2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

yok canım benim eşim tam farklı beni götüryo begen diyo onu bende alırım oysa süpriz yapsa ne mutlu olurum ben bunu ögretemedim eşime ben anlamam deyip çıkıyorr

benimkinin hediyesini öğrendim yani mecbur adam söylemek zorunda kaldı meğerse süpr,z yapcakmış bozdum süprizi çok sevdiğim yüzük vardı maasını alınca alcaktım kendim gidip para istedim ver alayım diye yok altın yüksekmiş kem küm etti bi iki gün konuşmadım onla surat yaptım dayanamadı söyledi sevgililer gününde alcaktım süprizi bozdun dedi ben de dedimki ben çoktan unuttum sen süprize kaldığın yerden devam et.....

oldumu şimdi
bozmuşsun güzelim süprizi

facede paylaştıgın yüzükmü çok güzel ve şık bişe canım aldır muhakkak

bu olmamiş işte

oooooooooo maşallah topik şenlendi hoşgeldin reyhannnnn

eee gün yapıyoruz ya minecim

ama reyhan kaçak bu akşam
masalda sustu masal uyudunmu kıj

konuyu değiştireyim bari kızlaaaarrrrrr sevgililer günü yaklaşıyo napcaksınız bakalım yorumlar gelsinnnnnnnn
ohhver gazııı sohbete bak herkes burada. Benim kociş bekarken çok romantikti sürpriz partiler hediyeler falan ama evlendikten sonra nerdeeeeeeee bikere kolye aldı evlilik yıl dönümünde 7 yıllık evliyim bu arada bikerede elime para verirdi git al ne istiyorsan ne önemi var dimi ama en sonda sevgililer gününde çiçekle ayı almış bana bak size bişey anlatayım geçen sene evlilik yıldönümüzde ben ona cüzdan aldım ve eskisiyle yerini değiştirip cebine koydum akşamdan ertesi akşam oldu hazırlan oturmaya gideceğiz dedi bende tabi süpriz var diye sevinçliyim. Neyse arkadaşa gittik baktım herşey normal bir oturmadan ibaret tabi bizimki unutmuşbende surat 5 karış oturuyorum ondan sonra hayırdır neyin var falan soruyorlar sonra arkadaş aaaa ben anladım dedi eşimde söylede bizde bilelim niye surat yapıyor merak ettim dedi ark. Bugün sizin evlilik yıldönümüz değilmiydi değil tabi o anda eşim üste çıkacakya hadi ben unuttum sende unutmuşsun dedi :44: Bugün hiç para harcamadın sanırım bilmediğine göre dedim sonra arka cebine bir baktı ona tam süpriz oldu Artık umursamıyorum bende almış almamış
bende korku filmlerinden tırsarım ama onu seve seve seyrettim niyeyse
ben bayılırımmmm korku filmine
sonuncuyu izlemedim ama firagmanı cok ürkütücüydü tümünü izledim ama fragmanı beni deli etti izlemem

mine sen erzurumlumusun 25 yazmişsında ben erzurumluyumda

canım benim babamda erzurumlu

eee gün yapıyoruz ya minecim

ama reyhan kaçak bu akşam
masalda sustu masal uyudunmu kıj

yok kız uyurmuyum. okuyorum yadıklarınızı. biraz kötüyümde çok üşüyoum. bu ay adetım bittiinden beri adet sancıs çekiyorm hadi çatlıyo dedim filan ama yok. dünden beride hem grip hemde ishal mahvoldum valla:)))

reyhan çok kötü olmuş kocişin ya
ben olsam öyle bir hatadan sonra gül dökerdim yollarına

hayra alamettir işallah canım
bana öyle gibigibi geliyor

iyi geceler kızlar benimki söyleniyo hadi ben yatıyorum diye git diyorum kapat gel diyor kendini çekiştrdiğimimi anladı ne yaptı iyi gecelr sizlerin sohbetine doyum olmuyor ama gidiyorum

bana da öyle geldi semiye katılıyorum ishal olman grip olman inş rabbim bu ay boş geçmese bari birimiz olsa sevinsek aminnnnnnnnn

ay bilmiyorum şekerim. dosbada aynı şeyi söyledi. ama biliyosun durumları pek mümkünatı yok gibi.
ama çk yorulduğumu söyleyebilirim bütün 1 ay boyunc hasta gibi yatım çünkü hep ağrım vardı gripte tekrarladı. geçn aşıamada vrdı azck ama bu sefer daha sıkı gibi

ama inşallah vardır. çıkmayan candan umut kesilmezmiş dimi

iyi geceler kızlar benimki söyleniyo hadi ben yatıyorum diye git diyorum kapat gel diyor kendini çekiştrdiğimimi anladı ne yaptı iyi gecelr sizlerin sohbetine doyum olmuyor ama gidiyorum

iyi geceler canım kafasını şişirde pişman olsun gel dediğine aramıza girdi bi akşamda bıraksa nolurdu sanki sohbet güzeldi....

bende çıkmak zorundayım kociş gelecek
daha mutfağı toplayacam
bu akşam biraz tembellik yaptımdabu saate kaldı
öpüyorum kızlar
biri yazmıştı çok sevmiştim tekrar edeyim
kimsenin bilmediği dostlarım

iyi geceler canım kafasını şişirde pişman olsun gel dediğine aramıza girdi bi akşamda bıraksa nolurdu sanki sohbet güzeldi....

benimki mazlumum gıkı bile çıkmıyo öylece koltukta uyumuş kalmış tv izlerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…