arog başladı varmı izleyen
ben seviyorum cemin filmlerini
siz?en son hangi filme gittiniz kızlar
ata demireri sevmem ama pek övdüler eyvah eyvaha gidicem işallah
birde saidnursiye
varmı giden tavsiye eden
ben en son ejder kapanına gittim varmı öyle adil bi insan dunyada bu arada benim romantik kocam yarına sinamaya götürcek beni bilin bakam hangisi bilenin göbeginde cocuk yüzsün
hemen vizyondaki filmleri hatırlamam lazım daha yeni yahya kaptana gittim ama hatırlamıyorum yaaa
bu dua kaçmaz ama bilemedim ben yaaaaa
bu arada sen nerde oturuyorsun kara
daha öncede sordum belki ama hatırlamıyorum
hemen vizyondaki filmleri hatırlamam lazım daha yeni yahya kaptana gittim ama hatırlamıyorum yaaa
bu dua kaçmaz ama bilemedim ben yaaaaa
bu arada sen nerde oturuyorsun kara
daha öncede sordum belki ama hatırlamıyorum
kocaelinde oturuyorum k.mürsel
benim romantik kocam beni kurtlar vadisi filistine götürcek sormayın cok romantik odum diycem ama duyarsa şimdi efendim diye seslenir
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende geldim geç oldu ama güç olmasın
yeşilovada biliyormusun
ve hakikatenn çoooook romantikmiş eşim en az benimki kadar
kardeşim gazete okuyordu bu akşam abla gidelim mi bu filme dedi işim olmaz dedim
ordan çaktım köfteyi son anada
ah ah keşke gelse
yeşilova duymadım hiç kurtlar vadisini sevmem ama her perşembe mecburen izliyorum ona ragmem ırak'a bayılmıştım bakalım heycanla bekliyorum inşallah bi aksilik cıkmaz belki el ele tutuşuruz ne dersiniz
OHHHH CANINA MİNNET ÇOK GÜZEL YAPMIŞSIN... ben o diziden bıktım beşikten mezara diye bu olsa gerek sinir oluyorum bir finale giremedi neredeyse 10 sene var. Neyse kuzular annem bende arada girer bakarım okkızlar ben bugun ne yaptım biliyonuzmu dr kızdım dr vercegim parayı akşama kadar catır catır yedim ohhhhhhhhhhh canıma degsin:82::82::82:
bekirdere diyeyim ozaman belki bilirsin yada mehmet ali paşa
tatlım romantik sahnelerde sarılırsınız bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?