bizde hediye olayı yok sadece doğum günlerinde alıyoruz
böyle olmasını isteyende benim
sebepsiz yere alırım bazen o kadar
valla benim çok hoşuma gidiyo eşimin bana süpriz yapması hediye alması falan tabi bende severim funda biliyo en son ki romantik yemeğimizi
valla benim çok hoşuma gidiyo eşimin bana süpriz yapması hediye alması falan tabi bende severim funda biliyo en son ki romantik yemeğimizi
habersiz olursak güzerl tabi
ohhhh romantik kocayı bulmuşsun ne güzel
bizde yok anacım öyle koca 5 yıldır anlatıyorum yıldönüğmlerimizde yemeğe götürdüğünde şu masaya birde çiçek koydursaydın diye(tabi yemekten sonra)
daha onu bile göremedik valla
arada bahçeden çiçek yolar getirir
5 yılda öğretebildiğim ancak bu
bizde yok anacım öyle koca 5 yıldır anlatıyorum yıldönüğmlerimizde yemeğe götürdüğünde şu masaya birde çiçek koydursaydın diye(tabi yemekten sonra)
valla bızde romantızım yok. hııarada olmuyomu oluyo ama çoook romantık dıyemem
bu arada 14 şubat kandil
demekki iyi eğitici değilsin semi bana bak adamı 7 senede muma cevirdim hele bi hatırlamasın
berat kandilimi???mevlid mi??
ben bile korktum kociş ne yapsın mecbur hatırlar:)))
hatırlamasına hatırlarda romantik ortam yaratmakta kötü diyelim
hatta 0 diyelim
bacimüzülme bunlar böyle pırasayı lale sanıyorlar bak ne anlatcam yılbaşına 15 gün kala ben hergün bana hediye alsın caktırmadan liste veriyorum bende eee alcak gelcek hediyeleri sandım yok bacim elleri bom boş geldi ama 1 aydır başına kakıyorum 14 subatı unutmaz artık döverim onu mor catıya sokarım
hadi hadiutandıııımmmm
hepınızın az da olsa romantık benımkıı cccccc
bacimüzülme bunlar böyle pırasayı lale sanıyorlar bak ne anlatcam yılbaşına 15 gün kala ben hergün bana hediye alsın caktırmadan liste veriyorum bende eee alcak gelcek hediyeleri sandım yok bacim elleri bom boş geldi ama 1 aydır başına kakıyorum 14 subatı unutmaz artık döverim onu mor catıya sokarım
lazmısın senhakkaten duydum bende namınızıeee kızım laz kızlarıyla uğraşmak zordur inat var bende çok dediğim olmadımı ev zindan olur kocama o da iyi biliyo huyumu iki sene sürdü alışması artık ben demeden yapıyo canlarım romantik eh işte idare eder
ben dedikten sonra almasın ne yapayım dedikten sonra yapılan şeyi kendinin bilip anlamsı lazım ben süprizleri severim
ama gülüm şimdi kendiliğinden alıyo eşeği saldım çayıra mevlam kayıra olurmu biraz eğitcen sonra alışıyolar eşek benzetmesi ağır oldu biraz ama baska söz gelmedi aklıma
hadi hadi
he he doğrudur valla ben evlendiğimizden beri arada ima ederim kuyumcudan hediye istiyorum daha daha 1 ay oldu kolye almış gelmiş hayret yani
şükür dedim 5 senede aldın millet sevgilisine alıyor diye
ama zevklidir kocam çok begendim
lazmısın senhakkaten duydum bende namınızı
kardeşim arkadaşı lazmış hemde sürmeneden,
korkmam gerekiyoırmu sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?