecek ve ben oraya gideceğim nasıl olacak bilmiyorum şimdiden stres bastı bana ama kapım ayrı kavga etsekte görüşmeyiz biter diyorum ama o huzuru vermez bana boş boş konuşacak. Ammaaann dünyaya bidaha gelmeyeceğim hayatım onada bağlı değil dişe diş ve en iyisi kale almamak

neyse ben şimdi kaçıyorum
21:45te buluşalım mı kızlar
bakalım randevuma kaç kişi gelecek
arkideşlerim

bu arada mine bugün hastaneye gidecekti ne yaptı acaba haberini alan varmı??

canım arkadasım sağol beni merak ettiğin için bugün beşinci günüm doktor muayene etti beni klomen verdi bide cyclo progynova diye bi ilaç doktora sordum tedavi ne kadar sürer diye bu ay tam olarak tedaviye başladık dedi bu ayda olabilir üç dört ayda sürebilir dedi yani doktorum hiç aşılama yapılmamış gibi bastan basladı anlayacağın bu arada adet tarihim 21 şubat ilgili arkadaş yazsın tabloya

canım tedavin hayırlı olsun. inşallah güzel sonuçlanır biitanem. bebişin en yakın zamanda seninle olur inşallah:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…