2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

arog başladı varmı izleyen
ben seviyorum cemin filmlerini
siz?en son hangi filme gittiniz kızlar

ben en son ejder kapanına gittim varmı öyle adil bi insan dunyada bu arada benim romantik kocam yarına sinamaya götürcek beni bilin bakam hangisi bilenin göbeginde cocuk yüzsün

ben en son ejder kapanına gittim varmı öyle adil bi insan dunyada bu arada benim romantik kocam yarına sinamaya götürcek beni bilin bakam hangisi bilenin göbeginde cocuk yüzsün

hemen vizyondaki filmleri hatırlamam lazım daha yeni yahya kaptana gittim ama hatırlamıyorum yaaa
bu dua kaçmaz ama bilemedim ben yaaaaa
bu arada sen nerde oturuyorsun kara
daha öncede sordum belki ama hatırlamıyorum

hemen vizyondaki filmleri hatırlamam lazım daha yeni yahya kaptana gittim ama hatırlamıyorum yaaa

kocaelinde oturuyorum k.mürsel

bencede bu dua kaçmaz ama yok bilemedim valla
av mevsimi diyesim geliyo ama değil sanırım:44:

karamürsel hımmm uzağız senle
gölcükte aile tıpmı ne varmış oranın drlarını ii diyorlar senin drunda ordamı yoksa
said nursi:26:

benim romantik kocam beni kurtlar vadisi filistine götürcek sormayın cok romantik odum diycem ama duyarsa şimdi efendim diye seslenir

benim romantik kocam beni kurtlar vadisi filistine götürcek sormayın cok romantik odum diycem ama duyarsa şimdi efendim diye seslenir

semiiii bekle bu ay bebişinbu dua tutar inşallaaaaaaah

bu arada karacım evet çoooookkkk romantiiiiiikkkk

yeşilovada biliyormusun
ve hakikatenn çoooook romantikmiş eşim en az benimki kadar
kardeşim gazete okuyordu bu akşam abla gidelim mi bu filme dedi işim olmaz dedim
ordan çaktım köfteyi son anada
ah ah keşke gelse

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende geldim geç oldu ama güç olmasın

yeşilova duymadım hiç kurtlar vadisini sevmem ama her perşembe mecburen izliyorum ona ragmem ırak'a bayılmıştım bakalım heycanla bekliyorum inşallah bi aksilik cıkmaz belki el ele tutuşuruz ne dersiniz

yeşilova duymadım hiç kurtlar vadisini sevmem ama her perşembe mecburen izliyorum ona ragmem ırak'a bayılmıştım bakalım heycanla bekliyorum inşallah bi aksilik cıkmaz belki el ele tutuşuruz ne dersiniz

bekirdere diyeyim ozaman belki bilirsin yada mehmet ali paşa

tatlım romantik sahnelerde sarılırsınız bile

kızlar ben bugun ne yaptım biliyonuzmu dr kızdım dr vercegim parayı akşama kadar catır catır yedim ohhhhhhhhhhh canıma degsin:82::82::82:
OHHHH CANINA MİNNET ÇOK GÜZEL YAPMIŞSIN... ben o diziden bıktım beşikten mezara diye bu olsa gerek sinir oluyorum bir finale giremedi neredeyse 10 sene var. Neyse kuzular annem bende arada girer bakarım ok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…