2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

tatlım kanıt tarzı filmleri seviyorsan cnbc-e yi izle derim
çünki ordaki dizilerin taklidini yapıyorlar

konuyu değiştireyim bari kızlaaaarrrrrr sevgililer günü yaklaşıyo napcaksınız bakalım yorumlar gelsinnnnnnnn

bende korku filmlerinden tırsarım ama onu seve seve seyrettim niyeyse

testere aşmış kendini korku filmi olmaktan çıkmış vahşete dönüşmüş
nicole kidmanın bir filmi vardı diğerleri diye ondan bile korkmuştumda millet gülmekten kırılmıştı

testere aşmış kendini korku filmi olmaktan çıkmış vahşete dönüşmüş
nicole kidmanın bir filmi vardı diğerleri diye ondan bile korkmuştumda millet gülmekten kırılmıştı

evet bende seyretmiştim onu.
biz yeni evliyken birgün eşim içerde adlı bır fılım almış glmiş.
o kadr korktumki 1 hafa evde yanlız kalamadım. eşim eve gelee kadar ya eltimde yada k.valdemlerde oturuyodum. aynı apartmandaydık daaa

benim eşimin cevabı hazır canım biz sevgilimiyizz yani hiç kutlamadıkk bizim belli boş geçiyor

he he hepsi aynı desene
benimkide der ama yemek ve çiçek klasiktir yine öyle olur tahminen

fundacım sen kaç yıllık evlisin ki daha yaşın küçük bildiğim kadarıyla sevgili sayılırsınız daha

buarada hediye şart ne almayı düşünüyorsunuz fikir verin hersene parfüm kazak sıkıldım ayımı alsam

he he hepsi aynı desene

fundacım sen kaç yıllık evlisin ki daha yaşın küçük bildiğim kadarıyla sevgili sayılırsınız daha

ayyy ne tesadüüüffff benimkide aynııı.

buarada hediye şart ne almayı düşünüyorsunuz fikir verin hersene parfüm kazak sıkıldım ayımı alsam

ben bugün aldım hediyemi mont aldım cevahiri altüst ettim anca mont alabildim

he he hepsi aynı desene

biz 4 yıllı yeni bittirdik öyle ama eşimin fikri bu bilmem belki bakarsınız süpriz yapar yeni evliyken çok yapıyordu şaşırtıyordu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…