canım tedavin hayırlı olsun. inşallah güzel sonuçlanır biitanem. bebişin en yakın zamanda seninle olur inşallah:))))
inş canım inş sabırla bekliycez artık...
canım arkadasım sağol beni merak ettiğin için bugün beşinci günüm doktor muayene etti beni klomen verdi bide cyclo progynova diye bi ilaç doktora sordum tedavi ne kadar sürer diye bu ay tam olarak tedaviye başladık dedi bu ayda olabilir üç dört ayda sürebilir dedi yani doktorum hiç aşılama yapılmamış gibi bastan basladı anlayacağın bu arada adet tarihim 21 şubat ilgili arkadaş yazsın tabloya
canım hayırlı ugurlu olsun cift cizgiyi görürsün inşallah bende bu ay aşılama olcaktım ama dr tatile cıkcakmış bidahaki aya erteleyelim dedi bende eray ben varmış umuttepede onun özeline gideyim dedim devletin binasında cama yazmışlar kocamam özel muayene 140 diye neyse randevu alamadım devlet yasaklamış bende bi umut adetimim 4 günüya belki alırım randevu diye tüp bebek ünitesine cıktım adam bi geldi ateş püskürüyo çeşmesi kapandıya neyse özel randevu alamadım anlıcagın sans buyabende normal randevu aldım taa şubat 14 ....ah ah ben ümit hanıma kurban oluyim valla kadın benden bi kuruş almadı tatlı billi güler yüzlü ben gitmedimmi o aryo ne oldu varmı bi gelişme ne diyim biz bi yola cıktık allah yanımızda olup bizi anlayanlardan razı olsun bizden yararlanmak isteyenlere ayıplayanlardanda sorsun hesabını
of ya canım sıkıldı benim ben şimdi hangi dra gidicem
infertilite tedavisinde özel randevu şart
mecbur drun takip etmesi gereken günler var
nasıl yani şimdi yumoşlaar çatlamışmı bakması gerektiğinde
15 gün sonraya mı verecekler randevuyu:95::95::95::95:
ümit hanım çok iyidir eminim ama eray beydende herkes memnun onun vesilesiyle birçok kişinin hasreti sona erdi.şehrimizde üni. hast.de bir tüp bebek bölümünün olması ve başında işini bilen bir hoca olması bence büyük şans.birçok kişi bu kadar şanslı değil.
o günki sinirini musluğun kapanmasına bağlamışsın arkadaşım ama bir çok sebebi olabilir
görmüşsündür yoğunluğunu ayrıca bütün drların musluğu kapandı
ve bence bu kötü isteyen özel muayene olabilmeli.adetimizin 3.günü gitmemiz lazım mesela baksana sana 15 gün sonraya randevu verilmiş nasıl tutturacaz adet günümüzüde 15gün önceden randevu alıcaz
benim drm akademi hast.deydi nuri bey bilirsin belki adam sperm testi bile yapmadan aşılama yaptı bana.sperm 1 milyonda çıkabilirdi allah korusun bunlardan sonra
eray beyi tek kelimeyle şans olarak görüyordum ve özel randevu alamayacağımı duyunca üzüldüm
açıkçası
işallah sende faydasını görürsün karacım
üniversiteler özelleştirilsin diyemi
çoşmuş bu drlar.
sağlığımız önce allaha sonra onlara emanet olmasa yani muhtaç olmasak
valla benım bu haberlerden bır bılgım yok. sizden duyduğum kadarıyla yorum yaptım.
ama dediğim gibi semicim sadece ve sadece para önemli onlar için başka bişey değil.
( tabi istisnalar kaideyi bozmaz )
ben duymuştum 31 aralığa kadar gün vermişlerdi
ama biliyosun ben gittim daha sonra böyle bişey yoktu uygulamaya geçmediler demekki demişdim sadece geç kalmışlar meger
para mı:26::26:öyle olduğunu düşünmek çok kötü ya
hadi biz bebiş için uğraşıyoruz canı için uğraşanlarda var
drlar sadece parayı düşünüyorsa onlar ne yapsınlar
arada helal süt emmişleride vardır diyelim içimiz kararmasın daha fazla
size çay yaptım
isteyene kahve
kekimde var:125::125::125::125::125::125::125::125:
üstünede dondurmaaa:131::131::131::131:
tuhaf bir menü oldu ama kkda imkanlar kısıtlı malum bedava
eee hadi kaynatalım topik günü yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?