yok canım benim eşim tam farklı beni götüryo begen diyo onu bende alırım oysa süpriz yapsa ne mutlu olurum ben bunu ögretemedim eşime ben anlamam deyip çıkıyorr
benimkinin hediyesini öğrendim yani mecbur adam söylemek zorunda kaldı meğerse süpr,z yapcakmış bozdum süprizi çok sevdiğim yüzük vardı maasını alınca alcaktım kendim gidip para istedim ver alayım diye yok altın yüksekmiş kem küm etti bi iki gün konuşmadım onla surat yaptım dayanamadı söyledi sevgililer gününde alcaktım süprizi bozdun dedi ben de dedimki ben çoktan unuttum sen süprize kaldığın yerden devam et.....
mine sen erzurumlumusun 25 yazmişsında ben erzurumluyumda
benimkinin hediyesini öğrendim yani mecbur adam söylemek zorunda kaldı meğerse süpr,z yapcakmış bozdum süprizi çok sevdiğim yüzük vardı maasını alınca alcaktım kendim gidip para istedim ver alayım diye yok altın yüksekmiş kem küm etti bi iki gün konuşmadım onla surat yaptım dayanamadı söyledi sevgililer gününde alcaktım süprizi bozdun dedi ben de dedimki ben çoktan unuttum sen süprize kaldığın yerden devam et.....
facede paylaştıgın yüzükmü çok güzel ve şık bişe canım aldır muhakkak
ohhver gazııı sohbete bak herkes burada. Benim kociş bekarken çok romantikti sürpriz partiler hediyeler falan ama evlendikten sonra nerdeeeeeeee bikere kolye aldı evlilik yıl dönümünde 7 yıllık evliyim bu arada bikerede elime para verirdi git al ne istiyorsan ne önemi var dimi ama en sonda sevgililer gününde çiçekle ayı almış bana bak size bişey anlatayım geçen sene evlilik yıldönümüzde ben ona cüzdan aldım ve eskisiyle yerini değiştirip cebine koydum akşamdan ertesi akşam oldu hazırlan oturmaya gideceğiz dedi bende tabi süpriz var diye sevinçliyim. Neyse arkadaşa gittik baktım herşey normal bir oturmadan ibaret tabi bizimki unutmuşkonuyu değiştireyim bari kızlaaaarrrrrr sevgililer günü yaklaşıyo napcaksınız bakalım yorumlar gelsinnnnnnnn
ben bayılırımmmm korku filminebende korku filmlerinden tırsarım ama onu seve seve seyrettim niyeyse
sonuncuyu izlemedim ama firagmanı cok ürkütücüydü tümünü izledim ama fragmanı beni deli etti izlemem
mine sen erzurumlumusun 25 yazmişsında ben erzurumluyumda
eee gün yapıyoruz ya minecim
ama reyhan kaçak bu akşam
masalda sustu masal uyudunmu kıj
yok kız uyurmuyum. okuyorum yadıklarınızı. biraz kötüyümde çok üşüyoum. bu ay adetım bittiinden beri adet sancıs çekiyorm hadi çatlıyo dedim filan ama yok. dünden beride hem grip hemde ishal mahvoldum valla:)))
hayra alamettir işallah canım
bana öyle gibigibi geliyor
hayra alamettir işallah canım
bana öyle gibigibi geliyor
iyi geceler kızlar benimki söyleniyo hadi ben yatıyorum diye git diyorum kapat gel diyorkendini çekiştrdiğimimi anladı ne yaptı iyi gecelr sizlerin sohbetine doyum olmuyor ama gidiyorum
iyi geceler kızlar benimki söyleniyo hadi ben yatıyorum diye git diyorum kapat gel diyorkendini çekiştrdiğimimi anladı ne yaptı iyi gecelr sizlerin sohbetine doyum olmuyor ama gidiyorum
iyi geceler canım kafasını şişirde pişman olsun gel dediğine aramıza girdi bi akşamda bıraksa nolurdu sanki sohbet güzeldi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?