2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım hayırlı ugurlu olsun cift cizgiyi görürsün inşallah bende bu ay aşılama olcaktım ama dr tatile cıkcakmış bidahaki aya erteleyelim dedi bende eray ben varmış umuttepede onun özeline gideyim dedim devletin binasında cama yazmışlar kocamam özel muayene 140 diye neyse randevu alamadım devlet yasaklamış bende bi umut adetimim 4 günüya belki alırım randevu diye tüp bebek ünitesine cıktım adam bi geldi ateş püskürüyo çeşmesi kapandıya neyse özel randevu alamadım anlıcagın sans buyabende normal randevu aldım taa şubat 14 ....ah ah ben ümit hanıma kurban oluyim valla kadın benden bi kuruş almadı tatlı billi güler yüzlü ben gitmedimmi o aryo ne oldu varmı bi gelişme ne diyim biz bi yola cıktık allah yanımızda olup bizi anlayanlardan razı olsun bizden yararlanmak isteyenlere ayıplayanlardanda sorsun hesabını

ümit hanım çok iyidir eminim ama eray beydende herkes memnun onun vesilesiyle birçok kişinin hasreti sona erdi.şehrimizde üni. hast.de bir tüp bebek bölümünün olması ve başında işini bilen bir hoca olması bence büyük şans.birçok kişi bu kadar şanslı değil.
o günki sinirini musluğun kapanmasına bağlamışsın arkadaşım ama bir çok sebebi olabilir
görmüşsündür yoğunluğunu ayrıca bütün drların musluğu kapandı
ve bence bu kötü isteyen özel muayene olabilmeli.adetimizin 3.günü gitmemiz lazım mesela baksana sana 15 gün sonraya randevu verilmiş nasıl tutturacaz adet günümüzüde 15gün önceden randevu alıcaz
benim drm akademi hast.deydi nuri bey bilirsin belki adam sperm testi bile yapmadan aşılama yaptı bana.sperm 1 milyonda çıkabilirdi allah korusun bunlardan sonra
eray beyi tek kelimeyle şans olarak görüyordum ve özel randevu alamayacağımı duyunca üzüldüm
açıkçası
işallah sende faydasını görürsün karacım

of ya canım sıkıldı benim ben şimdi hangi dra gidicem
infertilite tedavisinde özel randevu şart
mecbur drun takip etmesi gereken günler var
nasıl yani şimdi yumoşlaar çatlamışmı bakması gerektiğinde
15 gün sonraya mı verecekler randevuyu:95::95::95::95:

bence hiiiç merak etme tatlım, canınıda sıkma.
bu dr'lar kaz gelecek yerden tavuğu esirgemezler. bu devletın kaçıncı prosedürü. her defasında bi yolunu bulup gene eski sistemi uyguluyolar.

eminim gene eski sstemi uygulayacaklardır resmiyoldan olmasa bıle el altından bi şekilde yolunu bulurlar. devletın verdiği 1500 lirayla geçinecek insanlar değil bunlar. alışmişlar ayda en az 15000 kazanmaya o kadar az paraya kıllarını kıpırdatmazlar.

yok ben tavrini cok kötü gördüm birden odadan cıktı hişimla sinirli bi şekilde bişeler anlattı daha dogrusu bagırdı kimseye bakmadı sadece bi kagıt dagıttı ümüversiteler özelleleştirilsin diye ha bide sekreterlerden azar işittim bugun eylen var siz cahilmisiniz hiç mi gazete okumuyorsunuz diye ve bunu söyleyen kişi paralı özel muayenenin sekreteri cogu tüp bebek için kontrolune gelmiş yumurta gelişimine baktırcaktı ayrıca ben kendim için söylemiyorum allaha cok şükür güçüm var degil 140 daha fazlasını harcamaya hazırım harcadıkta ya harcıyamicak durumda olanlar ne yapsın ikimizde sigortalıyız ama o bir tatlil için aylarca beklicek ama aynı devletin binasında ben parayı verdim diye hemen tüm tahlillerimi yapcam muayenemi olcam eski bekar cocuk hasretini yaşamayan biri olsam ne derdim biliyomusun aman bi bi muayene ücretini bulamıyorsa cocukta dogurmasın nasıl bakcak
ha şuda bir gercekben yarın arayıp yine özelinden muane günü alcam bi umut

hiç hoş şeyler yaşamamışsın
bende bunları yaşasam aynı tepkiyi verirdim bazı drlar hastalarına bağırmayı gövde gösterisi yapmayı seviyorlar ve öyle bir ana denk gelmişsin sanırım
sekreterin yaptığıda terbiyesizlik allaha havale edeceksin yada ağzının payını vereceksin öyle kendini bilmezlerin
allah onlarıda düşürsünde görsünler nasıl oluyormuş tövbe tövbe
ama tüm bunlar drun kişiliği ile ilgili karacım yani bunlar biryaana
bizi bebeğimize kavuşturma ihtimali dr olarak bizim işimize yarayıp yaramayacağı
işini bilip bilmediği bir yana
benim drum gibi ayakta güler yüzle hastasını karşılayıp sperm testi bile yapmayacaksa işini doğru yapsın varsın suratsız olsun
he birde eraybeyin hastalarına eşit davrandığını duymuştum yani randevuları bile bir özel bir normal randevu şeklinde alıyormuş
belki drunun tatilde olması rastlantı değildir

üniversiteler özelleştirilsin diyemi
çoşmuş bu drlar.
sağlığımız önce allaha sonra onlara emanet olmasa yani muhtaç olmasak

üniversiteler özelleştirilsin diyemi
çoşmuş bu drlar.
sağlığımız önce allaha sonra onlara emanet olmasa yani muhtaç olmasak

valla benım bu haberlerden bır bılgım yok. sizden duyduğum kadarıyla yorum yaptım.
ama dediğim gibi semicim sadece ve sadece para önemli onlar için başka bişey değil.
( tabi istisnalar kaideyi bozmaz )

valla benım bu haberlerden bır bılgım yok. sizden duyduğum kadarıyla yorum yaptım.
ama dediğim gibi semicim sadece ve sadece para önemli onlar için başka bişey değil.
( tabi istisnalar kaideyi bozmaz )

ben duymuştum 31 aralığa kadar gün vermişlerdi
ama biliyosun ben gittim daha sonra böyle bişey yoktu uygulamaya geçmediler demekki demişdim sadece geç kalmışlar meger
para mı:26::26:öyle olduğunu düşünmek çok kötü ya
hadi biz bebiş için uğraşıyoruz canı için uğraşanlarda var
drlar sadece parayı düşünüyorsa onlar ne yapsınlar
arada helal süt emmişleride vardır diyelim içimiz kararmasın daha fazla

size çay yaptım
isteyene kahve
kekimde var:125::125::125::125::125::125::125::125:
üstünede dondurmaaa:131::131::131::131:

tuhaf bir menü oldu ama kkda imkanlar kısıtlı malum bedava

eee hadi kaynatalım topik günü yapalım

çok kötü yaa evet çok paraya alışınca az paraya tahammülleri yok ve ne yazıkki hırslarını onlara muhtaç olanlardan çıkarıyorlar sesleri çıkamıyor nasıl olsa ALLAHTAN bulsunlar hepsi iyilik yapan iyilik kötülük yapan kötülük bulsun.

mutlaka vardır demin söyledim istisnalar kaydeyi bozmaz diye.

ama çoğunluk öyle. biz dr muayenehanesine gidiyoruz ya. dr ilgilendiği 1 hastayla en fazla 5 dakıka.
her zil çaldığında eşim diyo bi 140 geldi diyo.
her gün hastanen sonra muayenehaneye gidiyor her gün sadece 10 hasta baksa sen düşün artık gerisini.
bigün dr bekleren benden önce bi hasta girdi. hasta diyoki ben tel. söyledim 140 veremem yarısını verırım diye şu andada o kadar para var yanımda. aman kıyametler koptu. yarın hastaneye tümparayı getırırsin dedi ve çıkardı odasından canım benm.
ve bana bak nasıl bi dr gidiyorum

ooo ne güzel oldu valla bu çay ve kek. ellerine sağlık veee kaç gündr onurmacanım çekiyo.
ama boğzım ağırıyo yemeye korktum.

eee bu akşam kimleri ekiştirelim kızlar

doğru valla masalcım
reyhan sende demişsin ya hırslarını onlara muhtaç olanlardan çıkarıyorlar
en kötüsüde bu sanırım
kişinin en önemli şeyi sağlığı
varımızı yoğumuzu dökeriz bu yolda ve bunun istismar edilmesi insanlığa müslümanliğa sığmaz
allah islah etsin bu zihniyetteki drları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…